X kolejka FGE:Lotos PKO BP Gdynia-AZS KK Jelenia Góra

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Wiślak PB
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Wiślak PB » 02 listopada 2008, 14:44

Jedno jest pewne będzie ciekawie.
Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3 :) i się udało...
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki" H. Reyman

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 02 listopada 2008, 14:47

Wiślak PB pisze:Jedno jest pewne będzie ciekawie.
Jak tak patrze na wynik to przypomina mi się mecz z Pabianicami jakieś 2 sezony temu. Wtedy przegrywaliśmy cośokoło 16 ptk do przerwy żeby wygrać w dramatycznych okolicznościach jednym punktem . Pabianice pamiętam nie trafiły rzutu wtedy na kilka sekund przed końcem za 3 :) i się udało...

mam nadzieje ze tu tak nie bedzie:D:D i Wygramy!:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

PzDr Poznan:)

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2008, 14:48

A ja mam nadzieje że będzie podobnie z tym że na kilka sekund przed końcem za trzy będzie rzucać Ristić i... trafi :wink:

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 02 listopada 2008, 14:52

tomaszek pisze:A ja mam nadzieje że będzie podobnie z tym że na kilka sekund przed końcem za trzy będzie rzucać Ristić i... trafi :wink:

heheheh tak to moze byc!!:D:D ale lepiej ze by nie bylo :D i spokojnie wygraly:D
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE W MOIM SERCU AZS I NA DOBRE I NA ZLE!!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 02 listopada 2008, 14:53

i dobrze i niedobrze ... Gdynia (zakladajac oczywiscie dzis przegraną) bedzie sie chciala na pewno zrehabilitować w następnym meczu (z Orzełkiem) i wtedy możemy mieć cięższą przeprawę, niż zakładam ;-) z drugiej strony - może wypieprzą Ślimaka i zanim ktoś kumaty to poukłada, to będzie już po meczu w Polkowicach... :roll:

Co by nie było - do boju Jelonka :!: :D

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2008, 14:56

no i wlasnie tego się obawiałem... że Jelenia tylko podrażniła Lotos... i ten zaczyna odrabiać straty... :(

Awatar użytkownika
MatiuJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MatiuJG » 02 listopada 2008, 14:59

chyba nic z tego juz nie bedzie ;/ 8 : 0 w krwacie jak narazie ;/ ale Wierze

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 02 listopada 2008, 15:03

Spokojnie, dziewczyny z Jeleniej dopiero wyszly na trzecia kwarte :lol: juz bedzie wszystko okej :D

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 02 listopada 2008, 15:06

Wiślak PB pisze:Jedno jest pewne będzie ciekawie.

Tak, to było dokładnie dwa sezony temu.:) 16 pkt w plecy do przerwy, wielka pogoń w drugiej połowie i wygrana różnicą 2 pkt, po wybronieniu ostatniej akcji. Co ciekawe drużynę z Pabianic trenował wtedy Herkt.:)
Szkoda, że nie będę mógł śledzić przebiegu ostatniej kwarty, ale pewnie będzie dość ciekawie.:)
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2008, 15:12

Lotos zdecydowanie poprawił obronę co odbiło odrazu się na wyniku. Z całą sympatią dla Jeleniej ale będzie ciężko. Jeśli AZS nie prześpi pierwszych minut ostatniej kwarty to będzie dobrze ale nie można przespać tak jak na początku 3.

matishe
Żak

Postautor: matishe » 02 listopada 2008, 15:17

Lotos PKO BP 49:61 Finepharm AZS KK
:cry: ostatnie 6 minut :!: do boju AZS!
"WSZYSTKIE ANIOŁY NA ŚWIECIE..ZRÓBCIE CO MOŻECIE"

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2008, 15:18

bedzie ciekawie do końca

tomaszek

Postautor: tomaszek » 02 listopada 2008, 15:26

chyba będzie jednak sensacja. mówiłem ze Ristic walnie ważną trójke :wink: oby na wagę zwycięstwa

desix
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: desix » 02 listopada 2008, 15:26

No to chyba po meczu +11 pkt na ponad minute przed koncem.Gratki AZS :D
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili, pokaż że się mylili

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 02 listopada 2008, 15:29

WYGRANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D :shock: pieknie wkoncu
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”