Ewelinka:))) :*
Moderator: Moderatorzy
-
EwElInkA#9
witam wshystkich...qrna mam nadzieje ze naprawde jush skonzy sie dla nas ta ciagla linia przegranych;/ bo po tym meczu naprawde mysle ze walczylysmy i jakby krupcia,ala i OCTAVIA zostaly na boisq to spokojnie bysmy wygraly...ja przyznaje ze denerwowalam sie strashnie a przy tym mialam goraczke;p;p ale to nie tlumaczen\ie spod kosza 3batrafiac
mam nadziej ze bedzie lepiej..buziaki
mam nadziej ze bedzie lepiej..buziakiJa mam ogromny szacunek, jestem pełen podziwu, i gratuluję Ewelinie udanego występu w ostatnim spotkaniu, ponieważ mimo młodego wieku, jeszcze braku doświadczenia i małej ilości występów na parkiecie w Ekstraklasie, świetnie poradziła sobie ze stresem i z trudną sytuacją punktową na boisku i jestem w 100% przekonany, że powinna znaleźć się w pierwszej piątce i reprezentować młodzież nie tylko z ławki ale również w grze. Jestem pełen optymizmu i jestem święcie przekonany, że stoi przed Eweliną wielka kariera na arenie międzynarodowej.
PoZdRo
PoZdRo
-
limon
pabianice miasto bycze...
KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: pabianice miasto bycze...
limon pisze:KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST
Urwałes się z choinki
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Gwynbleidd
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
obserwator
-
Kibic MRKS-U
- Amator
Re: pabianice miasto bycze...
limon pisze:KRUPSKA rozwali wszystko, rujnuje kazdy klub...i przyszedl czas na Włókniarz, a to przez herkta, bo to on zakochany w krupci, fałszywej , obludnej itp...sciagnal ja a teraz narzeka na sklad przeciez ma same gwiazdzki...? ...Lamparska, Płaka , Perlinska to reporezentantki Polski a Piestrzeynska i inne to nowicjuszki czy co...? BEZ PRZESADY ! ! POPRROSTU KRUPSKA RZADZI A JEST JUZ SPALONA I DLATEGO TAK JEST
Człowieku jak to czytam to mnie krew zalewa co ty wypisujesz jak powiedzial Sienot Krupa jest liderką zespołu a przede wszystkim jest dobrym duchem zespołu.to co piszesz świadczy że albo nie chodzisz na mecze i nie wiesz jak Krupa gra albo masz troszke nierówno pod sufitem
Sory za te słowa ale nie moge sie powstrzymać
A NAJWAZNIEJSZE W TYM JEST TO ŻE TEN TEMAT DOTYCZY EWELINY GALI A NIE JAKIS GŁUPICH I FAŁSZYWYCH UWAG O INNYCH ZAWODNICZKACH
Niezwyciężone niebiesko-biało zielone !