Retro czyli wspomnienia z dawnych lat

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 14 marca 2007, 10:47

zawodniczka pisze:mam pytanko a ma moze ktos stare zdjecia włókniarza??

Kibice Włokniarza stanowili całkiem niezła ekipę wyjazdową na początku lat 80tych...Pamietam ,żę dosyć często spotykaliśmy ich z Andrzejem na dworcach i kiedy nas było dwóch -czterek Pabianiczan było kilku- kilkunastu...ale czy mięli jakiś aparat fotograficzny ?

Awatar użytkownika
kolwies
Nowy na forum

Postautor: kolwies » 14 marca 2007, 10:55

Kanidżia pisze:I pewnie Wiesiu jest zniesmaczony poziomem obecnych "wyjazdowiczów" ŁKS...;)

Pozdro Wiesiu! :)

Powiedzmy ,że byłem lekko podkur....ny...głownie z obawy ,ze nastepnym razem już będzie trudno usadzic moje szacowne kosci w koszykarskim autobusie...A co do zniesmaczenia...nie takch scen byłem swiadkiem. :) Nie jesteś pierwszym , który obchodził swoje urodziny na wyjezdzie koszykarskim. Gdy Andrzej obchodził swoje 18te urodziny ...wtedy to się działo w autobusie koszykarek...Szczegółow nie opiszę , bo mi nie wypada...na wszelki wypadek gdyby jakas koszykarka -seniorka tutaj zajrzała...powiem tylko ,że było czym popijać kiełbasę Andrzeja....choć on sam niewiele z tego pamieta...ale ja tak i co pamietam to moje... :P

Ps. Przepraszam ,ze nabijam posty , ale nie udało mi się tego wrzucic do "jednego worka..."

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 15 marca 2007, 23:29

Rybak pisze:Na prośbę Żołnierza :)

"Jeszcze żyją"

Obrazek

13.03.07 mecz Olimpia - SKS Warszawa

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 15 marca 2007, 23:30

Jak widać od czasu do czasu i dinozaury ożywają!

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 15 marca 2007, 23:54

:lol: kibice RETRO :)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Wróć do „Kibice”