Zdając sobie sprawę ze swojej niedoskonałości w dziedzinie nawet podstawowej informatyki i zwykłej niechęci do "swoistego cenzurowania" kolegów kibiców odmówiłem. Kolega Seba ponowił przekonywująco propozycję, jednak z uporem (śmiało! oślim!) znów odmówiłem. Za kilka dni patrzę ... i nie wierzę - jestem dopisany do zacnego grona moderatorów podforum Brzegu. No cóż ze mnie za moderator, który ani chce , ani umie (no to, to bym chyba przezwyciężył) pełnić tych trudnych obowiązków.A odpowiedzialność się pewnie ponosi jakąś?
W związku z powyższym proszę mnie również nie dopisywać do składu:
1.Gwardii Watykańskiej
2. Batalionu Zwiadowczego Waffen-SS-Panzer Division "Das Reich" - to ci, którzy 4 grudnia 1941 weszli do Moskwy.
3.X Legionu - Fretensis - to ci, którzy w 70 roku zniszczyli Świątynię Salomona w Jerozolimie.
4.Sjuksów Szalonego Konia - wyrżnęli VII Pułk Kawalerii Stanów Zjednoczonych pod Little Big Horn w 1876 roku.
5. Zespołu CCC Polkowice - na nowy sezon. To po to , żeby było coś ważnego o koszu kobiet!
6..... itd. - jak ktoś chce to brakujące dodać:
P.S.
Sezon ogórkowy się zaczął - może ten post na Aktualnościach przezwycięży marazm obecny - sprawdzam możliwości ... moderatora