Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3
X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Jedno jest pewne będzie ciekawie.
Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3
i się udało...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Wiślak PB pisze:Jedno jest pewne będzie ciekawie.
Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3i się udało...
mam nadzieje ze tu tak nie bedzie:D:D i Wygramy!:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
PzDr Poznan:)
-
tomaszek
- MatiuJG
- Żak
- Kontaktowanie:
tomaszek pisze:A ja mam nadzieje że będzie podobnie z tym że na kilka sekund przed końcem za trzy będzie rzucać Ristić i... trafi
heheheh tak to moze byc!!:D:D ale lepiej ze by nie bylo
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!
i dobrze i niedobrze ... Gdynia (zakladajac oczywiscie dzis przegraną) bedzie sie chciala na pewno zrehabilitować w następnym meczu (z Orzełkiem) i wtedy możemy mieć cięższą przeprawę, niż zakładam
z drugiej strony - może wypieprzą Ślimaka i zanim ktoś kumaty to poukłada, to będzie już po meczu w Polkowicach...
Co by nie było - do boju Jelonka

Co by nie było - do boju Jelonka
-
tomaszek
Wiślak PB pisze:Jedno jest pewne będzie ciekawie.
Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3i się udało...
Tak, to było dokładnie dwa sezony temu.
Szkoda, że nie będę mógł śledzić przebiegu ostatniej kwarty, ale pewnie będzie dość ciekawie.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0
-
tomaszek
-
tomaszek
-
TyLkO AzS KKJG
- Żak
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”