Chełmskiego dopingu nie komentuję, choć w tv nie prezentował się aż tak znów okazale, jak niektórzy tu go widzą
Meblotap : Polfa 59:73
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- czarny
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Ja byłem w Łodzi raz i szczerze mówiąc zrobiło to na mnie piorunujące wrażenie. Siedziałem przy ławce zespołu gości, czyli właściwie jak najdalej od Klubu Kibica a słyszałem ich tak, jak gdyby stali za moimi plecami, na dodatek jak włączyli "play" to przerwali dopiero, gdy zawodniczki zeszły do szatni. Pół pierwszej kwarty musiałem oswajać się z tym niesamowitym hukiem, który tam panował (współczuję zawodniczkom przyjezdnym
)
Chełmskiego dopingu nie komentuję, choć w tv nie prezentował się aż tak znów okazale, jak niektórzy tu go widzą
Obym jeszcze kiedyś przekonał się naocznie (i nausznie) że tv nieco to zniekształca
Na dzień dzisiejszy mały + dla Łodzi 

you're as good as your last performance
mati pisze:No Mickey ma racje. Miałem możliwość bycia w Łodzi dwa razy nawet. Doping niestety nieporównywalny do tego w Chełmie. Nawprawdę łódzcy kibice zaimponowali mi bardzo. Po Chełmskich spodziewałem się więcej.
Mati wszystko sie zgadza ale na "kulture kibicowania" pracuej sie latami. Nie chce wspominac w ile mamy to nadrobic. W tym roku dochodzi jeszcze fakt ze praktycznie nie ma czegos takiego jak wladze klubowe i i choc jest sporo pomyslow sa trudne do zrealizowania. Planujemy na Ostrovie zwiekszyc publicznosc do jakiegos 1000 ale musi na to byc zgoda wladz a ta ciezko uzyskac od "prezesa za szyba".
Pytanie czy duzo ludzi z KK ŁKS chodzi na piłkę nożną ?
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:.
Nigdzie nie jest ani napisane ,ani powiedziane,że kibic na mecz ma przychodzić po to żeby śpiewać,machać flagami ,czy też klaskać.
Oto hasło z encyklopedii:
kibic (niem. Kiebitz zool. ?czajka?) 1. osoba oglądająca zawody sportowe. 2. osoba sympatyzująca z daną drużyną, klubem sportowym;fan tego klubu. 3. przen., pot. osoba przyglądająca się z boku zachodzącym wydarzeniom.
z tego jasno wynika,że ani Mickey ,ani mati niestety ale nie mają racji
Ok przyglądaj się z boku zachodzącym wydarzeniom - "KIBICU"
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

czarny pisze:Ja byłem w Łodzi raz i szczerze mówiąc zrobiło to na mnie piorunujące wrażenie. Siedziałem przy ławce zespołu gości, czyli właściwie jak najdalej od Klubu Kibica a słyszałem ich tak, jak gdyby stali za moimi plecami, na dodatek jak włączyli "play" to przerwali dopiero, gdy zawodniczki zeszły do szatni. Pół pierwszej kwarty musiałem oswajać się z tym niesamowitym hukiem, który tam panował (współczuję zawodniczkom przyjezdnym)
To teraz Czarny pomyśl, że tak z 10-15 lat temu było trzy razy głośniej
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Szymon pisze:Zyzia pisze:.
Nigdzie nie jest ani napisane ,ani powiedziane,że kibic na mecz ma przychodzić po to żeby śpiewać,machać flagami ,czy też klaskać.
kibic (niem. Kiebitz zool. ?czajka?) 1. osoba oglądająca zawody sportowe. 2. osoba sympatyzująca z daną drużyną, klubem sportowym;fan tego klubu. 3. przen., pot. osoba przyglądająca się z boku zachodzącym wydarzeniom.
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha.... teraz to mnie powaliłeś
![]()
Ok przyglądaj się z boku zachodzącym wydarzeniom - "KIBICU"![]()
![]()
a ty wielki kibicu Szymonie czytaj ze zrozumienim
czy ja gdzieś napisałem że stoję z boku i się przyglądam kibicowaniu
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Zyzia pisze:Szymon pisze:Zyzia pisze:.
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahaha.... teraz to mnie powaliłeś
![]()
Ok przyglądaj się z boku zachodzącym wydarzeniom - "KIBICU"![]()
![]()
a ty wielki kibicu Szymonie czytaj ze zrozumienim![]()
czy ja gdzieś napisałem że stoję z boku i się przyglądam kibicowaniu
Kolejna sprawa to przestań tu wymyślać. Chłopaki z Ostrowa otwarcie przyznali że ełkaesiacy są lepsi od Was! Ale nie, Wy jak zwykle odwracacie sprawę, p... jakieś głupoty o wielkości hali, o tym że nie macie z kim załatwić sprawy oprawy meczu a na koniec Ty przytaczasz durną regułkę z encyklopedii! Czy aż tak trudno przyznać że ktoś jest lepszy??? Wy chyba ciągle myślicie że przyznane kiedyś tam wyróżnienie nadal obowiązuje???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ale dlaczego stawiasz sprawę na zasadzie racja-nieracja? Pytanie brzmiało kto ma aktywniejszych, bardziej zaprawionych kibiców i odpowiedzi o "racji" chyba nie należą do własciwych. Bez aluzji do którychkolwiek kibiców- "mężczyzną będzie zarówno ten który ma jaja, jest szarmancki, odważny, uczciwy itd itd jak i tchórz, fajtłapa, damski bokser, cienias itd itd" Kwestią jest nasze podejście i odbiór a nie definicja encyklopedyczna.Zyzia pisze:z tego jasno wynika,że ani Mickey ,ani mati niestety ale nie mają racji
P.S. Odrobina prywaty-Gratuluję Olu zdanego egzaminu, nareszcie! Bardzo się cieszę -ot taki kaprys

Mikey pisze:Ja się zastanawiam czy ktokolwiek nie chodzi?Cavek pisze:
Pytanie czy duzo ludzi z KK ŁKS chodzi na piłkę nożną ?ŁKS to ŁKS, Lisu juz tu palce na klawiaturze pozdzierał tłumacząc ze nie ma podziału na kibiców kosza i nożnej
Jesteśmy kibicami Łódzkiego Klubu Sportowego a nie jednej sekcji
Ech to po co cale to gadanie. Wstyd by bylo jakbyscie nie umieli tak krzyknac zeby cala Wasza salka sie nie zatrzesla :p Pozdro dla Rodowitych Łodzian
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Hehee lata darcia twarzy czy to mróz czy słota na stadionie robi swoje. To prawda - darcie sie na sali to pikuś z obowiązkiem dzierania gardła na powietrzu. Na ostatnich derbach starciłem głos na pół godziny przed pierwszym gwizdkiemCavek pisze:
Ech to po co cale to gadanie. Wstyd by bylo jakbyscie nie umieli tak krzyknac zeby cala Wasza salka sie nie zatrzesla :p Pozdro dla Rodowitych Łodzian

-
simon nzl
Istotnie - jeśli z calego wiersza do druku nadaje się tylko wykrzyknik na końcu...
Fakt - "plenerowa" zaprawa w dopingu czyni, że ten halowy jest latwy lekki i przyjemny - hala naprawdę pomaga w efekcie. Co oczywiście nie zmiania jego wartości. Ale tu nie chodzi tylko o glośność - w dopingu liczy się repertuar, różnorodność form, zgranie, wciągnięcie calej hali do zabawy - to także oprawy: flagówki, banoniady, szarfy, sektorówki.
Nie byoby zabawnie caly mecz drezć się: eelll, kaaa, esss ! i walić w bęben (albo i w coś gorszego
)
Istotnym elementem są pelne piosenki, pieśni i kibice znający ich slowa. Macha się barwami także nie kiedykolwiek tylko w odpowiednich momentach dopingu.
Nie rozumiem natomiast trąbiących i wyjących na różnym sprzęcie - choć akurat w koszykówce jest to dla mnie uzasadnione przy meczu na styku i tylko podczas akcji rywala.
Fakt - "plenerowa" zaprawa w dopingu czyni, że ten halowy jest latwy lekki i przyjemny - hala naprawdę pomaga w efekcie. Co oczywiście nie zmiania jego wartości. Ale tu nie chodzi tylko o glośność - w dopingu liczy się repertuar, różnorodność form, zgranie, wciągnięcie calej hali do zabawy - to także oprawy: flagówki, banoniady, szarfy, sektorówki.
Nie byoby zabawnie caly mecz drezć się: eelll, kaaa, esss ! i walić w bęben (albo i w coś gorszego
Istotnym elementem są pelne piosenki, pieśni i kibice znający ich slowa. Macha się barwami także nie kiedykolwiek tylko w odpowiednich momentach dopingu.
Nie rozumiem natomiast trąbiących i wyjących na różnym sprzęcie - choć akurat w koszykówce jest to dla mnie uzasadnione przy meczu na styku i tylko podczas akcji rywala.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”