AZS Gorzów - Włókniarz Pabianice 74-79 ( po 2 dogrywkach)

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 listopada 2005, 20:47

Co za emocje,Ale najwazniejsze ze Szottowa pokonana :D

TYLKO WŁÓKNIARZ PABIANICE :!: :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 26 listopada 2005, 20:50

Gratulacje dla Pabianic :!: Teraz zaczęła sie dla Gorzowa passa porażek!
Następna już w środe :P :P

Pozdro
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Wojteg
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Wojteg » 26 listopada 2005, 20:57

Moje słabe serce :!: :!: GRATULACJE DLA PABIANICZANEK :!: :!: :!:

Takie mecze czasem się zdarzają. A przykro to stwierdzić nie była to porywająca koszykówka. Choć cały czas wynik był "na styku", dzięki czemu mecz trzymał w napięciu do ostatnich sekund. Ciesze się, że nasze zawodniczki wytrzymały do końca i uporały się z gorzowiankami. Można było przeczuwać, że nie będzie to łatwe spotkanie i tak też było. Ta wygrana - mam nadzieję - jeszcze bardziej umocni psychicznie nasze koszykarki.

Jeszcze raz wielkie gratulacje :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 26 listopada 2005, 20:58

Wielkie Gratulacje Dla Całej Druzynki
Był To Naprawde Piękny Mecz
Piękne Widowisko W Którym Lepsze Okazały Się Koszykarki Z Pabianic
NAsz KOchany Klub Zwyciężył
Dziękujemy Za To Zwycięstwo :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:08

MARAS pisze:Gratulacje dla Pabianic :!: Teraz zaczęła sie dla Gorzowa passa porażek!

Pozdro

tak porazek ty patrz na swoj azs ten to dopiero porazki notuje wilekie mi szczescie ze wygral z najslabszymi 10 pkt ot patrzcie jakie zwyciestwo buahaha

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 21:10

Anonymous pisze:
MARAS pisze:Gratulacje dla Pabianic :!: Teraz zaczęła sie dla Gorzowa passa porażek!

Pozdro

tak porazek ty patrz na swoj azs ten to dopiero porazki notuje wilekie mi szczescie ze wygral z najslabszymi 10 pkt ot patrzcie jakie zwyciestwo buahaha

No faktycznie... buachachacha... dodałbym nawet, że po słabej grze... ale wygrał... a z Wami coś mi się wydaje ostatnio ten ich AZS wygrał "trochę" wyżej;) I jakoś w nazwie nie było AZS PWSZ II Gorzów Wlkp... ;) Więc wstrzymaj konie...

staty z meczu - http://plkk.pl/mecz.asp?r=EK5&m=38
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 26 listopada 2005, 21:12

Gratulacje dla Pabianic!!!

A Gorzów, cóż, premier nie pomógł :twisted: :lol: :lol:

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:13

Prawda jest taka ze Gorzów zagra z pewnoscia o pierwsza czworke Poznan pewnie o utrzymanie i tak wyglada gra w sezonie my wygrywamy a jak przegrywamy z najalepszymi to mala iloscia pkt. i o to chodzi!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 21:17

Anonymous pisze:Prawda jest taka ze Gorzów zagra z pewnoscia o pierwsza czworke Poznan pewnie o utrzymanie i tak wyglada gra w sezonie my wygrywamy a jak przegrywamy z najalepszymi to mala iloscia pkt. i o to chodzi!!!

Hmmmm... no i jakos nie widzę, by z tym ktos polemizował:) Tylko jedno "ale" - poprzednia porażka zespołu AZS PWSZ Gorzów Wlkp (43:87) miała miejsce z typowym słabeuszem, walczącym o to utrzymanie;) Więc nie wiem skąd ten nagły atak... i wyśmianie zespołu, który z Wami trzy dni temu wygrał... hmmmm... Chyba wiadomo o co kto w tej lidze walczy;)

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:21

ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! trener powiedzial ze nie jest wazny dla niego tenze wynik i brawo!. sukcesy mamy odnosic w lidze i to robimy co widac w grze z najlepszymi 1 skaldem.
W tym sezonie Gorzów moze zagrozic i zagraza najlepszym nikt bez zajebistejj walki pkt od nas nie wywiezie. NAjlepsi boja sie o siebie rajac z nami i to jest fakt z ktorym ciezko dyskutowac

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:23

a te Marasa wypowiedzi sa pewnie jego zyczeniami ale one sie nie spelnia i jestem pewny ze Poznan w styczniu od nas wyjedzie z placzem bo my znow wygramy i to jest bardziej jak pewne.

Awatar użytkownika
agucha
Nowy na forum

Postautor: agucha » 26 listopada 2005, 21:24

mecz byl bardzo dobry
po pierwsze gratuluje naszym dziewczynom za to ze zagrały tak dobrze i nie odpusciły do konca, zabraklo 5 punktów ale cóż to jest sport
w kazdym razie nie było tak jak niektórzy przewidywali +20 dla pabianic,
jeszcze raz dziewczyny slowa uznania
a teraz gratulacje dla pabianic - za wygrana- ale musicie przyznac ze nie było łatwo , dwie dogrywki i mecz cały czas na styku
pozdrawiam i ide leczyc gardło
Fanka AZSu PWSZ i UKS-20
;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 26 listopada 2005, 21:30

Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)

:lol: Na to czekałem... ale chwila... czyli mam rozumieć, że wynik 87:43 w meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów to wynik meczu między AZS POznań a nie AZS PWSZ Gorzów, tak? :) Więc mimo wszystko troszeczkę pokory... AZS P. jest słaby jak barszcz - to przyznają nawet jego kibice, ale jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu pisania przez nich w tonie "pokonamy kogoś tam NA PEWNO" :lol: W przeciwienstwie do... ale mniejsza z tym - fajnie być tak pewnym siebie... :)

Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 26 listopada 2005, 21:33

Seba pisze:
Anonymous pisze:ale chwile na ten mecz pojechalismy skladem ktory ma sie ograc i gra muzyka! (...)

:lol: Na to czekałem... ale chwila... czyli mam rozumieć, że wynik 87:43 w meczu AZS Poznań - AZS PWSZ Gorzów to wynik meczu między AZS POznań a nie AZS PWSZ Gorzów, tak? :) Więc mimo wszystko troszeczkę pokory... AZS P. jest słaby jak barszcz - to przyznają nawet jego kibice, ale jakoś nie zauważyłem od dłuższego czasu pisania przez nich w tonie "pokonamy kogoś tam NA PEWNO" :lol: W przeciwienstwie do... ale mniejsza z tym - fajnie być tak pewnym siebie... :)

Pozdrawiam

no pewnie ze mecz byl z Pwsz Gorzow choc nie w 1 skladzie i nie ma klopotu, jedno co to mozna pogratulowac wyniku i czekac na podobny z nami w lidze <tylko chyba odwrotny> ale to bez znaczenia, Wiec skoro kibice przyznaja ze ich Azs jest slaby niech nie prognozuja naszych porazek tak jak robi to Maras i wszystko bedzie super ,

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 26 listopada 2005, 21:35

fajny mecz... ała moja reka i gardło... wrrr gratulacje
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”