Co słychać w Wiśle?
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- hellraiser
- Junior
Soku pisze:W zeszłym seoznie Gatialova grała na wypożyczeniu w AZS Poznań. Czy jej to w jakiś sposób zaszkodziło? Na bank nie, a jedynie pomogło.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
Gatialova została wypożyczena poniważ klub z Gdyni skompromitował się podpisując długoletni kontrakt (gdyby nie to dawno została by wyjeb...) + Gatialova jest bardooooooo słaba.I coś trzeba było z tym fantem zrobić.
Więc bedzie podrzucana z klubu do kluby ...ale nikt w Lotosie nie liczy że ta zawodniczka przyda się kiedykolwiek.
Ze Skorek jest kompletnie inna sprawa.
Jeżeli ta zawodniczka odejdzie z Wisły na zasadzie wypożyczenia do ŁKS (czyli jakiegoś "dupiastego" klubu z PLKK-bez urazy dupiastego-poziom sportowy) z zawodniczki z perpektywą Europejskiego gracza zmieni się w ligowego wyrobnika.Za dwa lata żaden zespół z Euroligi nie zainteresuje się 24 letnią klepiąco piłke w jakimś klubie PLKK.(nawet gdyby miała śr 20 pkt/na mecz)
ONA MA JUŻ 22 LATA. I NA WYPOŻYCZENIE (aby się ograć)TO MOGŁA IŚC...ALE 5 LAT TEMU.

- hellraiser
- Junior
hellraiser pisze:Soku pisze:W zeszłym seoznie Gatialova grała na wypożyczeniu w AZS Poznań. Czy jej to w jakiś sposób zaszkodziło? Na bank nie, a jedynie pomogło.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
Gatialova została wypożyczena poniważ klub z Gdyni skompromitował się podpisując długoletni kontrakt (gdyby nie to dawno została by wyjeb...) + Gatialova jest bardooooooo słaba.I coś trzeba było z tym fantem zrobić.
Więc bedzie podrzucana z klubu do kluby ...ale nikt w Lotosie nie liczy że ta zawodniczka przyda się kiedykolwiek.
Ze Skorek jest kompletnie inna sprawa.
Jeżeli ta zawodniczka odejdzie z Wisły na zasadzie wypożyczenia do ŁKS (czyli jakiegoś "dupiastego" klubu z PLKK-bez urazy dupiastego-poziom sportowy) z zawodniczki z perpektywą Europejskiego gracza zmieni się w ligowego wyrobnika.Za dwa lata żaden zespół z Euroligi nie zainteresuje się 24 letnią klepiąco piłke w jakimś klubie PLKK.(nawet gdyby miała śr 20 pkt/na mecz)
ONA MA JUŻ 22 LATA (tyle ile Pawlak,2 lata starsza od Leci i 2 lata młodsza od Kobryn i Biby). I NA WYPOŻYCZENIE (aby się ograć)TO MOGŁA IŚC...ALE 5 LAT TEMU.

Przyszła - prosto z SMS do ŁKS-u - oczywiście nie 5 lat temu, bo przesadziłeś - wyszło, jak wyszło i niestety jest jak jest... Gdyby nie - wiadomo co, to teraz byłaby doskonale ogranym i czołowym graczem PLKK i właśnie zaraz kończyłby jej się kontrakt w Łodzi. Czasem jednak pewne sprawy trzeba "zaczynać od nowa" - niestety - to chyba jednak i tak lepiej niż skazać się nie nie zaczęcie nigdy..., ale cóż, ja też jakbym wiedział że się przewrócę, to bym się położył...
osesek pisze:najgorsze jest to, że zostaje to drewno Radwan a Magda idzie z klubu... kto to wymyślił??
Proponuję trochę ostrożniej z epitetami. Od kiedy jesteś kibicem Wisły?? A może jesteś kibicem Can-Packu?? Myślę, że jakbyś pochodził na mecze Wisły trochę dłużej to nie obrażałbyś zawodniczki, która spędziła w naszym klubie 5 lat, na dobre i na złe, w Eurolidze i walce o utrzymanie. Każdy z kibiców może przyznać, że Magda Radwan, zawsze zostawiała na parkiecie zdrowie, zawsze walczyła, choćby z silniejszymi od siebie rywalkami. Rozumiem rozgoryczenie spowodowane odejściem Skorek, ale bez przesady.
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!
Ehh .. no jeszcze tego brakowalo zebyscie sie zaczeli sprzeczac. Co jak co, wydaje mi sie ze wiele osob uwaza ze Magda Radwan i Dorota Gburczyk swoje dla Wisly juz zrobily i pozostawienie ich na kolejny sezon to blad. A jesli chodzi o rozgoryczenie, to chyba jestes w bledzie kolego Akakiuszu, bo wydaje mi sie ze sa bardziej rozgoryczeni odejsciem MADZI niz OSESEK
...
kwassek pisze:Ehh .. no jeszcze tego brakowalo zebyscie sie zaczeli sprzeczac. Co jak co, wydaje mi sie ze wiele osob uwaza ze Magda Radwan i Dorota Gburczyk swoje dla Wisly juz zrobily i pozostawienie ich na kolejny sezon to blad. A jesli chodzi o rozgoryczenie, to chyba jestes w bledzie kolego Akakiuszu, bo wydaje mi sie ze sa bardziej rozgoryczeni odejsciem MADZI niz OSESEK...
Może to i błąd, okaże się, każdy może mieć swoje zdanie. Chodziło mi tylko o to, żeby nie obrażać swoich zawodniczek, bo nie wiem czemu ma to służyć.
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!
dokładnie!!, ja po Madzi nie płacze..
ale w kontekście jej odejścia i pozostawienia Radwan chce wyraźić swoje niezadowolenie...
na pocieszenie Radwan dostaje odemnie nagrode im. Pinokia za najbardziej drewnianą gre roku w Wiśle
na pocieszenie Radwan dostaje odemnie nagrode im. Pinokia za najbardziej drewnianą gre roku w Wiśle
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie![]()
A co ze zmienniczką w takim razdie dla Skery? Radwan?
no raczej nie, Magda pokazała w tym sezonie, że na rozgrywajke się nie nadaje... nie wiem jaka będzie jej przyszłość w kraku, ale rezerwowej 1 szukamy dalej...
Cellar Door

fearless pisze:Czyzby? Przecież po to sciagali Canty. Oczywiscie nie na rezerwową. Będzie po prostu rotacja. Kiedy Skera bedzie odpoczywać, Dominique będzie rozgrywać. Nie potrzebna już jest jedynka. D. klepie piłkę bardzo często w Houston.
... i sie (niestety) moze okazac, ze bedzie duza konkurencją dla Skery...
xyz
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”