Co słychać w Gdyni?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

mania
Amator

Postautor: mania » 12 sierpnia 2008, 13:34

Ewelina..Gala pisze:Chlopaku..nie obrazam sie... :]

Kazdy ma parwo do swojgo zdania..Decyzja zapadla i nie wiem do czego bijecie nadal;] Bo ja juz zdania nie zmienie (Nie powtarzam juz setny raz dlaczego) Z prawnego Punktu Gdynski kontrakt jest nie wazny :)

a sprawy RODZINNE ZOSTAWCIE MI! BO TO jednak moje sprawy.

pzdr

w tej kwestii powiem tylko że poważni ludzie dotrzymują umów
jeśli podpis pod umową został złożony to szukanie kruczków prawnych by umowę unieważnić jest nie fair.
Pozdrawiam

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Re: ...;/

Postautor: matrix » 12 sierpnia 2008, 13:36

koszykarz pisze:
Ewelina..Gala pisze:Czytajac takie rzeczy az nie moge przejsc obok;/ Malo mnie juz niestety interesuje co przedstawiaja media na temat mojej osooby , bo nikt mnie sie wprost nie zpaytal jak bylo i jak jestv tylko slepo sluchaja Prezesa Lotosu.!! GLOWNYM POWODEM JEST MOJA SYTUACJA RODZINNA i nie zwazam na to niestety czy wierzycie czy nie!! ;/ Bo mi wystarczy to ,ze ja wiem co sie dzieje!!! I niestety juz nie bede tlumaczyc wszystkim jak jest bo po 1 nie mam na to sil a po 2 nie musze!! i nie bede!!

Co do Grania jest to temat odlegly, bo nie jest to powod. Mam 18 lat i nie usmiecha mi sie mieszkac tyle km od domu sama!! zdecydowanie za daleko.
koncze juz.. Wy macie swoje zdanie! ja napiosalam jak jest! a sprawy z Lotosem jujz zostawie bez komenatrza;] ja swoje wiem;] i raczej bym nie ryzykowala idac jako ich zawodniczka do innego klubu:]

Prawdziwi kibice są z toba - i to nieważne czy bedziesz grala w Toruniu , Pabianicach czy Gdyni !!!

jesli Gdynia uważa sie za profesjonalny klub - to na pewno nie będziesz musiala odbywac karencji i klub odpusci - chyba nie pozwoli by TALENY w koszykówce sie zmarnowal...

Ewelina!!!! jesteśmy z Tobą...... Odgłosy z Gdyni uświadczają chyba nie tylko mnie,ze dokonałaś słusznego wyboru!!! :lol: :lol: :lol:
Na zawsze w sercu-Katarzynki!!!(1992-do końca mego życia)

http://marlow.blox.pl/html

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 12 sierpnia 2008, 13:40

Nie ma to jak ktos sie wypowie jak nie wie jak jest;] no coments!!

3manko:PPP
Love this game..Bball

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 12 sierpnia 2008, 13:40

a co do kruczkow to niestety ja ich nie potrzebuje;))
Love this game..Bball

mania
Amator

Postautor: mania » 12 sierpnia 2008, 13:50

Ewelina..Gala pisze:a co do kruczkow to niestety ja ich nie potrzebuje;))

niestety czy na szczęście?

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 12 sierpnia 2008, 13:58

koszykarz pisze:Może juz byscie odpuscicli i zajęli sie swoimi Tomialowiczami i Sosnowskimi ???

Gdynia powinna sie martwic by IM nie zabrakło minut w meczach ligowych - a z Eweliną naprawde - dajcie spokój .

po co mieszasz w ten temat Olivię i Claudię? Ty daj spokój im, bo dyskusja się toczy zupełnie w innym temacie ;]

matrix pisze:Odgłosy z Gdyni uświadczają chyba nie tylko mnie,ze dokonałaś słusznego wyboru!!!

raczej z Gdyni za dużo tych odgłosów nie ma :P bo Trójmiasto to nie tylko Gdynia :P:P
pomyślcie, ile razy już kończyliśmy temat Eweliny.. a ii tak cały czas powraca.. :) widzisz Ewelina, Twoja osoba cieszy się sporym zainteresowaniem ii nikt nie może przestać o Tobie pisać :)
pozdrawiam.
ObrazekObrazek

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 14:41

rzymi pisze:
koszykarz pisze:Może juz byscie odpuscicli i zajęli sie swoimi Tomialowiczami i Sosnowskimi ???

Gdynia powinna sie martwic by IM nie zabrakło minut w meczach ligowych - a z Eweliną naprawde - dajcie spokój .

po co mieszasz w ten temat Olivię i Claudię? Ty daj spokój im, bo dyskusja się toczy zupełnie w innym temacie ;]

matrix pisze:Odgłosy z Gdyni uświadczają chyba nie tylko mnie,ze dokonałaś słusznego wyboru!!!

raczej z Gdyni za dużo tych odgłosów nie ma :P bo Trójmiasto to nie tylko Gdynia :P:P
pomyślcie, ile razy już kończyliśmy temat Eweliny.. a ii tak cały czas powraca.. :) widzisz Ewelina, Twoja osoba cieszy się sporym zainteresowaniem ii nikt nie może przestać o Tobie pisać :)
pozdrawiam.

ale ty wścibski jestes - ty specjalnie WYSZUKUJESZ moje posty i za kazdym razem musisz sie udzielać ???

a jesli chodzi o temat GALI - pare razy juz prosiłem o zakończenie tego wątku - i TO TY za kazdym razem POWRACASZ do tego - wtrącając swoje 3 grosze.....

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 12 sierpnia 2008, 14:52

nie wyszukuje, to pierwszy post na tej stronie:) i nie muszę się udzielać, ale chcę.. chyba mi tego nie zabronisz?
jak tam sobie chcesz, przejrzyj poprzednie wpisy i zobacz ile razy to ja powróciłem do tego tematu...
ObrazekObrazek

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 12 sierpnia 2008, 15:15

można powiedzieć,że Ewelina jest swego rodzaju prekursorką!!! czyli pierwszą polska koszykarką,która potrafiła odmówić wielkiemu Lotosowi!!!! dlatego stad cała afera.... :o :o :o

swatch
Amator

Postautor: swatch » 12 sierpnia 2008, 15:17

Hehe zamiesznie sie zrobilo po reportazu Suski;)

Jeszcze kilka dni temu nikt mi nie wierzyl, ze kontrakt Ewelina podpisala w Gdyni...teraz jakos cisza?!

Tylko gadacie o kruczkach i innych ... oraz doszukujecie sie prawdziwych powodu wyboru przez Eweline Torunia.

A prezes Lotosu naprawde jest CZLOWIEKIEM i krzywdy robic nikomu nie zamierza...chyba ze ktos nie postepuje FAIR. ;)
^^

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 12 sierpnia 2008, 15:19

Ludzie dajcie już spokój !! Mam nadzieje ,że niedługo ta sprawa się wyjaśni bo niektóre osoby zaraz w atak histerii wpadną .

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 12 sierpnia 2008, 15:21

swatch pisze:Hehe zamiesznie sie zrobilo po reportazu Suski;)

Jeszcze kilka dni temu nikt mi nie wierzyl, ze kontrakt Ewelina podpisala w Gdyni...teraz jakos cisza?!

Tylko gadacie o kruczkach i innych ... oraz doszukujecie sie prawdziwych powodu wyboru przez Eweline Torunia.

A prezes Lotosu naprawde jest CZLOWIEKIEM i krzywdy robic nikomu nie zamierza...chyba ze ktos nie postepuje FAIR. ;)

nie da się ukryć,że jest człowiekiem :lol: :lol: :lol: i mam nadzieję,że pójdzie po rozum do głowy i da tej utalentowanej dziewczynie dalej się rozwijać w innym klubie!!!!

Ewelina..Gala
Nowy na forum

Postautor: Ewelina..Gala » 12 sierpnia 2008, 15:27

:] no Owszem odmowilam..chyba mam do tego prawo?;]

Sprawa bedzie wyjasniana;] Wiec za jakis czas pewnie i do was dojdzie jak sie to 'kino' zakonczylo;] pzdr;];]
Love this game..Bball

matrix
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: matrix » 12 sierpnia 2008, 15:34

Ewelina..Gala pisze::] no Owszem odmowilam..chyba mam do tego prawo?;]

Sprawa bedzie wyjasniana;] Wiec za jakis czas pewnie i do was dojdzie jak sie to 'kino' zakonczylo;] pzdr;];]

Miejmy nadzieję,że będzie to film z happy endem!!!!
PS. Ewelina pozdrów od Nas kolezanki z zespołu!!!!....

koszykarz

Postautor: koszykarz » 12 sierpnia 2008, 15:45

Ewelina..Gala pisze::] no Owszem odmowilam..chyba mam do tego prawo?;]

trzeba dodać ,,czeskie kino '' :D :D :D
POZDROW WRÓBLA :D :D :D

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”