Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 24 czerwca 2006, 09:40

wydaje mi sie ze Magda tez moglaby zostac, tylko ona sama woli isc na wypozyczenie niz grzac lawke. No chyba ze sie myle to niech mnie ktos poprawi.

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 24 czerwca 2006, 13:54

W zeszłym seoznie Gatialova grała na wypożyczeniu w AZS Poznań. Czy jej to w jakiś sposób zaszkodziło? Na bank nie, a jedynie pomogło.

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 24 czerwca 2006, 14:19

Soku pisze:W zeszłym seoznie Gatialova grała na wypożyczeniu w AZS Poznań. Czy jej to w jakiś sposób zaszkodziło? Na bank nie, a jedynie pomogło.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
Gatialova została wypożyczena poniważ klub z Gdyni skompromitował się podpisując długoletni kontrakt (gdyby nie to dawno została by wyjeb...) + Gatialova jest bardooooooo słaba.I coś trzeba było z tym fantem zrobić.
Więc bedzie podrzucana z klubu do kluby ...ale nikt w Lotosie nie liczy że ta zawodniczka przyda się kiedykolwiek.

Ze Skorek jest kompletnie inna sprawa.
Jeżeli ta zawodniczka odejdzie z Wisły na zasadzie wypożyczenia do ŁKS (czyli jakiegoś "dupiastego" klubu z PLKK-bez urazy dupiastego-poziom sportowy) z zawodniczki z perpektywą Europejskiego gracza zmieni się w ligowego wyrobnika.Za dwa lata żaden zespół z Euroligi nie zainteresuje się 24 letnią klepiąco piłke w jakimś klubie PLKK.(nawet gdyby miała śr 20 pkt/na mecz)

ONA MA JUŻ 22 LATA. I NA WYPOŻYCZENIE (aby się ograć)TO MOGŁA IŚC...ALE 5 LAT TEMU.
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 24 czerwca 2006, 14:28

hellraiser pisze:
Soku pisze:W zeszłym seoznie Gatialova grała na wypożyczeniu w AZS Poznań. Czy jej to w jakiś sposób zaszkodziło? Na bank nie, a jedynie pomogło.

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.......
Gatialova została wypożyczena poniważ klub z Gdyni skompromitował się podpisując długoletni kontrakt (gdyby nie to dawno została by wyjeb...) + Gatialova jest bardooooooo słaba.I coś trzeba było z tym fantem zrobić.
Więc bedzie podrzucana z klubu do kluby ...ale nikt w Lotosie nie liczy że ta zawodniczka przyda się kiedykolwiek.

Ze Skorek jest kompletnie inna sprawa.
Jeżeli ta zawodniczka odejdzie z Wisły na zasadzie wypożyczenia do ŁKS (czyli jakiegoś "dupiastego" klubu z PLKK-bez urazy dupiastego-poziom sportowy) z zawodniczki z perpektywą Europejskiego gracza zmieni się w ligowego wyrobnika.Za dwa lata żaden zespół z Euroligi nie zainteresuje się 24 letnią klepiąco piłke w jakimś klubie PLKK.(nawet gdyby miała śr 20 pkt/na mecz)

ONA MA JUŻ 22 LATA (tyle ile Pawlak,2 lata starsza od Leci i 2 lata młodsza od Kobryn i Biby). I NA WYPOŻYCZENIE (aby się ograć)TO MOGŁA IŚC...ALE 5 LAT TEMU.
Obrazek

Soku
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Soku » 24 czerwca 2006, 16:52

Ale patrzac z jej perspektywy patrzac, to wolalbym isc gdzie indziej, gdzie mnie szanuja, a nie siedziec kolejny sezon na lawce.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 24 czerwca 2006, 17:34

Przyszła - prosto z SMS do ŁKS-u - oczywiście nie 5 lat temu, bo przesadziłeś - wyszło, jak wyszło i niestety jest jak jest... Gdyby nie - wiadomo co, to teraz byłaby doskonale ogranym i czołowym graczem PLKK i właśnie zaraz kończyłby jej się kontrakt w Łodzi. Czasem jednak pewne sprawy trzeba "zaczynać od nowa" - niestety - to chyba jednak i tak lepiej niż skazać się nie nie zaczęcie nigdy..., ale cóż, ja też jakbym wiedział że się przewrócę, to bym się położył...

Awatar użytkownika
akakiusz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: akakiusz » 24 czerwca 2006, 18:56

osesek pisze:najgorsze jest to, że zostaje to drewno Radwan a Magda idzie z klubu... kto to wymyślił?? :?

Proponuję trochę ostrożniej z epitetami. Od kiedy jesteś kibicem Wisły?? A może jesteś kibicem Can-Packu?? Myślę, że jakbyś pochodził na mecze Wisły trochę dłużej to nie obrażałbyś zawodniczki, która spędziła w naszym klubie 5 lat, na dobre i na złe, w Eurolidze i walce o utrzymanie. Każdy z kibiców może przyznać, że Magda Radwan, zawsze zostawiała na parkiecie zdrowie, zawsze walczyła, choćby z silniejszymi od siebie rywalkami. Rozumiem rozgoryczenie spowodowane odejściem Skorek, ale bez przesady.
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 24 czerwca 2006, 19:01

Ehh .. no jeszcze tego brakowalo zebyscie sie zaczeli sprzeczac. Co jak co, wydaje mi sie ze wiele osob uwaza ze Magda Radwan i Dorota Gburczyk swoje dla Wisly juz zrobily i pozostawienie ich na kolejny sezon to blad. A jesli chodzi o rozgoryczenie, to chyba jestes w bledzie kolego Akakiuszu, bo wydaje mi sie ze sa bardziej rozgoryczeni odejsciem MADZI niz OSESEK ;) ...

Awatar użytkownika
akakiusz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: akakiusz » 24 czerwca 2006, 19:10

kwassek pisze:Ehh .. no jeszcze tego brakowalo zebyscie sie zaczeli sprzeczac. Co jak co, wydaje mi sie ze wiele osob uwaza ze Magda Radwan i Dorota Gburczyk swoje dla Wisly juz zrobily i pozostawienie ich na kolejny sezon to blad. A jesli chodzi o rozgoryczenie, to chyba jestes w bledzie kolego Akakiuszu, bo wydaje mi sie ze sa bardziej rozgoryczeni odejsciem MADZI niz OSESEK ;) ...

Może to i błąd, okaże się, każdy może mieć swoje zdanie. Chodziło mi tylko o to, żeby nie obrażać swoich zawodniczek, bo nie wiem czemu ma to służyć.
Zawsze wierni, choć pijani, zawsze z Wisłą, Pakos-Fani!!!

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 24 czerwca 2006, 20:21

dokładnie!!, ja po Madzi nie płacze.. :wink: ale w kontekście jej odejścia i pozostawienia Radwan chce wyraźić swoje niezadowolenie...

na pocieszenie Radwan dostaje odemnie nagrode im. Pinokia za najbardziej drewnianą gre roku w Wiśle
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 25 czerwca 2006, 14:04

Nagroda jak najbardziej ZASŁUŻONA!! HAHAHA!! :twisted: :lol: :lol:
xyz

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 25 czerwca 2006, 22:36

W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie ;)

A co ze zmienniczką w takim razdie dla Skery? Radwan?

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 czerwca 2006, 22:50

Fufurek pisze:W sumie Skorek się nie przyda Wiśle, a tylko się zmarnuje tutaj, po za tym rocznikowo mamy bardziej utalentowaną Monie ;)

A co ze zmienniczką w takim razdie dla Skery? Radwan?

no raczej nie, Magda pokazała w tym sezonie, że na rozgrywajke się nie nadaje... nie wiem jaka będzie jej przyszłość w kraku, ale rezerwowej 1 szukamy dalej...
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 26 czerwca 2006, 03:36

Czyzby? Przecież po to sciagali Canty. Oczywiscie nie na rezerwową. Będzie po prostu rotacja. Kiedy Skera bedzie odpoczywać, Dominique będzie rozgrywać. Nie potrzebna już jest jedynka. D. klepie piłkę bardzo często w Houston.

Filippo
Żak

Postautor: Filippo » 26 czerwca 2006, 08:15

fearless pisze:Czyzby? Przecież po to sciagali Canty. Oczywiscie nie na rezerwową. Będzie po prostu rotacja. Kiedy Skera bedzie odpoczywać, Dominique będzie rozgrywać. Nie potrzebna już jest jedynka. D. klepie piłkę bardzo często w Houston.

... i sie (niestety) moze okazac, ze bedzie duza konkurencją dla Skery... :evil:
xyz

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”