friel pisze:1)Saletra za "Gorzovii" żądam przeprosin to porostu przegięcie czy ja na Wisłę Kraków mówię Krakovia?
2)Jesteś niesprawiedliwy nie umiesz docenić Klasy Zespołu (przyp. że w tym sezonie z Lotosem jest 1:1 a Wisłą 2:0)
3)Lotosowi Gratuluję zwycięstwa może i mistrzostwa naprawdę Tamika jest warta każdych pieniędzy ale liczę mimo wszystko na wyrównany finał i przynajmniej 6 spotkań
Saletra jeżeli jesteś kibicem zachowuj się jak kibic nie odbieraj innym nadziei Komentatorem sportowym nie jesteś specem tym bardziej
1) ok przepraszam z tymże tak sie składa, ze pomyliły mi się klawisze i bezwiednie wdusiłem v.
2) Hej hej- zawsze mówiłem, ze dla mnie praktycznie licza sie tylko wystepy pucharowe i pod tym kątem oceniam grę zespołów - a tutaj - Wisła wyszła z grupy z euro, a Gorzów nie wyszedł z grupy pucharu będącego zapleczem Euro. Odpowiedz szczerze, czy sądzisz, że Gorzów umiałby wygrac mecze wyjazdowe z Besiktasem Stambuł, Ornenburgiem, albo wygrać np u Mizo Pecs?
Albo że Wisła grajac w pucharach przegrałaby z Ruzemberokiem i Targoviste na wyjeździe?
Bądzmy realistami, odpowiedz twierdząca na powyższe pytania jest bardzo mało prawdopodobna.
Jak dla mnie w walce o półfinał powinien grać Gorzów z Wisłą - w sezonie ligowym zaspoły euroligowe nie przywiązywały az takiej wagi do wyników spotkań z rundy zasadniczej, podczas gdy Gorzów na tytanów ligi maksymalnie się mobilizował.
Z drugiej strony jak na to nie spojrzeć macie po prostu dużo lepszego trenera od Wisły i tutaj mozna upatrywać dużego plusu akurat dla Gorzowa.
3) No własnei zachowuję sie jak kibic, z dwóch zespołów : Wisła- Gorzów kibicuje Wiśle

Co nie zmienia faktu, że cieszy mnie, ze w lidze pojawiła się nowa siła - mam nadzieję, że fakt iż awansowaliscie do finału przekujecie na bardzo dobre wystepy w pucharach i w przypadku gry w euro nie będziecie truć jak inne dotychczasowe nasze zespoły w tych rozgrywkach, że pierwszy sezon w euro polega na zdobywaniu doswiadczen, tylko od razu awansujecie do 8 euro. tego Wam życzę.
Wprawdzie sukcesu w starciu z lotosem nie wróże, to zycze, żebyście się zaprezentowali jak najlepiej.
A teraz mała, obustronna złośliwość : porywająco zapowiada się rywalizacjiTaylor z Matovic pod tytułem, która z nas jako środkowa zbierze w meczu mniej piłek z tablicy?
Fakt zebrania 2-3 piłek w spotkaniu jest już w tym momencie po prostu niesmaczny.
Wracjac do meczu : żal mi zasłuzonego pana Prezesa Miętty - pytanie dlaczego nie wywalił Wojta w trakcie sezonu?
Myślę, że warto by Marczankę mimo wszystko odkurzyć, bo zawodniczka ta zwłaszcza w przyszłym sezonie w euro może się przydać.