Mozarthio pisze:Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?
no wizualnie Ci tego nie przedstawię...
Na koniec przeprosił robiąc minkę sędziów,ale ja bym też przeprosił po wygranym meczu.
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Mozarthio pisze:Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?
matrix pisze:Mozarthio pisze:Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?
no wizualnie Ci tego nie przedstawię...,ale biegał,skakał,robił piruety,wchodził bucikami na Nasz "delikatny" parkiet. Słowem robił z siebie tzw. małpę,a dodatkowo polemizował z sędziami,wymuszał faule i kroki na "słowo". Wszystko bez konsekwencji....
ann pisze:czyli robił dokładnie to samo co Omanic![]()
tyle, że Edo sie dachy zdarzają.
matrix pisze:Mozarthio pisze:Hmmm to znaczy co Zyskowski robił ?
no wizualnie Ci tego nie przedstawię...,ale biegał,skakał,robił piruety,wchodził bucikami na Nasz "delikatny" parkiet. Słowem robił z siebie tzw. małpę,a dodatkowo polemizował z sędziami,wymuszał faule i kroki na "słowo". Wszystko bez konsekwencji....
Na koniec przeprosił robiąc minkę sędziów,ale ja bym też przeprosił po wygranym meczu.
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze: co nie znaczy ze niektóre zawodnczki troszke przesadziły z radościa po brutalnym faulu zakonczonym kontuzja przeciwniczki
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 137 gości