pepe1 pisze:pepe1 pisze:Eve pisze:Olga Żytomirska już po raz drugi w karierze zagra w łódzkim klubie
27-letnia koszykarka w poprzednim sezonie występowała w Dudzie Leszno, zajmując z tą drużyną czwarte miejsce w lidze. Do drużyny z al. Unii wróci po dwóch latach. W 2006 roku przyszła do ŁKS z CCC Polkowice.
Żytomirska na pewno nie będzie jedyną zawodniczką, która wzmocni łódzki zespół. Szefowie sekcji prowadzą rozmowy z Ukrainką <b> Ładą Kowalenko </b>, która ostatnio występowała w Energi Toruń. W najbliższych dniach do Łodzi mają także przyjechać dwie koszykarki ze Słowacji oraz Amerykanka. Niepowodzeniem natomiast zakończyły się rozmowy z trzema innymi koszykarkami, m.in. z Agnieszką Makowską, wychowanką MKS Pabianice. W przyszłym sezonie była koszykarka Polfy i ŁKS będzie występować w ROW Rybnik.
http://www.sport.pl/koszykowka/1,65092, ... o_LKS.html
------
hmm a nie Ladą Kovalenko?
jesli LADA opuści to trudno .. ona jest naprawde wspaniałą dziewczyna a w Toruniu nie pokazała wszystkiego ze względu na urazy....
,,prawdopodobnie '' w Toruniu bedą występowac Paulina Pawlak , Patrycja Gulak i powracająca z USA Ełzbieta Zawadka....
mówi sie tez o rozgrywajacej z EUROPY - chyba o RISTIC - mówiac wprost........
a ja chce COLEMAN !!!
ja też wiem o kontrakcie pawlak w lotosie - ale dziwne że ciągle sie ja bierze.
ale tak samo jest u nas z Perlińska i Kovalenko - niby maja kontrakt w Toruniu ale nie przeszkadza to innym o tym rozmawiac....
mam nadzieje że OMANIC nie będzie w TORUNIU - bo jest niepotrzebny !!!
mamy fachowca - Blajeta - który jest powszechnie ceniony. wiec po co wydawac na Omanicia który NIC nie gwarantue.
smieszne jest to że jak będzie Omanic - to bedzie Ristic - a co to rodzina ????![]()
dlatego żadnego omanicia , ristic..... a i GULAK jest słabą zawodniczką....
ann:używaj dużych liter przy pisaniu nazw własnych
to zmartwie Cie kolego pepe bo Omanic juz podpisał kontrakt z Toruniem info pewne bo od trenera ktory rozmawial o zatrudnieniu w Toruniu ale dowiedział sie ze nie ma szans bo Omanic juz podpisał wczesniej kontrakt