JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2008, 16:11

:( 36:54 :( ... 11/21 za trzy Bydgoszczy!!! :( tablice znowu do tyłu 14:20 :( eh...

Brawo Ola i Pati!!!
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

karo2525
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: karo2525 » 27 lutego 2008, 16:40

czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego Mazurczak nie mogła grac z Gorzowem co to za umowa, przeszła do Olimpii i tam powinna grac być może P. Pieczyrak sie bał hahaha

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 27 lutego 2008, 16:52

karo2525 pisze:czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego Mazurczak nie mogła grac z Gorzowem co to za umowa, przeszła do Olimpii i tam powinna grac być może P. Pieczyrak sie bał hahaha

przechodzac do Olimpii Patrycja podpisala umowe.. i w tej umowie bylo takie cos jak: zakaz wystapienia w meczu przeciwko Gorzowowi w rozgrywkach juniorek starszych..
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 27 lutego 2008, 17:10

hihihihi. Jakiś sflustrowany (rodzinka) się wypowiedział. I o czym? Nie był a pisze. Nie wie co chciałbym napisać a pisze. Ba. wie co miałem napisać. Mniej flustracji. I tak wiemy kto się ukrywa za tym nickiem. hihihi. Nawet nie wspomniałem o nikim a on się odzywa. I po co? I o czym pisze skoro jeszcze nic nie napisałem? Mniej nerwów. Szkodzą zdrowiu. No to skoro zostałem sprowokowany to napisze o Olimpii. Skład był jaki był. I wiadomo dlaczego. To juz trwa od 2-3lat. pewien proces. Ale miło było widzieć dziewczyny w meczu Gorzowem. Dużo serca zostawiły na parkiecie. i wszystkie lepiej lub trochę mniej lepiej zagrały. Może wyróżnie Białą. Co wyraziłem po meczu. Ah żeby tak zawsze. Ale ogólnie zagrały jak w danej chwili potrafiły i chwała im za to. Może można było lepiej. Ale jak tu grać jedną i to przetrzebiona 5? Grał kto mógł i je mozna oceniać. I to zrobiłem. Na ten skład i to co się działo z tym zespołem w roku to ocena moze być jedna. Nie było zle,a Gorzów mimo przewgi w składzie sie napocił. Trener miał pełne spodnie.

A co do wyjazdu? jak kto chce to moze. Ja też pracuje. Ba. wtajemniczeni wiedzą co robię. a mimo,ze nie jestem rodziną pojawiam się i tu i tam. I nie tylko ja.

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2008, 17:37

Kadus Bydgoszcz - Olimpia Poznań 94:64 :(

http://www.mpjs.pozkosz.com/staty/basket_olimpia.pdf

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 27 lutego 2008, 17:48

Seba pisze:(...)
Rozumiem, że twierdzisz, że w tak okrojonym składzie można było wygrać z MUKSem (bez dwóch koszykarek) lub Gorzowem (bez trzech)? :shock: Jak się okazało na boisku nie można było... a racz też zauważyć, że słowa, które cytujesz napisane zostały już PO meczach... to taka malutka różnica:)

Czy doczekam się Fanik odpowiedzi na moje pytanie? Twierdzisz po meczach, że było można wygrać?

romek
Amator

Postautor: romek » 27 lutego 2008, 18:26

Gdynia- Polkowice 39-45 po połowie. Czyżby Gdynia już wybrała z kim chce grać w półfinale?

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 27 lutego 2008, 21:05

ale tu cisza.

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 27 lutego 2008, 21:25

Seba pisze:Kadus Bydgoszcz - Olimpia Poznań 94:64 :(

http://www.mpjs.pozkosz.com/staty/basket_olimpia.pdf

Bardzo dobrze,że wygrał Kadus :D
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

rzymi
Oldboy

Postautor: rzymi » 27 lutego 2008, 22:27

Szkoda, że nasze dziewczyny zagrają w półfinale MUKS-em Poznań. Według mnie to powinien być finał...
ObrazekObrazek

ŻOŁNIERZ
Żak

Postautor: ŻOŁNIERZ » 28 lutego 2008, 00:07

Kibic. Czasami twoje posty mnie powalają swoja głębią. :shock:

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2008, 09:11

A.shock pisze:
Seba pisze:Jejciuuuu... uparta sztuka:))))

pewnie ze uparta :lol:

No i nawet jak nie wmawiasz dziecka w brzuch i nie szukasz wszędzie podstępu, to rozsądnie piszesz :shock: ;) :lol:

Faktycznie w sumie szkoda, że piwo obiecane Żołnierzowi nie doszło do skutku... można było pogadać:)

A za dwie godziny... eh... OLIMPIA DO BOJU!!!! Trzymam kciuki laski:)

Ps. Żołnierz - "czasem"??? Ja bym powiedział, że ZAWSZE powalają;) hihi... dlatego lepiej nie analizować i nie komentować:)

A.shock
Żak

Postautor: A.shock » 28 lutego 2008, 09:33

Seba pisze:No i nawet jak nie wmawiasz dziecka w brzuch i nie szukasz wszędzie podstępu, to rozsądnie piszesz :shock: ;) :lol:

komu i gdzie ja znowu cos wmawiam :wink:
wyciagam wnioski :lol: a ze czasami bledne.... no coz ktoz sie nie myli i nie popelnia bledow :)

Seba pisze:Faktycznie w sumie szkoda, że piwo obiecane Żołnierzowi nie doszło do skutku... można było pogadać:)

pewnie ze szkoda :( myslalam ze na caly tydzien przyjezdzacie a tu taki error :? no coz co sie odwlecze....

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 28 lutego 2008, 09:41

Z wyciąganiem wniosków i błędami racja - każdy to robi... ludzka rzecz:)))

Z okazją to już niestety będzie pewnie krucho... nas może w następnych finałach już brakować... zjazd osiągnął etap, w którym trudno się spodziewać, aby dało się upaść niżej:) Zobaczymy, czy uda się wogóle cokolwiek jeszcze odbudować co przez dwa ostatnie lata tak efektownie popsuto :? :cry:

Powodzenia i pozdrowionka!

fanik
Nowy na forum

Postautor: fanik » 28 lutego 2008, 11:21

no nareszcie!!!!! Pokaż "Mała" co potrafisz!!!!!

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”