Dziwna praktyka na forum!

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Don Igłata
Młodzik

Dziwna praktyka na forum!

Postautor: Don Igłata » 07 maja 2006, 21:25

Jakiś czas (ale niedługi) temu Administrator kolega Seba zaproponował mi na priva pełnienie zaszczytnej funkcji moderatora podforum Brzegu.
Zdając sobie sprawę ze swojej niedoskonałości w dziedzinie nawet podstawowej informatyki i zwykłej niechęci do "swoistego cenzurowania" kolegów kibiców odmówiłem. Kolega Seba ponowił przekonywująco propozycję, jednak z uporem (śmiało! oślim!) znów odmówiłem. Za kilka dni patrzę ... i nie wierzę - jestem dopisany do zacnego grona moderatorów podforum Brzegu. No cóż ze mnie za moderator, który ani chce , ani umie (no to, to bym chyba przezwyciężył) pełnić tych trudnych obowiązków.A odpowiedzialność się pewnie ponosi jakąś?
W związku z powyższym proszę mnie również nie dopisywać do składu:
1.Gwardii Watykańskiej
2. Batalionu Zwiadowczego Waffen-SS-Panzer Division "Das Reich" - to ci, którzy 4 grudnia 1941 weszli do Moskwy.
3.X Legionu - Fretensis - to ci, którzy w 70 roku zniszczyli Świątynię Salomona w Jerozolimie.
4.Sjuksów Szalonego Konia - wyrżnęli VII Pułk Kawalerii Stanów Zjednoczonych pod Little Big Horn w 1876 roku.
5. Zespołu CCC Polkowice - na nowy sezon. To po to , żeby było coś ważnego o koszu kobiet! :(
6..... itd. - jak ktoś chce to brakujące dodać: :wink:

P.S.
Sezon ogórkowy się zaczął - może ten post na Aktualnościach przezwycięży marazm obecny - sprawdzam możliwości ... moderatora :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mlody
Żak

Postautor: Mlody » 07 maja 2006, 21:32

no no noo seba nie ladnie ty to jestes !!! :lol:
Jakie zalożenie masz??Proste Walczyć i Wygrywać!!!!!!!!!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:06

Po pierwsze - proponuję przeczytać wpis Viallosa w innym temacie... wysłałem mu już priva, że Don NIE CHCE być Moderatorem na forum Brzegu... jako, że swoją funkcję także złożyłem w Jego i Forumowiczów ręce, nie korzystam od wczoraj z żadnych uprawnień Administratora, stąd też trzeba poczekać na działanie Viallosa...

Po drugie - nie ładnie, to zachował się ktoś inny, całkowicie przekształcając moje intencje i robiąc zupełnie sztuczny problem z działania na rzecz KKForum, dokonanego zresztą na prośbę Waszego kolegi, którego proponuję się spytać, jak było naprawdę, a nie jak zwykle robić wiele zamieszania o nic. Szkoda, źe kolega ten teraz najwyrazniej nabrał wody w usta... :?

Pozdrawiam.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Dread
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Dread » 07 maja 2006, 22:08

Dziwna praktyka. Decydujesz i obarczasz "zaszczytami" różne osoby mimo tego, że one wyraziły swoją niechęć uczestnictwa w danym przedsięwzięciu.

Daj sobie na wstrzymanie i więcej nie rób niczego na siłę!
Always look on the bright side of life :D

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:11

Dread pisze:Dziwna praktyka. Decydujesz i obarczasz "zaszczytami" różne osoby mimo tego, że one wyraziły swoją niechęć uczestnictwa w danym przedsięwzięciu.

Daj sobie na wstrzymanie i więcej nie rób niczego na siłę!

A ja Tobie proponuję nie pisać "niczego na siłę" skoro nie masz O NICZYM pojęcia:) Zresztą dotyczy się to także reszty kibiców z Brzegu, których dziwnym trafem zaraz tu się wpisze tłum;)

http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.p ... c&start=15 - zachęcam do lektury!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 maja 2006, 22:12

Don Igłata napisał że nigdy nie chciał być moderatorem na forum.Myśle że trzeba to uszanować.Moim zdaniem nie powinno się robić na siłe z człowieka kogoś kim byc nie chce.Nie dociekam specjalnie czemu Don zrezygnował ale szanuję jego decyzje.Widze że nie wszyscy są tak wyrozumiali.Mario zrezygnował bo chciał ale ta decyzja tez nie została należycie uszanowana.Chciałbym CI przypomniec drogi Sebo że po drugiej stonie siedzą ludzie.Może nie maja ochoty zajmować sie podforum Brzegu,może nie czuja się na siłach-niewiem.Powody nie są istotne.Nie od Ciebie chyba zależy kto,gdzie i w jakiej formie udziela sie na forum.Jeśli ktoś sobie nie zyczy aby obciążano go dodatkowymi obowiązkami to jest to chyba zrozumiałe że tego się nie robi za jego plecami.Mysle że takie zachowanie nie przystoi bądz co bądz osobie pełniącej ważną tu funkcję Admina.Widze że drugi admin jest równiez nie w porządku.Ja niewiem to się dziedziczy po objęciu tanowiska? Tyle ja.
Ja go znam to jest ten no...:)

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 maja 2006, 22:17

Seba pisze:[dotyczy się to także reszty kibiców z Brzegu, których dziwnym trafem zaraz tu się wpisze tłum;)

Do czego pijesz? Widze że przeszkadza Ci nasza aktywność na forum.To chyba nic dziwnego że wstawiamy sie za kolegami z trybuny? Może Ty tego nie znasz? To się nazywa solidarność.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2006, 22:18 przez Brodacz, łącznie zmieniany 1 raz.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:18

Brodaczu szanowny... przeczytałeś wpis Viallosa w linku powyżej? Widzę, że nie bardzo... gdybys to zrobił, wiedziałbyś, że zaszło nieporozumienie, a Moderatorem zrobił Dona Viallos... całość więc Twojego wpisu zupełnie traci sens... co do decyzji Mario - została uszanowana... a co do fragmentów o tym, co nie przystoi Adminowi - informuję po raz kolejny - OD WCZORAJ NIM JUŻ NIE JESTEM... Uffffffffffff...

NIKT MI NIE BĘDZIE ZARZUCAŁ PO RAZ KOLEJNY KŁAMLIWIE CZEGOŚ CZEGO NIGDY BYM SIĘ NIE DOPUŚCIŁ!

Tyle w temacie ode mnie na Wasze uwagi...

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:19

Brodacz pisze:
Seba pisze:[dotyczy się to także reszty kibiców z Brzegu, których dziwnym trafem zaraz tu się wpisze tłum;)

Do czego pijesz? Widze że przeszkadza Ci nasza aktywność na forum.To chyba nic dziwnego że wstawiamy sie za kolegami z trybuny? Może Ty tego nie znasz?

Przeczytałeś wpisy w temacie, do którego dalem odnosnik? WIESZ WOGÓLE O CO CHODZI??? Jaka obrona? :shock: Zapytaj Qiero... od czego się zaczęło i kto zrobił z pomocy na Waszym forum SPRAWĘ :(

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 maja 2006, 22:20

Seba pisze:Brodaczu szanowny... przeczytałeś wpis Viallosa w linku powyżej? Widzę, że nie bardzo... gdybys to zrobił, wiedziałbyś, że zaszło nieporozumienie, a Moderatorem zrobił Dona Viallos... całość więc Twojego wpisu zupełnie traci sens... co do decyzji Mario - została uszanowana... a co do fragmentów o tym, co nie przystoi Adminowi - informuję po raz kolejny - OD WCZORAJ NIM JUŻ NIE JESTEM... Uffffffffffff...

NIKT MI NIE BĘDZIE ZARZUCAŁ PO RAZ KOLEJNY KŁAMLIWIE CZEGOŚ CZEGO NIGDY BYM SIĘ NIE DOPUŚCIŁ!

Tyle w temacie ode mnie na Wasze uwagi...

Mój post był pisany wtrakcie twojego więc go jeszcze nie było

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 maja 2006, 22:22

No rozumiem ale nic na siłe prawda?

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 maja 2006, 22:26

Chłopaki - Seba ma rację, to nie on zrobił Dona modem, bo zrobił to Viallos.

Nie wiem dlaczego Mario zrezygnował, ale jestem pewien, że na naszym forum potrzeba więcej niż jednego moderatora, jest wielu forumowiczów z Brzegu, mamy tez sporo wrogów, co czasem się ujawnia i w związku z tym trzeba pilnować, by nie robił się u nas "syf". Szkoda, ze Don się nie zgodził, chciałbym więc, by jeszcze ktoś poważny się dołączył, zastanówcie się - Młody, Brodacz, Mireq... może jeszcze ktoś, kto tu bywa regularnie...
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 07 maja 2006, 22:28

Regularnie pojawia sie także Guru ale nie wiem czy on by się tego podjął.

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 07 maja 2006, 22:29

Brodacz pisze:Regularnie pojawia sie także Guru ale nie wiem czy on by się tego podjął.

to też dobra propozycja, chodzi tylko o porządek, to nic wielkiego
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 maja 2006, 22:31

Brodacz pisze:No rozumiem ale nic na siłe prawda?

:shock: Co masz na siłę????? Opiszę więc raz jeszcze wszystko DOKŁADNIE!

Po powrocie z nocki o 6,45 zamiast iść normalnie spać, wszedłem na Forum... tam znalazłem priva od Qiero, który prosił, by zamknąć Wasze Podforum dla gości - z uwagi na przyjęte założenia razem z Viallosem uważalismy, że zamykanie się KKForum jest zupełnie sprzeczne z przyjętym kierunkiem rozwoju. W zamian zaproponowałem Qiero poszerzenie liczby Moderatorów, jak ma to miejsca na innych Podforach. Po krótkiej naradzie bojowej zaproponowałem Dona, z uwagi na szacunek, jakim jest darzony - Qiero stwierdził, że to dobry pomysł.... więc napisałem zaraz priva... jednocześniej Qiero dostał ode mnie propozycję objęcia funkcji Modka, na którą przystał. Potem z 20 minut czysciłem Wasze Podforum z trzech stron wpisów po prowokacji kibica z JG, ktory dostał bana... w końcu poszedłem spać... Don odpisał, że nie chce wchodzić w paradę Mario, a ja odpisałem w drugim privie, że Moderator taki to jedynie UZUPEŁNIENIE i UŁATWIENIE dla Mario pracy na rzecz Waszego Podforum. Don mimo to odmówił... i myślałem, że temat się skończył - ja do niego w każdym razie nie wracałem. Zamiast tego napisałem do Qiero, kogo widziałby jeszcze jako Modka... Tyle mojego udziału...

Viallos pewnie przez pomyłkę zrobił dzis Dona Modkiem, napisałem mu od razu po wejściu na forum i zobaczeniu tego faktu priva... no ale widzę, że i tak musiałem po raz kolejny poczytać kilka ciekawych rzeczy od osób, nie mających ZIELONEGO pojęcia o całej sprawie, ale mimo to z wielka satysfakcjąn starających się mnie atakować... zdązyłem się przyzwyczaić :)

Reszta w odpowiednim temacie...

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”