Ewelinka:))) :*

Moderator: Moderatorzy

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 03 grudnia 2006, 10:09

Potrzebne jest tlyko ogranie, wola walki i chec dokopania przyjezdnym jest mocna 8) poprostu teraz trzeba ja wpuszczac czesciej, dłuzej, a pod nieobecnosc Octavi, ktora ma kontuzje :cry: bedzie to mozliwe, jesli przezwyciezy tremę, ktora naprawde daje ise odczuc, ale nie ma sie co dziwic! Jest dobrze :wink:

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 03 grudnia 2006, 11:48

A idzie:P...jak wyszłam z hali to raz mi sie udało :D ...ale potem juz nie dałam rady:P:*

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 03 grudnia 2006, 11:52

nie wierze;) to w srdoe mi powiesz jak bede dziekował za zwyciestwo 8)

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 03 grudnia 2006, 11:59

No spróbuje:P...:* :)

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 03 grudnia 2006, 12:01

Tylko nie mysl o tym za dużo w trakcie spotkania, bo licze na wysokie zwycięstwo :wink: :*

EwElInkA#9

Postautor: EwElInkA#9 » 04 grudnia 2006, 11:24

witam wshystkich...qrna mam nadzieje ze naprawde jush skonzy sie dla nas ta ciagla linia przegranych;/ bo po tym meczu naprawde mysle ze walczylysmy i jakby krupcia,ala i OCTAVIA zostaly na boisq to spokojnie bysmy wygraly...ja przyznaje ze denerwowalam sie strashnie a przy tym mialam goraczke;p;p ale to nie tlumaczen\ie spod kosza 3batrafiac #-o mam nadziej ze bedzie lepiej..buziaki

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 04 grudnia 2006, 15:43

oczywiscie ze ta zła pasa sie skonczyi to juz w najblizszej kolejce 8) A Ty nie tłuamcz sie, bo Twoja gra podobała się nam, a narwy to nerwy, jesce kilka spotkan i ich nie bedzie :wink:

Awatar użytkownika
Ziomek
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Ziomek » 04 grudnia 2006, 22:36

Ja mam ogromny szacunek, jestem pełen podziwu, i gratuluję Ewelinie udanego występu w ostatnim spotkaniu, ponieważ mimo młodego wieku, jeszcze braku doświadczenia i małej ilości występów na parkiecie w Ekstraklasie, świetnie poradziła sobie ze stresem i z trudną sytuacją punktową na boisku i jestem w 100% przekonany, że powinna znaleźć się w pierwszej piątce i reprezentować młodzież nie tylko z ławki ale również w grze. Jestem pełen optymizmu i jestem święcie przekonany, że stoi przed Eweliną wielka kariera na arenie międzynarodowej.
PoZdRo :D
:D W Moim Życiu Liczy Się Tak Naprawdę Tylko Pabianicki Klub Koszykówki Kobiet. MRKS Jest Całym Moim Życiem, Od Kiedy Straciłem Ciebie Kochanie :D

limon

pabianice miasto bycze...

Postautor: limon » 05 grudnia 2006, 14:11

KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 05 grudnia 2006, 15:13

zachowaj te uwagi dla siebie... :evil:

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Re: pabianice miasto bycze...

Postautor: Siero » 05 grudnia 2006, 15:27

limon pisze:KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST

Urwałes się z choinki :!: Krupa jest najlepsza jest z druzyną nawet jak siedzi na ławce. Prawdziwa liderka druzyny :!: Ona jest super :)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 07 grudnia 2006, 14:13

OOOO widze że Felek sie pojawił... :wink:

Ja moze nie bede tutaj duzo pisał bo Ewelinkkiiaa wie wszystko to co mam jej do powiedzenia...I wie to ode mnie,dobre wejscie i nareszcie i bylo sietnie.Ze cos tam sie nie udało,pfff trema i podejrzewam ze większosc tak samo miała by albo i gorzej.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Felek

:)

Postautor: Felek » 07 grudnia 2006, 16:23

no pojawił a może ty powiesz kim jesteś bo po nazwie nie kojaże?...Pozdro z Łodzi !

obserwator

Postautor: obserwator » 07 grudnia 2006, 16:31

Gala Ewelina pokazala w meczu z gorzowem ze drzemia w niej wielkie mozliwosci. Jednak musi jeszcze duzo trenewoc i sie uczyc bo nie jest jeszcze idealnie.

Kibic MRKS-U
Amator

Re: pabianice miasto bycze...

Postautor: Kibic MRKS-U » 07 grudnia 2006, 17:37

limon pisze:KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST

Człowieku jak to czytam to mnie krew zalewa co ty wypisujesz jak powiedzial Sienot Krupa jest liderką zespołu a przede wszystkim jest dobrym duchem zespołu.to co piszesz świadczy że albo nie chodzisz na mecze i nie wiesz jak Krupa gra albo masz troszke nierówno pod sufitem
Sory za te słowa ale nie moge sie powstrzymać

A NAJWAZNIEJSZE W TYM JEST TO ŻE TEN TEMAT DOTYCZY EWELINY GALI A NIE JAKIS GŁUPICH I FAŁSZYWYCH UWAG O INNYCH ZAWODNICZKACH :!:
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !

Wróć do „Archiwum”