Ostrovia-Meblotap 54:62 |Meblotap się utrzymuje, Ovia spada

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 21 marca 2005, 11:56

Seba pisze::D Zero kultury... jak zwykle - ale niczego innego się nie można było spodziewać po kimś takim :)

W którym miejscu się do Was doczepiam? Tym, że bronię Waszą koszykarkę? :shock: Czy ja napisałem gdzieś "WSZYSCY"? Napisałem, że można tu przeczytać takie opinie o grze Pazur - i wyraziłem swoje zdanie. To Cię jak zwykle przerosło :) A co do po pierwsze - Twój wpis już teraz powinien stąd wylecieć, naruszył regulamin KKForum, no ale cóż dostajesz OSTATNIE ostrzeżenie, a wpis zostanie po to, bo kompromitacja piszącego jest większą karą niż wyrzucenie wpisu. Zmienię tylko jeden wyraz, bo KKForum to nie miejsce na prostactwo a'la Matii :)

Ps. Chciałem, żeby wygrały... i co z tego? W którym miejscu zachowałem się po porażce nie fair? Że bronię Wasej koszykarki? Że pogratulowałem wygranej? hehehe... wygrywać tez trzeba umieć - Ty tego nie potrafisz... ale nie spodziewałem się ani kszty klasy po Tobie, więc mnie nie zawiodłeś :)

Jestes przykry i tyle..... a co do straszenia kasowaniem postow. A jezeli sprawi Ci to przyjemnosc i osiagniesz pewien szyt to prosze bardzo. Tylko jezeli to bedziesz robil, to powinienes konsekwentnie kasowac swoje wpisy, albo powinni robic to inni admini. Jestes posmiewiskiem czlowieku....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2005, 12:01

:D Jedna uwaga - kasować będę posty, w których brak JAKIEJKOLWIEK kultury uniemożliwa Ci powstrzymanie się od używania słów uważanych za wulgarne. Co do prób obrażania mnie - już pisałem - nie jesteś w stanie - nie ten poziom :) Ale za to dostarczasz mi wiele śmiechu... i za to Ci z całego serca po wczorajszej przykrości DZIĘKUJE! :lol:

Ps. Czytaj na przyszłość UWAŻNIEJ co się pisze, żebyś się nie ośmieszał szukając na siłę szans do pokazania swojej "inteligencji" :) - to odnośnie Agnieszki Pazur (GRATULACJE za dobre wystepy w Ostrowie raz jeszcze!).
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 12:06

Spokojnie panowie! Zachowajcie trochę powagi... :cry:

ps. Seba, dzięki za pomoc w dopingu, również dla chłopaków z Pabianic!!
ps2. Matii, miło było poznać, dzięki za słowa otuchy! Pozdrów Agnieszkę P. od kibica z Ostrowa, który gratulował jej wygranej gdy wychodziła z budynku gimnazjum. Może jeszcze pamięta :wink: :)
Obrazek

you're as good as your last performance

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2005, 12:12

czarny pisze:Spokojnie panowie! Zachowajcie trochę powagi... :cry:

Czarny - looooz... wczorajszy wynik, to przecież nie ŻAŁOBA! Trzeba się otrząsnąć i jak najszybciej podjąć starania, żeby za rok stworzyć trwałe podstawy zespołu na wiele lat ekstraklasy. Zresztą długo o tym gadaliśmy, więc wiesz o czym piszę :) Mam nadzieję, że następny sezon będzie właśnie szansą na budowę, a nie czasem załamywania rąk. I dlatego OPTYMIZM! Mati już pewnie zaczął wszystko w klubie zbierać do kupy - i oto chodzi!

Ps. Co do dopingu - MUSICIE zmienić atmosferę na tej sali! Póki co są fundamenty, bo widziałem wiele osób, które nie bały się krzyczeć, buczeć i ruszyć swoich czterech liter z siedzenia! To wszystko powinien pociagnąć "zespół bębniarzy", ale po odpowiednim pokierowaniu - no i to też Wasze zadanie. Jeżdzicie po całej Polsce, widzicie, jak się dopinguje gdzie indziej - zaszczepcie wszystkie najlepsze pomysły u Was. No i mam nadzieję, że zorganizujecie za rok wyjazd dużej grupy do nas - na Olimpię ;)

Ps2. No a my się widzimy za niecałe dwa tygodnie ;) Pozdrowionka dla WSZYSTKICH poznanych! I nie poddawajcie się :D

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 12:18

Ach, wiem stary! Ale kurcze nie docierają do mnie póki co takie argumenty... Przez pół nocy nie mogłem zasnąć i dopiero rano gdy się obudziłem zrozumiałem co się stało :(

Jasne, że się nie poddamy! Walczymy, chociaż to, o czym rozmawialiśmy na ławkach przy (pseudo)boisku piłkarskim będzie niezwykle trudne... Mam nadzieję, że jakoś z tej sytuacji wyjdziemy.

Jeszcze raz gratuluję gościom. Nie pozostaje mi w tej chwili nic innego, jak czekać na mecze z Olimpią i szykować się na zbliżający się wyjazd :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 21 marca 2005, 12:35

czarny pisze:ps2. Matii, miło było poznać, dzięki za słowa otuchy! Pozdrów Agnieszkę P. od kibica z Ostrowa, który gratulował jej wygranej gdy wychodziła z budynku gimnazjum. Może jeszcze pamięta :wink: :)

Rowniez milo bylo Ciebie poznac. Bede Wam mocno kibicowal i czekal na Wasz powrot do EKSTRAKLASY. Marzy mi sie walczyc z Wami ale w play-offach :) Oczywiscie ze pozdrowie Age, masz to jak w banku.... do zobaczenia i pozdrawiam WAS chlopaki, trzymajcie sie, uda sie :!:

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 12:40

Najpierw trzymajcie kciuki żebyśmy w ogóle znaleźli motywację (organizacyjno-sportową) do walki o awans, a gdy ten już będzie to postaramy się o coś więcej niż to, co było naszym udziałem w ostatnich dwóch latach :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 marca 2005, 14:28

Matii pisze:
Jestes przykry i tyle..... a co do straszenia kasowaniem postow. A jezeli sprawi Ci to przyjemnosc i osiagniesz pewien szyt to prosze bardzo. Tylko jezeli to bedziesz robil, to powinienes konsekwentnie kasowac swoje wpisy, albo powinni robic to inni admini. Jestes posmiewiskiem czlowieku....

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

czarny pisze:ps. Seba, dzięki za pomoc w dopingu, również dla chłopaków z Pabianic!!

Nie ma za co.

Seba pisze:Ps2. No a my się widzimy za niecałe dwa tygodnie Pozdrowionka dla WSZYSTKICH poznanych!

Również miło było Cię poznać :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
I nie wiem czy się zobaczymy za dwa tygodnie :?
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Gdynianin

Postautor: Gdynianin » 21 marca 2005, 15:34

Gratulacje.Ta drużyna zasłużyła na pozostanie w lidze jak nikt. :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
A co do Ostrovi:Walczyła dzielnie ale ktoś musiał spaść.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 21 marca 2005, 16:08

Szymon pisze:(...) I nie wiem czy się zobaczymy za dwa tygodnie :?

:shock: :shock: :shock: :roll: :evil: No mam nadzieję, że jednak... ;) Tak wogóle żałujcie, że nie zostaliście do niedzieli! Może byście potrafili ograć "Casanovę" w karty :D hehehe... nam tylko raz się udało (Czarny - GRATKI! ;) ).

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 16:12

Seba pisze:
Szymon pisze:(...) I nie wiem czy się zobaczymy za dwa tygodnie :?

:shock: :shock: :shock: :roll: :evil: No mam nadzieję, że jednak... ;) Tak wogóle żałujcie, że nie zostaliście do niedzieli! Może byście potrafili ograć "Casanovę" w karty :D hehehe... nam tylko raz się udało (Czarny - GRATKI! ;) ).

To był fuuuks :P karta podeszła i tyle :D
Ja również liczę na Wasz wyjazd, tym bardziej, że mati coś mówi, że być może nie pojedzie :?
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 marca 2005, 16:34

A w co graliście ????

Jeśli chodzi o wyjazd to szanse małe mam raczej :?

Obrazek

Awatar użytkownika
czarny
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: czarny » 21 marca 2005, 16:37

Szymon pisze:A w co graliście ????

Pół nocki w tysiaka :wink:
Mam nadzieję, że dacie radę coś wymyślić!
Obrazek

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 21 marca 2005, 16:39

Oooooo.... to nie chwaląc się, ale w tysiąca gram zajebiście! No szkoda, z chęcią bym ograł "Casanovę".

Obrazek

Awatar użytkownika
Intarex
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Intarex » 21 marca 2005, 22:33

czarny pisze:
Szymon pisze:A w co graliście ????

Pół nocki w tysiaka :wink:
Mam nadzieję, że dacie radę coś wymyślić!
no pięknie panie Czarny, jakich ja tu się rzeczy dowiaduje :twisted:

Ps. Sory admini że odbiegam od tematu :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”