Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

obserwator

Postautor: obserwator » 25 listopada 2006, 14:29

Bardzo podoba mi sie ten wywiad z nasza koszykarka Eweliną!!
Zreszta sama Ewelina także mi ise bardzo podoba i jej gra także!!!
Bardzo fajne pytania i jeszcze fajniejsze odpowiedzi.
No moze poza jedna
Tą:
Chcę także zwrócić się do kibiców. Chcę podziękować za doping na każdym meczu i powiedzieć, że wyjdziemy z „dołka”. Przy Waszym wsparciu na pewno nam się uda. Dziękujemy, że jesteście z nami w tych trudnych chwilach.

Sadze ze doping w dotychczasowych meczach byl slaby i nie ma za co chwalic i dziekowac. Spowoduje to ze ci kibice moga pomyslec po takich slowach koszykarki ze juz sa najlepsi i doping w dalszej partii sezonu dalej bedzie na cinkim poziomie. A druga sprawa ale w sumie najwazniejsza to fakt taki ze po takich slowach ten stary pijak - pan szymon dalej bedzie chodzil na mecze i prul sie na caly glos niedajac spokoju i meczac moje uszy!! Ja juz dosysc mam tych jego wrzaskow, tych jaboli, tego calego beznadziejnego leo, tych kominów, pociagow i innych smiesznych piosenek!! To wstyd dla naszego miasta. Az boje sie pomyslec co sadza kibice ktorzy przyjezdzaja do naszego miasta z innych miast gdy slysza te wrzaski. Mi sie wydaje ze pan Szymon powinien zniknac tak jak pan Grabarczyk. Mozna o tych dwoch panach powiedziec ze to dwa pomniki starej-komunistycznej epoki!!! jednego juz nie ma i teraz najwyzszy czas na drugiego!!!!

Pozdrawiam serdecznie Ewelinke Gale i życze dalszych sukcesów a także kolejnych udanych wywiadów.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 26 listopada 2006, 17:06

Ci którzy znaja Eweline wiedza ze wkałda duzo serca i sił w to co robi.

PzDr Ewelikkkkiiiiaaa i jest super jak nigdy :D
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 26 listopada 2006, 21:19

Okej obsterwatorze taki madry jestes prosze bardzo jezeli ci nie pasuje doping na hali to sam go zorganizuj.Moze co mamy krzyczec Polfa Pabianice

daj spokoj koles co!!!!

Hmm i jak nie pasuje ci atmosfera panujaca na meczach to najlepiej wogole nie przychodz tylko usiaDZ sobie wygodnie przed komputerem wlacz plkk obejzysz transmisje i nie uslyszsz wrzaskow szymona!!!!!

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 27 listopada 2006, 08:45

Kiepski doping??no przecież inne kluby jak słsze to śpiewająjedną lub dwie piosenki na zmiane... ludzie to się czepiają...

Hehe Ewelinka już wywiadziki udziela no no... :):)
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

EwElInka#9

Postautor: EwElInka#9 » 28 listopada 2006, 13:43

heh dzieqje bardzio za te wshystkie mile slowa :) jestescie kochani :lol: buyiaki 4all :) :) :)

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 28 listopada 2006, 14:06

Te obserwator, jesli Ci cos nei pasuje to przyjdz na sektor i to powiedz, przyjdz na sektor, powiedz Szymonowi co o nim myslisz, a nie tu na forum piszesz farmazony :evil: . Ważne ze dziewczyny doceniaja nasz doping, Ty nei musisz go doceniac! Jak chcesz ciszy i spokoju to chodz na mecze piłki dla niewidomych, tam mecze toczone śa w wielkim spokoju! :roll:

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 28 listopada 2006, 14:09

a Ewelina bedzie gwiazda, miejmy nadzieje, ze bedzie u nas grała dłuuuuugoooo i nie wykupia nam jej jacys potentaci finansowi :roll:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 28 listopada 2006, 15:30

FANATYK89 pisze:Te obserwator, jesli Ci cos nei pasuje to przyjdz na sektor i to powiedz, przyjdz na sektor, powiedz Szymonowi co o nim myslisz, a nie tu na forum piszesz farmazony :evil: . Ważne ze dziewczyny doceniaja nasz doping, Ty nei musisz go doceniac! Jak chcesz ciszy i spokoju to chodz na mecze piłki dla niewidomych, tam mecze toczone śa w wielkim spokoju! :roll:

Zgadzam się z Tobą :!: Najłatwiej jest oceniać nic nie wiedząc o tym :!: Wydaje mi się, że jak na naszą grupe osób to doping jest bardzo dobry. :twisted: :twisted: :twisted:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 28 listopada 2006, 15:38

nie chodzi o to czy jest dobry, czy nie, wazne ze jest, ze nei siedzimy jak dziadki i patrzymy co sie dzieje, cos robimy i to chyba ważne!

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 02 grudnia 2006, 21:23

Ewelinka jestem pdo wrażeniem ,zagrałas super mecz, wrscie ali Ci szanse i naprawde było dobrze, nikt nie ma Ci za złe tych osobostych, to były nerwy, jestsmy z Toba!! Graj tak dalej a bedziesz gwiazdą!

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 02 grudnia 2006, 21:40

Hm. Świetnie, że zagrała tyle minut (choć gdyby nie kontuzja Octavii to pewnie dopiero pod koniec "powąchałaby" parkiet...). Ale nie uważam, że zagrała świetnie. Owszem. Parę akcji było naprawdę fajnych - np. przechwyt i kosz, ale generalnie widać było wielką tremę i takie jakby zagubienie w sytuacji, w jakiej dość nieoczekiwanie się znalazła. Ale nie mam pretensji. Jest młoda, mało ogrywana czyli mało obyta z wielką koszykówką i takimi emocjami w końcówce. Chciała, a to się liczy. Będzie lepiej!
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 02 grudnia 2006, 22:38

Ja tez uwazam,ze wszystko bylo super,bo tak sie dzieje,jak ''młode''sie nie ogrywaja, a potem spadaja doswiadczone zawodniczki za 5 przewinien:/ i nie ma kto grac i w nerwowej,wyrównanej koncówce nagle maja wejsc dziewczyny.:/....Będzie lepiej;):*

Felek

:)

Postautor: Felek » 03 grudnia 2006, 00:13

Ewelina 3mam kciuki zawsze za ciebie:* buziaki:*

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 03 grudnia 2006, 09:58

Ola i jak tam idzie cwiczenie tych trudnych słow, ktore wypowiedziałem po meczu:D wyin.... z rozentu...... tłumu:D

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 03 grudnia 2006, 09:59

Ewelina pokazała, że warto na nią stawiać :!: Wchodzi na boisko i odrazu pilnuje swoją zawodniczke :!: To chyba był pierwszy taki mecz dla Eweliny, ale poazał walke :!: Myśle, że jak się poduczy to będzie stanowiła o obliczu tej drużyny 8) 8) :P :P
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Wróć do „Archiwum”