Seba pisze::D Zero kultury... jak zwykle - ale niczego innego się nie można było spodziewać po kimś takim![]()
W którym miejscu się do Was doczepiam? Tym, że bronię Waszą koszykarkę?Czy ja napisałem gdzieś "WSZYSCY"? Napisałem, że można tu przeczytać takie opinie o grze Pazur - i wyraziłem swoje zdanie. To Cię jak zwykle przerosło
A co do po pierwsze - Twój wpis już teraz powinien stąd wylecieć, naruszył regulamin KKForum, no ale cóż dostajesz OSTATNIE ostrzeżenie, a wpis zostanie po to, bo kompromitacja piszącego jest większą karą niż wyrzucenie wpisu. Zmienię tylko jeden wyraz, bo KKForum to nie miejsce na prostactwo a'la Matii
Ps. Chciałem, żeby wygrały... i co z tego? W którym miejscu zachowałem się po porażce nie fair? Że bronię Wasej koszykarki? Że pogratulowałem wygranej? hehehe... wygrywać tez trzeba umieć - Ty tego nie potrafisz... ale nie spodziewałem się ani kszty klasy po Tobie, więc mnie nie zawiodłeś
Jestes przykry i tyle..... a co do straszenia kasowaniem postow. A jezeli sprawi Ci to przyjemnosc i osiagniesz pewien szyt to prosze bardzo. Tylko jezeli to bedziesz robil, to powinienes konsekwentnie kasowac swoje wpisy, albo powinni robic to inni admini. Jestes posmiewiskiem czlowieku....