Poza tym masz racje... wróćmy do tematu
Pozdrowionka dla wszystkich !!!!
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale sądzę, że kwestionowanie talentu Agnieszki jest "naciąganiem". Nie wiem w jakim celu, byc może przez zazdrość- nie tylko o urodę, ale i o to, że Agnieszka potrafiła powrócić do świetnej formy po poważnej kontuzji i wciąż odnosi sukcesy.
Prawdziwi fani Agnieszki z pewnością patrzą na nią "podwójnie" - na boisku- jako na świetną zawodniczkę i podporę swojego zespołu, natomiast poza boiskiem- jako na piękną kobietę. Jedno nie ma związku z drugim, i jedyne czego Agnieszce można pozazdrościć, to że ma szczęście posiadać zarówno urodę jak i talent.
Tak więc wszelkie wypowiedzi "zazdrośników", kwestionujących umiejętności tej zawodniczki są dla mnie bezpodstawne. Ja widzę w niej świetnego, utalentowanego gracza i z pewnością oceniam ją obiektywnie, gdyż jestem kobietą i to jak wygląda ma w tym przypadku dla mnie niewielkie znaczenie. Jest podporą swojego zespołu, jest wartościowa w drużynie, a słabsze momenty zdarzają się kazdemu, bo nie ma ludzi idealnych. Pamiętajmy, że to tylko sport- widowisko nieprzewidywalne.
Pozdrawiam wszystkich "za" i tych "przeciw" również. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania, kwestia- kto to zdanie uważa za podstawne, a kto nie.
Szczęśliwego Nowego Roku!
kyS pisze:kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale(...)
Pamiętajmy, że to tylko sport- widowisko nieprzewidywalne.
Pozdrawiam wszystkich "za" i tych "przeciw" również. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania, kwestia- kto to zdanie uważa za podstawne, a kto nie.
kolysanka jestes jedna z niewielu nowych osob na forum, ktora napisala cos sensownego, wartego przeczytania - zarejstruj sie i odwiedzaj nas jak najczesciej.pozdrawiam
thomas72 pisze:kyS pisze:kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale(...)
kolysanka jestes jedna z niewielu nowych osob na forum, ktora napisala cos sensownego, wartego przeczytania - zarejstruj sie i odwiedzaj nas jak najczesciej.pozdrawiam
KyS, podzielam twoja opinie i prośbe, ale wydaje mi sie ze kołysanka jest juz zalogowana...prawda?
a za ta wypowiedz kołysanak , chociaz wiem ze nie skorzystasz masz buziaka!
szczecia w nowym roku!!!
kołysanka pisze:thomas72 pisze:kyS pisze:kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale(...)
KyS, podzielam twoja opinie i prośbe, ale wydaje mi sie ze kołysanka jest juz zalogowana...prawda?
a za ta wypowiedz kołysanak , chociaz wiem ze nie skorzystasz masz buziaka!
szczecia w nowym roku!!!
już zarejestrowana
dzięki za wszystkie miłe słowa i dla was również- noworoczny buziak :*
obiecuję zaglądać tu częściej!
thomas72 pisze:dzieki kołysanka, czy moze lallaby za buziaka, był słodki.
wzajemnie cmokasy
kyS pisze:ZAPYTANIE pisze: (...)A TAKIE PYTANKO DO CIEBIE KIM TY JESTEŚ??? CZY TEŻ JESTEŚ TAK ŁADNA JAK AGNIESZKA???
kolejna - juz nei wiem ktora prosba od moderatora - ludzie kochani zarejstrujcie sie, to sobie na privie popiszecie, na gadulcu, albo na mailach - czymkolwiek, tylko nei zbaczajmy z tematu, bo juz i tak prawie rzadna dyskusja na tym forum nei dotyczy tematu
ps Madziu Szott wierze, ze jestes piekna, ale nie odpisuj- prosba
MARAS pisze:Kolysanka a ty nie jestes przypadkiem jakas koszykarka????
Bo mam podejrzenia!
kołysanka pisze: (...) ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje![]()

kołysanka pisze:(...)
plus za spostrzegawczość, ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje![]()
Seba pisze:kołysanka pisze:(...)
plus za spostrzegawczość, ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje![]()
To jest KKForum i odbieganie od tematów jest już pewną tradycjąZwłaszcza od takiego tematu - przecież wiadomo, że nie ma słabo grających zawodniczek... są tylko takie, którym zły trener nie daje szansy!
Czym dalej więc odbiegniemy tym zdecydowanie lepiej... a co do denerwowania się.. hmm.. chyba nie ma absolutnie żadnego powodu
Pozdrowionka i WITAM na Forum!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości