MKS BIOMLEK CHEŁM 2006

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Żołnierz1

Postautor: Żołnierz1 » 10 lutego 2006, 14:08

I to jest dowód,że temat sam umrze ,bo ja tez nie wiem o co chodzi tej pannie? najpierw żale, a teraz tylko o to,że nie ma kontaktu. dziwne

.....!.....

Postautor: .....!..... » 10 lutego 2006, 16:31

Do Babki
Lepiej by bylo gdybys pojechala na oboz i pozniej nie grala??i znowu bys miala pretensje do trenera albo do nas nie wiadamo o co trener postawil sprawe jasno........
POZDRO DLA BIOMLEKU

babka

Postautor: babka » 11 lutego 2006, 00:52

ja przynajmniej mam odwage powiedzeic kim jestem oj tam czy to wogole jest wazne heh poprostu nikt tutaj nie stawia sprawy jasno a dogadac sie z kim kolwiek tez jest trudno!!i tyle a jaki ja mam niby kontakt z wami?? tylko do Madzi mam numer GG gosc poprostu daj mi nr swojego gg zeby nie pisac o tym na forum i tyle!!:)

a tak wogole to czy ktos pomoze mi zainstalowac gg bo zmienilam kompa i nie wie jak to zrobic:)hehe
:oops:

a no i kim jest zolenierz niech tez da gg to tez mu powiem o co chodzi chociaz sama do konca nie nwiem :0

.....!......

Postautor: .....!...... » 11 lutego 2006, 11:45

do Babki

to ja kleju moj numer to 5641163 jak bys chciala tak naprawde miec z nami kontakt to bys poprostu napisala sms przeciez masz numery wszystkich dziewczyn........................................................................

baba

Postautor: baba » 11 lutego 2006, 16:00

ale smsy to nie da sie dogadac i nie wszytskioe widza!!a tu wsyztskie zagladaja!!
nie wazne!!do zobaczenia na treningu!!

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 11 lutego 2006, 23:55

ehh dziewczyny... a nie lepiej powiedziec sobie szczerze prosto w oczy co lezy na sercu. Po co to wyrzucac na forum publiczne.

Pozdro.
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

babka

Postautor: babka » 13 lutego 2006, 00:28

no mati amsz racjie tylko nie wszyscy maja odwage powiedziec cos prosto w twarz tak jak to bylo w tej sytuacji ale to nie wazne!! pozdarwiam!!

z BIOMLEKU

Postautor: z BIOMLEKU » 13 lutego 2006, 13:40

BABKA...słuchaj...gdzybys grała zeczywiście tak ekstra jak sama uważasz to pewnie byłabys teraz w chełmskiej druzynie i grała na meczach...widocznie tak nie jest!! to ze Ciebie nie chcieli w BIOMLEKU to juz nie jest wina żadnej z zawodniczek...wiec nie pisz że to przez nie nie grasz!! I to wvale nie jest tak ze byś zabrałą im miejsce w drużynie...gdzyby trenre Cie chciał to byś została...nie rozumiem o co te pretensje do dziewczyn...przeciez ot nie zalezało od nichn...:|

babka

Postautor: babka » 13 lutego 2006, 19:30

buhahahahahahahhahahahahhahahahaah

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 13 lutego 2006, 21:23

Sytuacja coraz bardziej zaczyna mi się nie podobać, zatem zapewniam, że w najbliższym terminie przedstawię ostateczne stanowisko Klubu i ewentualnie komentarz trenera, aby zamknąć już do końca tą mało ciekawą polemikę. Pozdrawiam wszystkich fanów BIOMLEKU i całą EKIPE - PoooOcIiiiiSsSSk:)

Awatar użytkownika
ludzik76
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: ludzik76 » 13 lutego 2006, 21:49

Kurka!!!:) zapomniałęm napisać relacyjki z meczyku w sobotę?!?!?! Biję się w pierś i sorka wielkie za to, że pamięć zaszwankowała:), zatem teraz tylko na szybko punkciki i kilka zdań jakie najszybciej przyjdą mi do głowy:)Mecz niestety chełmianki przegrały 51:71:Nie wiem czego zabrakło, nie podejmę się oceny ale jednak porażka to porażka....
Punkciki dla BIOMLEKU ustrzeliły:
Panas Ewelina (zwana KOMAREM) - sztuk 17!!! (brawo Komex)
Klejna Kamila (ziooooom) - sztuk 8
Figiel Marta - sztuk 7
Miszczuk Ewelina - sztuk 6
Szykuła Aldona (Mychaaaa) - sztuk 5
Kinga Macegoniuk (Kiniaa) - sztuk 5
Kołacz Katarzyna (tu nie wiem które pseudo wymienic:) - sztuk 3
Nio i tak....następnym razem będzie lepiej:) Pozdrowienia dla wszystkich fanów MKS BIOMLEK
PppOOOooccCiiiIsssSSkkkkK:)

babka

Postautor: babka » 14 lutego 2006, 10:26

to ty ejsczez nie przedstawiles tego trenerowi co sie stalo uhuhu:)hehe a mysle ze to nie ejst sprawa miedzy trenerem a mna poniekad a miedzy mna a dziewcyznami narka i pozdrowki!!!!!i ja juz odlatuje nie chce mi sie.... z kim kolwiek z was dziewczyny gadac!!:)

Biomlek

Do Babki

Postautor: Biomlek » 14 lutego 2006, 11:28

Wee Babka co Ty świrujesz,widocznie druzyna moze się bez Ciebie obejść i tyle!koleżeństwo to jedna rzecz,a gra druga i należy rozgraniczać te dwie rzeczy!! I prosze,prosze,brawo za tupet.Żadna z dziewczyn nie odważyłaby sie mówić,że super gra a dlaczego??bo każda doskonale sobie zdaje sprawe ile cieżkiej pracy jeszcze w siebie musi włożyć!!! no ale co ja bede mówić komuś kto SUPER GRA i ahhh jak cieżko być utalentowanym :shock:

Zawodniczka Biomlek

Postautor: Zawodniczka Biomlek » 14 lutego 2006, 17:21

Jeszcze raz podwójne weeeeee!!!!!!!!!!!!!czy dziewczyny wywalaly Cie z druzyny??nie!!!!zastanow sie co Ty mowisz!!!jakbys tak super extra grala bez problemu znalazlabys klub,nie rozumiem wogole co Ty za sprawe tworzysz!!!wszystkie sa "lekko" zdziwione Twoim zachowaniem.Z igly widly.

KOCHAM Biomlek!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zawodniczka Biomlek

Postautor: Zawodniczka Biomlek » 15 lutego 2006, 19:14

Nie chce na nikogo naskakiwac ale pan Żołnierz1 nie zna dobrze sprawy i niewie,ze to co pisze Babka jest wlasnie krzywdzace dla druzyny,więęęęęęc???

Kocham Was laskiii!!!!!! :D pozdro dla kibicow!fajnie,ze jestescie z nami :wink:

Wróć do „Inne kluby”