http://www.wnbl.com.au/index.php?id=132
Szkoda, do końca liczyłem na to, że może jednak uda się ją zatrzymać w Gorzowie. A tak, hmm... już wiem jakiej drużynie będę kibicował w Australii
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Koala pisze:No cóż, można chyba wpisać S. Richards na zielono po stronie odejść z Gorzowa. Pod poniższym linkiem znajduje się skład drużyny BULLEEN BOOMERS grającej w australijskiej WNBL, a wśród zawodniczek wymieniona jest Samantha oraz inna, znana i lubiana w Gorzowie koszykarka, J. Leedham (pewnie dostała dobre referencje od koleżanki).
http://www.wnbl.com.au/index.php?id=132
Szkoda, do końca liczyłem na to, że może jednak uda się ją zatrzymać w Gorzowie. A tak, hmm... już wiem jakiej drużynie będę kibicował w AustraliiPowodzenia!
simon pisze:Czy koszykarka z Kenii zagra w ŁKS Siemens?
http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1033 ... f58,1,3,60
2011-08-12, Aktualizacja: dzisiaj 05:23
(hof)
To może być prawdziwe towarzysko-sportowe wydarzenie koszykarskiej ekstraklasy. Działacze ŁKS Siemens AGD podjęli rozmowy z menedżerem zawodniczki z... Kenii. O ile nam wiadmo, żadna koszykarka z tego afrykańskiego kraju nie występowała jeszcze na polskich parkietach.
- Nie mogę nic więcej powiedzieć o zawodniczce, bo nasza konkurencja nie śpi - mówi prezes ełkaesianek Mirosław Trześniewski. - Zdradzę jedynie tyle, że doświadczenie sportowe zdobywała w Stanach Zjednoczonych, grając w Lidze Akademickiej. Oglądaliśmy na wideo kilka spotkań z jej udziałem i sądzę, że byłaby bardzo przydatna w naszej drużynie. Rozmowy trwają i nie można wykluczyć, że pod koniec miesiąca Kenijka przyjedzie do Łodzi.
tommiiii pisze:czy wiadomo ile zespołów spada z FGE???
jeden dwa czy trzy???
tommiiii pisze:czy wiadomo ile zespołów spada z FGE???
jeden dwa czy trzy???
Koala pisze: a wśród zawodniczek wymieniona jest Samantha oraz inna, znana i lubiana w Gorzowie koszykarka, J. Leedham (pewnie dostała dobre referencje od koleżanki).
kwassek pisze:...Chyba że naprawde jesteście tak krótkowzroczni jeżdżac na te wyjazdy gdzie biją Wam brawo (jak dla mnie to troche wiocha cieszyć się że biją mi brawo bo gdzieś przyjechałem... no ale chuj nie moja sprawa jakie kto w życiu ma kibicowskie priorytety)
Jack Napier pisze:Koala pisze: a wśród zawodniczek wymieniona jest Samantha oraz inna, znana i lubiana w Gorzowie koszykarka, J. Leedham (pewnie dostała dobre referencje od koleżanki).
W sensie, ze Leedham wystawila dobre referencje RichardsAktualnie hed kołczem Boomers jest pan Tom Maher. To ten sam gosc, ktory prowadzi zespol GBR kobiet i goscil u nas w kraju podczas Eurobasketu. Gdzies trafilem na jego wypowiedz, ze chetnie zabierze Jo ze soba ... no a pozniej pewnie Jo cos wspomniala, ze zna taka Sam ... i ze moze znalazloby sie miejsce... i raczej bez problemow miejsce sie znalazlo. Obu zycze powodzenia w nowym sezonie i zdrowych kolan
W Gorzowie jest chyba gorzej niz mogloby sie wydawac. Prawie polowa sierpnia i tylko 3 zawodniczki zaklepane. Chioma i Lyndra chyba wyraznie szukaja tak zwanego "czegos lepszego" skoro tyle czasu zwlekaja z podpisaniem kontraktow. Oby nie skonczylo sie tak, ze tydzien przed liga przyjedzie wagon Amerykanek i bedziemy wybierac te ktore umieja kozlowac tez lewa reka a nie tylko prawa.
PS. Ktos cos wie na temat Justyny Ż. ?
piotrek2100 pisze:Zastanawia mnie jedno co z Darią Mieloszyńska i CCC??? Czy może coś już wiadomo???
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 111 gości