5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg 86-89

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: 5 kolejka FGE: Energa Toruń - Odra Brzeg 86-89

Postautor: matrix » 15 października 2009, 19:19

Mozarthio pisze:Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?

no wizualnie Ci tego nie przedstawię... :lol: ,ale biegał,skakał,robił piruety,wchodził bucikami na Nasz "delikatny" parkiet. Słowem robił z siebie tzw. małpę,a dodatkowo polemizował z sędziami,wymuszał faule i kroki na "słowo". Wszystko bez konsekwencji.... :wink:
Na koniec przeprosił robiąc minkę sędziów,ale ja bym też przeprosił po wygranym meczu. :lol:
Ostatnio zmieniony 15 października 2009, 19:21 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 15 października 2009, 19:21

matrix pisze:

no wizualnie Ci tego nie przedstawię... :lol: ,ale biegał,skakał,robił piruety,wchodził bucikami na Nasz "delikatny" parkiet. Słowem robił z siebie tzw. małpę,a dodatkowo polemizował z sędziami,wymuszał faule i kroki na "słowo". Wszystko bez konsekwencji.... :wink:

czyli robił dokładnie to samo co Omanic :wink:
tyle, że Edo sie dachy zdarzają.
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 15 października 2009, 19:24

ann pisze:czyli robił dokładnie to samo co Omanic :wink:
tyle, że Edo sie dachy zdarzają.

dokładnie,bo ma chłop układy w koszykarskiej centrali,która nie raz jeszcze go "wypunktuje"...
Wszystko na zasadzie im wolno,a Jemu niestety nie!!!
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 15 października 2009, 21:47

hmm a to samo robil Krysiewicz z rybnikiem wspieral nasze dziewczyny nigdy wczesniej tak nie robil a po meczu nasze mowily ze ta presja od trenera im pomagala tylko...pomyslcie ze moze tak chca motywowac...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 16 października 2009, 12:02

matrix pisze:

Na koniec przeprosił robiąc minkę sędziów,ale ja bym też przeprosił po wygranym meczu. :lol:

Napisze tak Ty przezywasz mecz siedzac na krzesłku, ja stojac dopingujac do gry dziewczyny. Edo i Zysek skaczac, prowadzac polemike z sedziami. Karnowski wyzywajac po nieudanym zagraniu swoje zawodniczki. Jak mozna zauwazyc kazdy z nas inaczej przezywa mecz. Dla mni Zysek zachowywał sie w miare normalnie, co nie znaczy ze niektóre zawodnczki troszke przesadziły z radościa po brutalnym faulu zakonczonym kontuzja przeciwniczki
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 16 października 2009, 12:03

Karnowski Bonifacy był trenerem swego czasu rezerw AZS Toruń. Ja pamietam Go z ciagłych pretensji do zawodniczek za niecelny rzut, złe podanie lub brak zbiórki w obronie lub ataku.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 16 października 2009, 13:00

hermes46 pisze: co nie znaczy ze niektóre zawodnczki troszke przesadziły z radościa po brutalnym faulu zakonczonym kontuzja przeciwniczki

Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale jesli po zlamaniu nosa koszykarce innej druzyny, druga strona miast przeprosić się cieszy, to o takiej koszykarce (koszykarkach) nalezy mowić jako o chamkach, a przede wszystkim o prostaczkach i nie inaczej.
dodatkowo powinny posypac się kary finansowe, bo to naprawdę skandal cieszyć się z czyjegoś bólu w jakiejkolwiek formie.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”