pepe1 pisze:gulchynsky pisze:pepe1 pisze:gulchynsky pisze:...no tak, ale przecież po nicku wiadomo od razu, o kogo chodzi, chociaż nie jest zarejestrowany, a wątpię, żeby codziennie inna osoba podawała się na forum jako pepe1... poza tym forum jest po to, żeby na nim dyskutować na temat, dla którego został stworzony i raczej nie ma nigdzie takiego wymogu w regulaminie, że aby móc pisać na temat koszykówki kobiet, trzeba być zarejestrowanym członkiem forum, bo inaczej jego kwestie się nie liczą, prawda?? ...ale to taki mały offtop
kolega to chyba ZAKOMPLEKSIONY jest![]()
![]()
![]()
wielka DZIECINADA tu panuje - sądząc po poziomie wypowiedz. Więc spóźnione życzenia z okazji waszego dnia/święta -...że ja zakompleksiony?? no tak... fajnie... a można to jakoś udowodnić? przez całą wypowiedź staram się przekazać, że to nie jest wymóg, że trzeba się zarejestrować, żeby pisać na forum, więc jakby nie patrzeć, to piszę raczej na Twoją korzyść, skoro wszystkim to tak przeszkadza, że piszesz tutaj bez rejestracji... więc mimo tego, że PONIEKĄD trzymam Twoją stronę, to jeszcze mi piszesz, że jestem zakompleksiony, taa?? no... to dziękuję
nie zmieniaj tego co wcześniej pisałeś ok ???
jestem gotów zakończyc ten spór - jesli takowy jest. ale jesli nie dajecie takiej szansy...
edytowałem wiadomość tylko dlatego, że jak czytałem ją później, to była tam literówka, którą chciałem usunąć... w kazdym razie to raczej nie jest temat do takich rozmów, pomijając fakt, że niektórym niezbyt dobrze idzie czytanie ze zrozumieniem