Najsłabiej grająca koszykarka

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
Madzia_Szott
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Madzia_Szott » 30 grudnia 2004, 13:35

eheheheh spoko kyS :D
Poza tym masz racje... wróćmy do tematu :) "madzia" juz dostała sporo głosów za tym iż nie ma racji wiec nie trzeba już chyba jej tego uświadamiać :)
Pozdrowionka dla wszystkich !!!!
"Sukces nie zależy od tego jak dobrze robisz to co sprawia Ci przyjemność...
A od tego jak sumiennie wykonujesz to czego nie lubisz!"

Obrazek

nieznajoma:)

Postautor: nieznajoma:) » 30 grudnia 2004, 20:09

Co wy wszyscy tu mówicie to jest śmieszne!!to, że Aga Szott jest ładna jak uważa każdy facet który ją zobaczy to nie znaczy że jest świetna!!Dziewczyna ma już poprzewracane w główce od tej wielkiej kariery i tyle!I nie ma najlepsza, najgorsza bo tak naprawde wszystkie są dobre gdyby tylko mialy okazje do pokazania sie na boisku!!I juz zostawcie w spokoju Kasie Czubak bo porównywanie jej do Pawlakowej to jest absurd!Kasia jest jeszcze mloda zawodniczka!ale za kilka lat jeszzce bedzie najlepsza:D

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 30 grudnia 2004, 20:23

nieznajoma myślę , że jednak jesteś znajoma ;) 8)
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 30 grudnia 2004, 20:31

KIBIC pisze:nieznajoma myślę , że jednak jesteś znajoma ;) 8)

:D :D Stary z ust mi to wyjmujesz <chyba ze myslimy o kims innym>:D :D
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

kołysanka

Postautor: kołysanka » 30 grudnia 2004, 23:30

jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale sądzę, że kwestionowanie talentu Agnieszki jest "naciąganiem". Nie wiem w jakim celu, byc może przez zazdrość- nie tylko o urodę, ale i o to, że Agnieszka potrafiła powrócić do świetnej formy po poważnej kontuzji i wciąż odnosi sukcesy.

Prawdziwi fani Agnieszki z pewnością patrzą na nią "podwójnie" - na boisku- jako na świetną zawodniczkę i podporę swojego zespołu, natomiast poza boiskiem- jako na piękną kobietę. Jedno nie ma związku z drugim, i jedyne czego Agnieszce można pozazdrościć, to że ma szczęście posiadać zarówno urodę jak i talent.

Tak więc wszelkie wypowiedzi "zazdrośników", kwestionujących umiejętności tej zawodniczki są dla mnie bezpodstawne. Ja widzę w niej świetnego, utalentowanego gracza i z pewnością oceniam ją obiektywnie, gdyż jestem kobietą i to jak wygląda ma w tym przypadku dla mnie niewielkie znaczenie. Jest podporą swojego zespołu, jest wartościowa w drużynie, a słabsze momenty zdarzają się kazdemu, bo nie ma ludzi idealnych. Pamiętajmy, że to tylko sport- widowisko nieprzewidywalne.

Pozdrawiam wszystkich "za" i tych "przeciw" również. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania, kwestia- kto to zdanie uważa za podstawne, a kto nie.

Szczęśliwego Nowego Roku! :)

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 31 grudnia 2004, 11:30

kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale sądzę, że kwestionowanie talentu Agnieszki jest "naciąganiem". Nie wiem w jakim celu, byc może przez zazdrość- nie tylko o urodę, ale i o to, że Agnieszka potrafiła powrócić do świetnej formy po poważnej kontuzji i wciąż odnosi sukcesy.

Prawdziwi fani Agnieszki z pewnością patrzą na nią "podwójnie" - na boisku- jako na świetną zawodniczkę i podporę swojego zespołu, natomiast poza boiskiem- jako na piękną kobietę. Jedno nie ma związku z drugim, i jedyne czego Agnieszce można pozazdrościć, to że ma szczęście posiadać zarówno urodę jak i talent.

Tak więc wszelkie wypowiedzi "zazdrośników", kwestionujących umiejętności tej zawodniczki są dla mnie bezpodstawne. Ja widzę w niej świetnego, utalentowanego gracza i z pewnością oceniam ją obiektywnie, gdyż jestem kobietą i to jak wygląda ma w tym przypadku dla mnie niewielkie znaczenie. Jest podporą swojego zespołu, jest wartościowa w drużynie, a słabsze momenty zdarzają się kazdemu, bo nie ma ludzi idealnych. Pamiętajmy, że to tylko sport- widowisko nieprzewidywalne.

Pozdrawiam wszystkich "za" i tych "przeciw" również. W końcu każdy ma prawo do własnego zdania, kwestia- kto to zdanie uważa za podstawne, a kto nie.

kolysanka jestes jedna z niewielu nowych osob na forum, ktora napisala cos sensownego, wartego przeczytania - zarejstruj sie i odwiedzaj nas jak najczesciej.pozdrawiam
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 31 grudnia 2004, 16:41

kyS pisze:
kołysanka pisze:jasne, że każdy ma prawo do włąsnego zdania, ale(...)
Pamiętajmy, że to tylko sport- widowisko nieprzewidywalne.

kolysanka jestes jedna z niewielu nowych osob na forum, ktora napisala cos sensownego, wartego przeczytania - zarejstruj sie i odwiedzaj nas jak najczesciej.pozdrawiam

KyS, podzielam twoja opinie i prośbe, ale wydaje mi sie ze kołysanka jest juz zalogowana...prawda?
a za ta wypowiedz kołysanak , chociaz wiem ze nie skorzystasz masz buziaka!
szczecia w nowym roku!!!
Obrazek

kołysanka
Nowy na forum

Postautor: kołysanka » 01 stycznia 2005, 14:53

thomas72 pisze:
kyS pisze:

KyS, podzielam twoja opinie i prośbe, ale wydaje mi sie ze kołysanka jest juz zalogowana...prawda?
szczecia w nowym roku!!!

już zarejestrowana :)

dzięki za wszystkie miłe słowa i dla was również- noworoczny buziak :*

obiecuję zaglądać tu częściej!

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 01 stycznia 2005, 15:43

kołysanka pisze:
thomas72 pisze:
kyS pisze:

szczecia w nowym roku!!!

już zarejestrowana :)

dzięki za wszystkie miłe słowa i dla was również- noworoczny buziak :*

obiecuję zaglądać tu częściej!

Kolysanka a ty nie jestes przypadkiem jakas koszykarka????
Bo mam podejrzenia! :roll:
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 01 stycznia 2005, 16:21

dzieki kołysanka, czy moze lallaby za buziaka, był słodki. :wink:
wzajemnie cmokasy
Obrazek

kołysanka
Nowy na forum

Postautor: kołysanka » 01 stycznia 2005, 16:32

thomas72 pisze:dzieki kołysanka, czy moze lallaby za buziaka, był słodki.
wzajemnie cmokasy

plus za spostrzegawczość, ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje ;) :

kyS pisze:
ZAPYTANIE pisze: (...)A TAKIE PYTANKO DO CIEBIE KIM TY JESTEŚ??? CZY TEŻ JESTEŚ TAK ŁADNA JAK AGNIESZKA???

kolejna - juz nei wiem ktora prosba od moderatora - ludzie kochani zarejstrujcie sie, to sobie na privie popiszecie, na gadulcu, albo na mailach - czymkolwiek, tylko nei zbaczajmy z tematu, bo juz i tak prawie rzadna dyskusja na tym forum nei dotyczy tematu
ps Madziu Szott wierze, ze jestes piekna, ale nie odpisuj :wink: - prosba

MARAS pisze:Kolysanka a ty nie jestes przypadkiem jakas koszykarka????
Bo mam podejrzenia!

nie trafne podejrzenia, nie jestem :)

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 01 stycznia 2005, 16:39

kołysanka pisze: (...) ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje ;)

chcialbym zauwazyc, ze tym niedobrym panem moderatorem co to nei powzwala sie ludziom wypowiedziec jest rowniez thomas
a tak offtopic oczywiscie to sie thomas pisze lullaby, zle ci na gadulcu napisalem :(
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 01 stycznia 2005, 18:27

kołysanka pisze:(...)
plus za spostrzegawczość, ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje ;)

To jest KKForum i odbieganie od tematów jest już pewną tradycją ;) Zwłaszcza od takiego tematu - przecież wiadomo, że nie ma słabo grających zawodniczek... są tylko takie, którym zły trener nie daje szansy! :D Czym dalej więc odbiegniemy tym zdecydowanie lepiej... a co do denerwowania się.. hmm.. chyba nie ma absolutnie żadnego powodu ;) Pozdrowionka i WITAM na Forum!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 01 stycznia 2005, 21:24

Seba pisze:
kołysanka pisze:(...)
plus za spostrzegawczość, ale już koniec kropka, wystarczy tego dobrego, bo wy tu nas czarujecie, a temat uciekł i ktoś się zaraz ponownie zdenerwuje ;)

To jest KKForum i odbieganie od tematów jest już pewną tradycją ;) Zwłaszcza od takiego tematu - przecież wiadomo, że nie ma słabo grających zawodniczek... są tylko takie, którym zły trener nie daje szansy! :D Czym dalej więc odbiegniemy tym zdecydowanie lepiej... a co do denerwowania się.. hmm.. chyba nie ma absolutnie żadnego powodu ;) Pozdrowionka i WITAM na Forum!

Tak to przez Orczyka Paulina Anioła nie zabłysnęła pełnią swoich możliwości! Ja bym Orczyka do sądu wysłał! :wink: :wink: :D :D :D [/b]

Awatar użytkownika
Strzal
Nowy na forum
Kontaktowanie:

........

Postautor: Strzal » 17 stycznia 2005, 15:05

Moim zdaniem takie tematy nie powinny miec tu miejsca, ale skoro juz jest to od siebie moge tylko napisac, ze denerwuje mnie jak Alicja Suwary rzuca jedna reka na meczu (choc bedac na jednym z treningow widzialem, ze dobrze jej pila siedzi z 3-4m. nawet jedna reka) no i nie podobaja mi sie wejscia pod kosz Marty Pawłowskiej - lepiej te czesc gry zostawic dla zawodniczek o lepszych warunkach fiz. - Aga, Justyna
<b> Michael Jordan On The Max </b>

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”