Ja czekam na poniedzialkowe rewelacje w prasie...
Szkoda że wybuchło to w święta...
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
koszykarz pisze:szczerze mówiąc - nie rozumiem za bardzo końcówki postu Didi23..![]()
![]()
![]()
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczka
hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczka
Saletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.
bartas pisze:hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczkaSaletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.
Ja tylko na chwilę odnośnie tego tematu...
Wiecie jak bylo naprawde? Gowno wiecie! Nikt nie wie, a kazdy sie wypowiada bo...glosno bylo w srodowisku. Ponoc w kazdej plotce jest czesc prawdy...jak jest w tym przypadku? Nigdy sie zapewne tego nie dowiemy, bo gowno nas to powinno obchodzic. Szkoda, ze najwiecej do powiedzenia maja strony najmniej zainteresowane.
bartas pisze:hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczkaSaletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.
Wiecie jak bylo naprawde? Gowno wiecie! Nikt nie wie, a kazdy sie wypowiada bo...glosno bylo w srodowisku. Ponoc w kazdej plotce jest czesc prawdy...jak jest w tym przypadku? Nigdy sie zapewne tego nie dowiemy, bo gowno nas to powinno obchodzic. Szkoda, ze najwiecej do powiedzenia maja strony najmniej zainteresowane.
Saletra pisze:Saletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.
Mozarthio pisze:dziewczyna moze chce zaczac stanowic wieksza role w skladzie ...nie bylo by zlym ruchem z przejsciem jej do druzyny gdzie by skutecznie wygrywala rywalizacje o swoja pozycje i byla podstawowym zawodnikiem, tylko wtedy moze grac na 100 % ale to moje zdanie tylko.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 122 gości