Zreszta sama Ewelina także mi ise bardzo podoba i jej gra także!!!
Bardzo fajne pytania i jeszcze fajniejsze odpowiedzi.
No moze poza jedna
Tą:
Chcę także zwrócić się do kibiców. Chcę podziękować za doping na każdym meczu i powiedzieć, że wyjdziemy z „dołka”. Przy Waszym wsparciu na pewno nam się uda. Dziękujemy, że jesteście z nami w tych trudnych chwilach.
Sadze ze doping w dotychczasowych meczach byl slaby i nie ma za co chwalic i dziekowac. Spowoduje to ze ci kibice moga pomyslec po takich slowach koszykarki ze juz sa najlepsi i doping w dalszej partii sezonu dalej bedzie na cinkim poziomie. A druga sprawa ale w sumie najwazniejsza to fakt taki ze po takich slowach ten stary pijak - pan szymon dalej bedzie chodzil na mecze i prul sie na caly glos niedajac spokoju i meczac moje uszy!! Ja juz dosysc mam tych jego wrzaskow, tych jaboli, tego calego beznadziejnego leo, tych kominów, pociagow i innych smiesznych piosenek!! To wstyd dla naszego miasta. Az boje sie pomyslec co sadza kibice ktorzy przyjezdzaja do naszego miasta z innych miast gdy slysza te wrzaski. Mi sie wydaje ze pan Szymon powinien zniknac tak jak pan Grabarczyk. Mozna o tych dwoch panach powiedziec ze to dwa pomniki starej-komunistycznej epoki!!! jednego juz nie ma i teraz najwyzszy czas na drugiego!!!!
Pozdrawiam serdecznie Ewelinke Gale i życze dalszych sukcesów a także kolejnych udanych wywiadów.