MKS BIOMLEK CHEŁM 2006
Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy
-
Żołnierz1
-
.....!.....
-
babka
ja przynajmniej mam odwage powiedzeic kim jestem oj tam czy to wogole jest wazne heh poprostu nikt tutaj nie stawia sprawy jasno a dogadac sie z kim kolwiek tez jest trudno!!i tyle a jaki ja mam niby kontakt z wami?? tylko do Madzi mam numer GG gosc poprostu daj mi nr swojego gg zeby nie pisac o tym na forum i tyle!!:)
a tak wogole to czy ktos pomoze mi zainstalowac gg bo zmienilam kompa i nie wie jak to zrobic:)hehe
a no i kim jest zolenierz niech tez da gg to tez mu powiem o co chodzi chociaz sama do konca nie nwiem :0
a tak wogole to czy ktos pomoze mi zainstalowac gg bo zmienilam kompa i nie wie jak to zrobic:)hehe
a no i kim jest zolenierz niech tez da gg to tez mu powiem o co chodzi chociaz sama do konca nie nwiem :0
-
.....!......
-
baba
-
babka
-
z BIOMLEKU
BABKA...słuchaj...gdzybys grała zeczywiście tak ekstra jak sama uważasz to pewnie byłabys teraz w chełmskiej druzynie i grała na meczach...widocznie tak nie jest!! to ze Ciebie nie chcieli w BIOMLEKU to juz nie jest wina żadnej z zawodniczek...wiec nie pisz że to przez nie nie grasz!! I to wvale nie jest tak ze byś zabrałą im miejsce w drużynie...gdzyby trenre Cie chciał to byś została...nie rozumiem o co te pretensje do dziewczyn...przeciez ot nie zalezało od nichn...
- ludzik76
- Amator
- Kontaktowanie:
Kurka!!!:) zapomniałęm napisać relacyjki z meczyku w sobotę?!?!?! Biję się w pierś i sorka wielkie za to, że pamięć zaszwankowała:), zatem teraz tylko na szybko punkciki i kilka zdań jakie najszybciej przyjdą mi do głowy:)Mecz niestety chełmianki przegrały 51:71:Nie wiem czego zabrakło, nie podejmę się oceny ale jednak porażka to porażka....
Punkciki dla BIOMLEKU ustrzeliły:
Panas Ewelina (zwana KOMAREM) - sztuk 17!!! (brawo Komex)
Klejna Kamila (ziooooom) - sztuk 8
Figiel Marta - sztuk 7
Miszczuk Ewelina - sztuk 6
Szykuła Aldona (Mychaaaa) - sztuk 5
Kinga Macegoniuk (Kiniaa) - sztuk 5
Kołacz Katarzyna (tu nie wiem które pseudo wymienic:) - sztuk 3
Nio i tak....następnym razem będzie lepiej:) Pozdrowienia dla wszystkich fanów MKS BIOMLEK
PppOOOooccCiiiIsssSSkkkkK:)
Punkciki dla BIOMLEKU ustrzeliły:
Panas Ewelina (zwana KOMAREM) - sztuk 17!!! (brawo Komex)
Klejna Kamila (ziooooom) - sztuk 8
Figiel Marta - sztuk 7
Miszczuk Ewelina - sztuk 6
Szykuła Aldona (Mychaaaa) - sztuk 5
Kinga Macegoniuk (Kiniaa) - sztuk 5
Kołacz Katarzyna (tu nie wiem które pseudo wymienic:) - sztuk 3
Nio i tak....następnym razem będzie lepiej:) Pozdrowienia dla wszystkich fanów MKS BIOMLEK
PppOOOooccCiiiIsssSSkkkkK:)
-
babka
-
Biomlek
Do Babki
Wee Babka co Ty świrujesz,widocznie druzyna moze się bez Ciebie obejść i tyle!koleżeństwo to jedna rzecz,a gra druga i należy rozgraniczać te dwie rzeczy!! I prosze,prosze,brawo za tupet.Żadna z dziewczyn nie odważyłaby sie mówić,że super gra a dlaczego??bo każda doskonale sobie zdaje sprawe ile cieżkiej pracy jeszcze w siebie musi włożyć!!! no ale co ja bede mówić komuś kto SUPER GRA i ahhh jak cieżko być utalentowanym 
-
Zawodniczka Biomlek
Jeszcze raz podwójne weeeeee!!!!!!!!!!!!!czy dziewczyny wywalaly Cie z druzyny??nie!!!!zastanow sie co Ty mowisz!!!jakbys tak super extra grala bez problemu znalazlabys klub,nie rozumiem wogole co Ty za sprawe tworzysz!!!wszystkie sa "lekko" zdziwione Twoim zachowaniem.Z igly widly.
KOCHAM Biomlek!!!!!!

KOCHAM Biomlek!!!!!!
-
Zawodniczka Biomlek