TYLKO WŁÓKNIARZ PABIANICE
AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice 74-79 ( po 2 dogrywkach)
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
Moje słabe serce
GRATULACJE DLA PABIANICZANEK
Takie mecze czasem się zdarzają. A przykro to stwierdzić nie była to porywająca koszykówka. Choć cały czas wynik był "na styku", dzięki czemu mecz trzymał w napięciu do ostatnich sekund. Ciesze się, że nasze zawodniczki wytrzymały do końca i uporały się z gorzowiankami. Można było przeczuwać, że nie będzie to łatwe spotkanie i tak też było. Ta wygrana - mam nadzieję - jeszcze bardziej umocni psychicznie nasze koszykarki.
Jeszcze raz wielkie gratulacje

Takie mecze czasem się zdarzają. A przykro to stwierdzić nie była to porywająca koszykówka. Choć cały czas wynik był "na styku", dzięki czemu mecz trzymał w napięciu do ostatnich sekund. Ciesze się, że nasze zawodniczki wytrzymały do końca i uporały się z gorzowiankami. Można było przeczuwać, że nie będzie to łatwe spotkanie i tak też było. Ta wygrana - mam nadzieję - jeszcze bardziej umocni psychicznie nasze koszykarki.
Jeszcze raz wielkie gratulacje
Wielkie Gratulacje Dla Całej Druzynki
Był To Naprawde Piękny Mecz
Piękne Widowisko W Którym Lepsze Okazały Się Koszykarki Z Pabianic
NAsz KOchany Klub Zwyciężył
Dziękujemy Za To Zwycięstwo
Był To Naprawde Piękny Mecz
Piękne Widowisko W Którym Lepsze Okazały Się Koszykarki Z Pabianic
NAsz KOchany Klub Zwyciężył
Dziękujemy Za To Zwycięstwo
-
Gość
Anonymous pisze:MARAS pisze:Gratulacje dla PabianicTeraz zaczęła sie dla Gorzowa passa porażek!
Następna już w środe![]()
![]()
Pozdro
tak porazek ty patrz na swoj azs ten to dopiero porazki notuje wilekie mi szczescie ze wygral z najslabszymi 10 pkt ot patrzcie jakie zwyciestwo buahaha
No faktycznie... buachachacha... dodałbym nawet, że po słabej grze... ale wygrał... a z Wami coś mi się wydaje ostatnio ten ich AZS wygrał "trochę" wyżej;) I jakoś w nazwie nie było AZS PWSZ II Gorzów Wlkp...
staty z meczu - http://plkk.pl/mecz.asp?r=EK5&m=38
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
-
Gość
Anonymous pisze:Prawda jest taka ze Gorzów zagra z pewnoscia o pierwsza czworke Poznan pewnie o utrzymanie i tak wyglada gra w sezonie my wygrywamy a jak przegrywamy z najalepszymi to mala iloscia pkt. i o to chodzi!!!
Hmmmm... no i jakos nie widzę, by z tym ktos polemizował:) Tylko jedno "ale" - poprzednia porażka zespołu AZS PWSZ Gorzów Wlkp (43:87) miała miejsce z typowym słabeuszem, walczącym o to utrzymanie;) Więc nie wiem skąd ten nagły atak... i wyśmianie zespołu, który z Wami trzy dni temu wygrał... hmmmm... Chyba wiadomo o co kto w tej lidze walczy;)
-
Gość
ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! trener powiedzial ze nie jest wazny dla niego tenze wynik i brawo!. sukcesy mamy odnosic w lidze i to robimy co widac w grze z najlepszymi 1 skaldem.
W tym sezonie Gorzów moze zagrozic i zagraza najlepszym nikt bez zajebistejj walki pkt od nas nie wywiezie. NAjlepsi boja sie o siebie rajac z nami i to jest fakt z ktorym ciezko dyskutowac
W tym sezonie Gorzów moze zagrozic i zagraza najlepszym nikt bez zajebistejj walki pkt od nas nie wywiezie. NAjlepsi boja sie o siebie rajac z nami i to jest fakt z ktorym ciezko dyskutowac
-
Gość
mecz byl bardzo dobry
po pierwsze gratuluje naszym dziewczynom za to ze zagrały tak dobrze i nie odpusciły do konca, zabraklo 5 punktów ale cóż to jest sport
w kazdym razie nie było tak jak niektórzy przewidywali +20 dla pabianic,
jeszcze raz dziewczyny slowa uznania
a teraz gratulacje dla pabianic - za wygrana- ale musicie przyznac ze nie było łatwo , dwie dogrywki i mecz cały czas na styku
pozdrawiam i ide leczyc gardło
po pierwsze gratuluje naszym dziewczynom za to ze zagrały tak dobrze i nie odpusciły do konca, zabraklo 5 punktów ale cóż to jest sport
w kazdym razie nie było tak jak niektórzy przewidywali +20 dla pabianic,
jeszcze raz dziewczyny slowa uznania
a teraz gratulacje dla pabianic - za wygrana- ale musicie przyznac ze nie było łatwo , dwie dogrywki i mecz cały czas na styku
pozdrawiam i ide leczyc gardło
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20

Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)
Pozdrawiam
-
Gość
Seba pisze:Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)
Na to czekałem... ale chwila... czyli mam rozumieć, że wynik 87:43 w meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów to wynik meczu między AZS POznań a nie AZS PWSZ Gorzów, tak?
Więc mimo wszystko troszeczkę pokory... AZS P. jest słaby jak barszcz - to przyznają nawet jego kibice, ale jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu pisania przez nich w tonie "pokonamy kogoś tam NA PEWNO"
W przeciwienstwie do... ale mniejsza z tym - fajnie być tak pewnym siebie...
Pozdrawiam
no pewnie ze mecz byl z Pwsz Gorzow choc nie w 1 skladzie i nie ma klopotu, jedno co to mozna pogratulowac wyniku i czekac na podobny z nami w lidze <tylko chyba odwrotny> ale to bez znaczenia, Wiec skoro kibice przyznaja ze ich Azs jest slaby niech nie prognozuja naszych porazek tak jak robi to Maras i wszystko bedzie super ,
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”