Przepraszam, czy tu biją?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

koszykarz

Re: Przepraszam, czy tu biją?

Postautor: koszykarz » 26 grudnia 2009, 19:08

szczerze mówiąc - nie rozumiem za bardzo końcówki postu Didi23.. :lol: :lol: :lol:

Ja czekam na poniedzialkowe rewelacje w prasie...

Szkoda że wybuchło to w święta...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 26 grudnia 2009, 19:12

koszykarz pisze:szczerze mówiąc - nie rozumiem za bardzo końcówki postu Didi23.. :lol: :lol: :lol:

ja go rozumiem...broni chłopak wszystkiego co łódzkie przecież.... :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

hermes46
Kadet

Postautor: hermes46 » 26 grudnia 2009, 21:07

Dariusz07 miał wylecicec juz po trzech porazkach!Didi faktycznie g... sie znasz! Kazdy ma swój rozsadek, dla mnie kazdy nastepny post w tym temacie jest coraz bardziej zalosny a cały temat jest jednym biciem piany! Didi widzisz nie tylko w Toruniu sa dziwne sytuacje i w końcu TORUŃ to nie PEPEK ŚWIATA!!!
W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczka
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 26 grudnia 2009, 22:18

hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczka

Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.

Ja sie tylko dziwię, dlaczego Edzia się od razu z dziadem nie rozwiodła i niesiona honorem nie przeniosła się do innego klubu. No ale tego sie raczje nigdy nie dowiemy i w sumie chyba dobrze.

A nie sądzę żeby Omanicia z Torunia wywalili.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 grudnia 2009, 00:36

Czepiacie się Pani Dyrektor może po prostu z panem trenerem lubi bawić się na ostro ;)
przepraszam wszystkich , których uraziłem ale musiałem :mrgreen:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Timothy White
Nowy na forum

Postautor: Timothy White » 27 grudnia 2009, 00:53

.... od stycznia Gala w Artego będzie taki będzie koniec tego tematu:) :) pozdrawiam

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 27 grudnia 2009, 14:49

hermes46 pisze:W jednym klubie za uderzenie zawodniczki wylatuje Trener, w innym za romans zawodniczki z Trenerem wylatuje zawodniczka

Nie wyleciała zawodniczka, tylko odeszła po zakończeniu sezonu. Wyleciały dwie inne..

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 27 grudnia 2009, 14:51

Saletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.

Ja tylko na chwilę odnośnie tego tematu...

Wiecie jak bylo naprawde? Gowno wiecie! Nikt nie wie, a kazdy sie wypowiada bo...glosno bylo w srodowisku. Ponoc w kazdej plotce jest czesc prawdy...jak jest w tym przypadku? Nigdy sie zapewne tego nie dowiemy, bo gowno nas to powinno obchodzic. Szkoda, ze najwiecej do powiedzenia maja strony najmniej zainteresowane.
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2009, 14:52 przez bartas, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 27 grudnia 2009, 14:51

bartas pisze:

Saletra pisze:Ta systuacja byłą głośna w środowisku- zainteresowane strony jednkaże znają cały jej przebieg i wiedzą jak było naprawde.

Wiecie jak bylo naprawde? Gowno wiecie! Nikt nie wie, a kazdy sie wypowiada bo...glosno bylo w srodowisku. Ponoc w kazdej plotce jest czesc prawdy...jak jest w tym przypadku? Nigdy sie zapewne tego nie dowiemy, bo gowno nas to powinno obchodzic. Szkoda, ze najwiecej do powiedzenia maja strony najmniej zainteresowane.
Obrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 27 grudnia 2009, 16:08

bartas pisze:

no i widzicie,jak to jest.....sprawa nie dotryczaca Torunia,a już larum!!! jakie to polskie,że najlepiej wypowiadać się o innych,a nie o sobie i swoim klubie. :lol:
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2009, 16:14 przez matrix, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 27 grudnia 2009, 16:14

....
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2009, 16:16 przez Saletra, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 27 grudnia 2009, 16:16

Saletra pisze:

Jezuz Maria używaj mózgu człowieku bo trafiasz na jakieś zdanie wybrane z kontekstu i z mentalnością hiszpanskiego inkwizytora przyczepiasz sie do fragmentu zdania siejąc ferment - gdybyś czytal ze zrozumieniem, to z tego zdania wyinterpretowałbyś tyle : ze zaangazowane strony znają jej przebieg ( czyli np Edzia, jej mąż, ewentualnie jakies ta, osoby w Lesznie, które sprawę widziały, więc o co siejesz ferment? Czy ja mówię, że znam calą sytuację? Piszę tylko, ze plotki przeciekły do srodowiska i tyle- i jak to środowisko koszykarskie, kazdy snuje jakieś tam domysły, ale jakie to ma dla Ciebie znaczenie, co np ktos tam w Poznaniu czy też Wałbrzychu mysli w danej sprawie ,skoro nie zna faktów?

Zaczynają być męczące takie rajdy osób, które wku.. jakies zdanie, gotują się a nastepnie w oparciu o nie zaczynają pisać głupoty.
Najlepiej by było chyba wprowadzic na forum wymóg wyższego wykształcenia- może wtedy mielibyśmy jakąs tam gwarancję przeczytania i odebrania wiadomości ze zrozumieniem ,a nie dorabiania sobie jakiś tam bzdur i w oparciu o to pouczanie innych osob

Ręce po świętach opadają, bez odbioru, nie będę prowadził polemik iw sprawie, która mnie kompletnie nie interesuje.[/quote]

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 28 grudnia 2009, 09:07

no to zachowaj milczenie w tej sprawie i koniec tematu Saletra.
wracajac do tematu czy tylko trener jest winny checi odejscia z Torunia Gali ? czy moze jest drugie dno tej sprawy.
Czy gwarantujecie ze jak odejdzie trener Gala zostanie ? Do niedawna w Toruniu byla duza konkurencja a dziewczyna moze chce zaczac stanowic wieksza role w skladzie ...nie bylo by zlym ruchem z przejsciem jej do druzyny gdzie by skutecznie wygrywala rywalizacje o swoja pozycje i byla podstawowym zawodnikiem, tylko wtedy moze grac na 100 % ale to moje zdanie tylko.
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 28 grudnia 2009, 10:25

Mozarthio pisze:dziewczyna moze chce zaczac stanowic wieksza role w skladzie ...nie bylo by zlym ruchem z przejsciem jej do druzyny gdzie by skutecznie wygrywala rywalizacje o swoja pozycje i byla podstawowym zawodnikiem, tylko wtedy moze grac na 100 % ale to moje zdanie tylko.

zgadzam się z Tobą....tylko,że Ewelina taką rywalizację w drużynie ma i to tylko z jedną jedyna koszykarką-vide Charity Egenti(a nie zaraz tam jakaś wielka konkurencja :lol: -Energa to nie Lotos czy Wisła 8) ) od której naprawdę może się sporo nauczyć....Zauważyłem,że powoli zaczyna się małe "kaperowanie" Galla(założę się,że pierwsze "podchody" będą już podczas turnieju reprezentacji w Pruszkowie) :wink: no bo przecież najłatwiej zbudować szczęście-interes własnego klubu na czyimś nieszczęściu. Działaczom Energi gratuluję zaś jednego.... odwagi i samozaparcia w walce o Ewelinę z gdyńskim Lotosem(koszykarka była dwukrotnie dyskwalifikowana co jest ewenementem na skalę światową :lol: ). No co panowie i pani minęło 1,5 roku opłacało się? :wink:
PS. i proszę "nie jechać" mi tu więcej na panią dyrektor,bo zrobiła dla tej dziewczyny bardzo wiele(i mogę tu nawet zacytować slang bartasa)... :roll: tylko zachowania krewkiego Bosniaka absolutnie nic nie usprawiedliwia!!! Nie można się jednak obrażać na klub,bo to nie tylko Elmedin Omanić,ale kilkanaście koleżanek z którymi Ewelina(jest ważnym ogniwem w drużynie) grała i dążyła do okreslonego celu(walka w europejskich pucharach i decydujace spotkania w FGE) oraz kibice (ja też się do nich zaliczam!!!),którzy bardzo tą koszykarkę lubią.....Ech.....szkoda słów... :cry:

Awatar użytkownika
Łukasz_UFB
Młodzik

Postautor: Łukasz_UFB » 29 grudnia 2009, 09:40

Sorry ze wracam do tematu ale...

Podczas towarzyskiego meczu Polska u'20 - Lider - kiedy grała Ewelina - z obszaru całej hali widać było na jej lewej ręce siniaka - i to pokaźnego - zdrowo musiał jej przyłożyć :shock: - że aż tak jest to widoczne - więc cofam mój poprzedni wpis..... :roll:
"Mimo tym, co fanatyzm próbują w nas zdusić
Mimo wszystkim, co chcą nas po prostu ukrócić..."

Obrazek
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”