gość pisze:uważam i nie tylko ja że dobrze że Chełczyńska odchodzi i nie ma jej za co dziękować bo rozpieprzyła całą drużynę i kablowała na koleżanki trenerowi
A w jaki sposob rozpieprzyla druzyne?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
FAIR PLAY pisze:Torun rzeczywiscie po kilku wzmocnieniach moze - nie musi byc mocnym rywalem ale czy tak bedzie jak to mowia zweyfikuje parkiet... Poznan - strata waligory jest to niewatpliwie oslabienie zespolu ale mysle ze kilka zawodniczek jeszcze do nas trafi... Ciezka sytuacja w Jeleniej i Brzegu ale mam nadzieje ze dadza rade! 3mam kciuki... Pieniadze nie moga wszedzie wygrywac![]()
idealny przykład że wszystko można kupić ... (...kupują zawodniczki)...
mati pisze:sory ale przykład o kupowaniu zawodniczek to troche chyba przesadzone było
ban_liden pisze:człowieku, przestań p...ć głupoty. Nikt nie kupił sobie ekstraklasy. Liga została poszerzona i to PZKosz zaproponował 4 klubom gre w FGE. Tylko Toruń zgłosił chęć i tyle na ten temat. Gadasz jakby ktoś komuś w łape dał.
ban_liden pisze:człowieku, przestań p...ć głupoty. Nikt nie kupił sobie ekstraklasy. Liga została poszerzona i to PZKosz zaproponował 4 klubom gre w FGE. Tylko Toruń zgłosił chęć i tyle na ten temat. Gadasz jakby ktoś komuś w łape dał.
ban_liden pisze:A mi się wydaje, że jak Toruń zrobił pare fajnych transferów to pieniacze robią sztuczne problemy, bo drużyna, która rok temu przegrywała z Wami, w tym roku będzie Wam spuszczać baty i to Was boli zazdrośniki.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 120 gości