Brawo Ola i Pati!!!
JUNIORKI STARSZE sezon 2007/2008
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
karo2525 pisze:czy ktoś może wytłumaczyć dlaczego Mazurczak nie mogła grac z Gorzowem co to za umowa, przeszła do Olimpii i tam powinna grac być może P. Pieczyrak sie bał hahaha
przechodzac do Olimpii Patrycja podpisala umowe.. i w tej umowie bylo takie cos jak: zakaz wystapienia w meczu przeciwko Gorzowowi w rozgrywkach juniorek starszych..
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
hihihihi. Jakiś sflustrowany (rodzinka) się wypowiedział. I o czym? Nie był a pisze. Nie wie co chciałbym napisać a pisze. Ba. wie co miałem napisać. Mniej flustracji. I tak wiemy kto się ukrywa za tym nickiem. hihihi. Nawet nie wspomniałem o nikim a on się odzywa. I po co? I o czym pisze skoro jeszcze nic nie napisałem? Mniej nerwów. Szkodzą zdrowiu. No to skoro zostałem sprowokowany to napisze o Olimpii. Skład był jaki był. I wiadomo dlaczego. To juz trwa od 2-3lat. pewien proces. Ale miło było widzieć dziewczyny w meczu Gorzowem. Dużo serca zostawiły na parkiecie. i wszystkie lepiej lub trochę mniej lepiej zagrały. Może wyróżnie Białą. Co wyraziłem po meczu. Ah żeby tak zawsze. Ale ogólnie zagrały jak w danej chwili potrafiły i chwała im za to. Może można było lepiej. Ale jak tu grać jedną i to przetrzebiona 5? Grał kto mógł i je mozna oceniać. I to zrobiłem. Na ten skład i to co się działo z tym zespołem w roku to ocena moze być jedna. Nie było zle,a Gorzów mimo przewgi w składzie sie napocił. Trener miał pełne spodnie.
A co do wyjazdu? jak kto chce to moze. Ja też pracuje. Ba. wtajemniczeni wiedzą co robię. a mimo,ze nie jestem rodziną pojawiam się i tu i tam. I nie tylko ja.
A co do wyjazdu? jak kto chce to moze. Ja też pracuje. Ba. wtajemniczeni wiedzą co robię. a mimo,ze nie jestem rodziną pojawiam się i tu i tam. I nie tylko ja.
Seba pisze:(...)
Rozumiem, że twierdzisz, że w tak okrojonym składzie można było wygrać z MUKSem (bez dwóch koszykarek) lub Gorzowem (bez trzech)?Jak się okazało na boisku nie można było... a racz też zauważyć, że słowa, które cytujesz napisane zostały już PO meczach... to taka malutka różnica:)
Czy doczekam się Fanik odpowiedzi na moje pytanie? Twierdzisz po meczach, że było można wygrać?
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:Kadus Bydgoszcz - Olimpia Poznań 94:64
http://www.mpjs.pozkosz.com/staty/basket_olimpia.pdf
Bardzo dobrze,że wygrał Kadus
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
A.shock pisze:Seba pisze:Jejciuuuu... uparta sztuka:))))
pewnie ze uparta
No i nawet jak nie wmawiasz dziecka w brzuch i nie szukasz wszędzie podstępu, to rozsądnie piszesz
Faktycznie w sumie szkoda, że piwo obiecane Żołnierzowi nie doszło do skutku... można było pogadać:)
A za dwie godziny... eh... OLIMPIA DO BOJU!!!! Trzymam kciuki laski:)
Ps. Żołnierz - "czasem"??? Ja bym powiedział, że ZAWSZE powalają;) hihi... dlatego lepiej nie analizować i nie komentować:)
Seba pisze:No i nawet jak nie wmawiasz dziecka w brzuch i nie szukasz wszędzie podstępu, to rozsądnie piszesz![]()
![]()
![]()
komu i gdzie ja znowu cos wmawiam
wyciagam wnioski
Seba pisze:Faktycznie w sumie szkoda, że piwo obiecane Żołnierzowi nie doszło do skutku... można było pogadać:)
pewnie ze szkoda
Z wyciąganiem wniosków i błędami racja - każdy to robi... ludzka rzecz:)))
Z okazją to już niestety będzie pewnie krucho... nas może w następnych finałach już brakować... zjazd osiągnął etap, w którym trudno się spodziewać, aby dało się upaść niżej:) Zobaczymy, czy uda się wogóle cokolwiek jeszcze odbudować co przez dwa ostatnie lata tak efektownie popsuto
Powodzenia i pozdrowionka!
Z okazją to już niestety będzie pewnie krucho... nas może w następnych finałach już brakować... zjazd osiągnął etap, w którym trudno się spodziewać, aby dało się upaść niżej:) Zobaczymy, czy uda się wogóle cokolwiek jeszcze odbudować co przez dwa ostatnie lata tak efektownie popsuto
Powodzenia i pozdrowionka!
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”