TRANSFERY, plotki, informacje - sezon 2008/09

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

gulchynsky
Młodzik

Postautor: gulchynsky » 02 czerwca 2008, 15:35

pepe1 pisze:
gulchynsky pisze:
pepe1 pisze:
gulchynsky pisze:...no tak, ale przecież po nicku wiadomo od razu, o kogo chodzi, chociaż nie jest zarejestrowany, a wątpię, żeby codziennie inna osoba podawała się na forum jako pepe1... poza tym forum jest po to, żeby na nim dyskutować na temat, dla którego został stworzony i raczej nie ma nigdzie takiego wymogu w regulaminie, że aby móc pisać na temat koszykówki kobiet, trzeba być zarejestrowanym członkiem forum, bo inaczej jego kwestie się nie liczą, prawda?? ...ale to taki mały offtop ;)

kolega to chyba ZAKOMPLEKSIONY jest :lol: :lol: :lol:

wielka DZIECINADA tu panuje - sądząc po poziomie wypowiedz. Więc spóźnione życzenia z okazji waszego dnia/święta -

:) ...że ja zakompleksiony?? no tak... fajnie... a można to jakoś udowodnić? przez całą wypowiedź staram się przekazać, że to nie jest wymóg, że trzeba się zarejestrować, żeby pisać na forum, więc jakby nie patrzeć, to piszę raczej na Twoją korzyść, skoro wszystkim to tak przeszkadza, że piszesz tutaj bez rejestracji... więc mimo tego, że PONIEKĄD trzymam Twoją stronę, to jeszcze mi piszesz, że jestem zakompleksiony, taa?? no... to dziękuję :)

nie zmieniaj tego co wcześniej pisałeś ok ???

jestem gotów zakończyc ten spór - jesli takowy jest. ale jesli nie dajecie takiej szansy...

edytowałem wiadomość tylko dlatego, że jak czytałem ją później, to była tam literówka, którą chciałem usunąć... w kazdym razie to raczej nie jest temat do takich rozmów, pomijając fakt, że niektórym niezbyt dobrze idzie czytanie ze zrozumieniem

pepe1

Postautor: pepe1 » 02 czerwca 2008, 15:51

Anonymous pisze:
matrix pisze:Tylko na dwójce gra też w Toruniu Latoya Bond. W tej sytuacji klub z Niej zrezygnuje?

Albo ona z klubu...
Skoro gra w WNBA to może liczyć na wiele intratnych ofert...

kończmy te animozje ok ??

ciesze sie że chwalicie MONIKE KRAWIEC :)

też uważam że to bardzo dobra zawodniczka . co do Bond - to popatrzcie na inne zespoły - kazdy kto chce sie liczyc - to musi miec co najmniej CZTERY niskie zawodniczki na pozycje 1,2. Toruń na razie ma Krawiec i Bond - nie wiadomo co z resztą...

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 02 czerwca 2008, 17:15

Ciekawie robi sie w Toruniu. Faktycznie lepiej byloby gdyby postawili tam na Krawiec w pierwszej 5-tce. Wtedy moglaby pokazac co naprawde potrafi. Ale pomijajac sprawe Bond, to na tej pozycji gra przeciez jeszcze Perlinska. Byc moze jednak pozyskanie Moniki oznacza, ze ona na pewno odejdzie. Spodziewalem sie, ze Krawiec moze trafic do Torunia, chociaz moze bardziej obstawialem Gorzow.
Jedno jest pewne - mecz Wisly z Energa w Krakowie bedzie miec kilka podtekstow. Omanic i Krawiec po przeciwnej stronie, no i rewanz za kompromitujaca porazke u siebie w styczniu.
Kilka słów o wyniku męskiej kadry na Eurobaskecie:
https://nowe-refleksje.blogspot.com/202 ... y.html?m=0

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 czerwca 2008, 17:19

paulo2907 pisze:Ciekawie robi sie w Toruniu. Faktycznie lepiej byloby gdyby postawili tam na Krawiec w pierwszej 5-tce. Wtedy moglaby pokazac co naprawde potrafi. Ale pomijajac sprawe Bond, to na tej pozycji gra przeciez jeszcze Perlinska. Byc moze jednak pozyskanie Moniki oznacza, ze ona na pewno odejdzie. Spodziewalem sie, ze Krawiec moze trafic do Torunia, chociaz moze bardziej obstawialem Gorzow.
Jedno jest pewne - mecz Wisly z Energa w Krakowie bedzie miec kilka podtekstow. Omanic i Krawiec po przeciwnej stronie, no i rewanz za kompromitujaca porazke u siebie w styczniu.

i straszne meczarnie w finale Shure Shot!!!! :lol: :lol: :lol:
Na zielono przyjścia Energa proszę jeszcze dodać Elżbietę Zawadkę.
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 02 czerwca 2008, 17:23

Co do narodowosci Omanicia, to widac, ze dziennikarz GW z Torunia ma jakies nowe, sensacyjne dane. :lol: Chociaz moze wszedl w szczegoly, bo obywatel Bosni moze byc przeciez z pochodzenia Serbem, ale to sa niuanse, a jemu wkradla sie tu niescislosc.

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 czerwca 2008, 17:24

paulo2907 pisze:Co do narodowosci Omanicia, to widac, ze dziennikarz GW z Torunia ma jakies nowe, sensacyjne dane. :lol: Chociaz moze wszedl w szczegoly, bo obywatel Bosni moze byc przeciez z pochodzenia Serbem, ale to sa niuanse, a jemu wkradla sie tu niescislosc.

Bośniak-Serb dwa bratanki i do piwa i do szklanki!!!! :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 02 czerwca 2008, 17:32

matrix pisze:
paulo2907 pisze:Co do narodowosci Omanicia, to widac, ze dziennikarz GW z Torunia ma jakies nowe, sensacyjne dane. :lol: Chociaz moze wszedl w szczegoly, bo obywatel Bosni moze byc przeciez z pochodzenia Serbem, ale to sa niuanse, a jemu wkradla sie tu niescislosc.

albo umknął Ci pewien nieodległy fakt historyczny, albo jesteś jeszcze młody!!
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

pepe1

Postautor: pepe1 » 02 czerwca 2008, 17:36

matrix pisze:

to samo teraz można powiedziec o sztabie Wisly LZapolski i Raczynski - na pewno będą fetowac zwyciestwa Wisly przy ,,Zubrówce '' :lol:

paulo2907
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: paulo2907 » 02 czerwca 2008, 17:52

Pepe - Twoj komentarz najlepiej pozostawic bez komentarza...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 czerwca 2008, 18:11

jimmy pisze:
matrix pisze:

albo umknął Ci pewien nieodległy fakt historyczny, albo jesteś jeszcze młody!!

Żartowałem robiąc pewną analogię,a Ty się zwyczajnie czepiasz. :shock: :shock: :shock: Nawet nie wiesz,co miałem na mysli....może to gorycz po stracie Moniki.... Wybaczam!!!!
a co do historii to w którym roku był pokój toruński? :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 02 czerwca 2008, 18:16

matrix pisze:a co do historii to w którym roku był pokój toruński? :lol: :lol: :lol:

Zależy który ;)

Mam nadzieję, że Monia będzie dużo grała i pokaże jaki naprawdę ma potencjał.
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Eve
Młodzik

Postautor: Eve » 02 czerwca 2008, 18:16

paulo2907 pisze:Pepe - Twoj komentarz najlepiej pozostawic bez komentarza...

Nie pierwszy i pewnie nie ostatni... :? :?
Wszystko można osiągnąć, gdy człowiek sie uprze i wytrwale dąży do celu... Takie cuda zdarzają się codziennie...

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 02 czerwca 2008, 18:18

Fufurek pisze:
matrix pisze:a co do historii to w którym roku był pokój toruński? :lol: :lol: :lol:

Zależy który ;)

Brawo!!!! Teraz wyłącznie o baskecie. Mamy nadzieję,że Monika pokaże w Toruniu pełnię swoich mozliwości,które niewątpliwie posiada!!!!!

Gość

Postautor: Gość » 02 czerwca 2008, 18:48

matrix pisze:
Fufurek pisze:

Zależy który ;)

Brawo!!!! Teraz wyłącznie o baskecie. Mamy nadzieję,że Monika pokaże w Toruniu pełnię swoich mozliwości,które niewątpliwie posiada!!!!!

i tu 100 % racji . nieważne gdzie by grala , ale ważne by spedzala jak najwiecej minut na parkiecie . w toruniu na pewno bedzie grala wiecej niz w krakowie - to zrozumiale. ale przecież wisla i energa to na razie dwa inne pułapy ...

a dobra gra Moniki Krawiec to na pewno korzyśc dla reprezentacji , dla której nawet ostatnio rzucała najwiecej punktów.

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 02 czerwca 2008, 19:13

matrix pisze:Nie dziękuję!!!! Spodobało mi się jednak określenie trochę żużla odnośnie drużyny,która leje wszędzie wszystkich :lol: :lol: :lol: to tak,jak bym powiedział,że w Krakowie jest trochę koszykówki.... :lol: :lol: :lol:
PS. Tylko mi nie dowalajcie,bo nie miałem nic złego na myśli.... :? :? :?

W zeszłym roku w meczach o nic w żużlowej ekstralidze też Toruń "lał wszędzie wszystkich", a skończyło się na 2 porażkach z Lesznem i złoto odjechało... :lol:
Wielkie aspiracje i przechwalanie się jak to toruńskie koszykarki "będą lały wszystkich" w ekstraklasie w poprzednim sezonie też spełzły na niczym i jedyne czym pozostało się podniecać, to nic nie znacząca fuksiarska wygrana z Wisłą.

Widzę, że historia lubi się powtarzać... Jakiś jeden transfer i już toruńscy pieniacze świętują kolejne "mistrzostwo". :lol: Jaki będzie tego finał, większość pewnie już wie. :wink:

P.S. Mam tylko pytanie do króla Torunia zwanego pepe1- czym zaszczycamy jego obecność na tym forum i jak długo zamierza podnosić jego poziom, skoro my do niego jeszcze nie dorośliśmy :?:
pepe1 pisze:wielka DZIECINADA tu panuje - sądząc po poziomie wypowiedz. Więc spóźnione życzenia z okazji waszego dnia/święta -
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”