KIBICE

Moderator: qBK

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 17 listopada 2006, 20:37

jak zwykle chłopaki w dobrym humorze:D
pozdrowienia!

stary fan

do kibiców

Postautor: stary fan » 25 listopada 2006, 21:00

wszystko super fajnie, ale czego tak nie trzymacie do końca meczów. Skoro poraz kolejny zwyciężyliści w plebiscycie na najlepszych kibiców to podtrzymujcie a nie wyśmiewajcie się z końcówek meczów gdy dziewczyny nie mają już sił i czekacie tylko na to by był choćby 50 punkt i by się z tego wyśmiewać.
Dawniej tego nie było.

Awatar użytkownika
YorkieBoy
Nowy na forum

Postautor: YorkieBoy » 26 listopada 2006, 11:35

przyznam racje, mnie tez słowo spiewanie np. "stokrotki" na koncowce meczu kiedy dostajemy w dupę! Chcialbym zeby tego nie bylo! Ja bym proponował najlepiej nic nie spiewac gdy sie zdaza taka sytuacja ze dostajemy w dupe! Bo jesli przemilczymy(doslownie) to co sie dzieje na parkieci to napewno da do myslenia dziewczyna!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!

hanysek81
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: hanysek81 » 18 stycznia 2007, 22:00

Zapraszam na moją stronkę: http://www.szale.boo.pl
Na stronie są szaliki Odry i Stali Brzeg.
Szukam szalika Strzelinianki Strzelin, bo ponoć u Was jest kilka ich szali.
Wzamian oferuję pieniądze lub jakieś inne szaliki (koszykarskie i nie tylko)

adagio

DO BOJU

Postautor: adagio » 21 stycznia 2007, 13:11

to teraz rozjedziemy u siebie leszno hehe do boju dziewczyny ajjj , a widizeliscie moze ten klub kibica na tych fotach ?? whahaha sama dzieciarnia szkoda takich nawet bic ale no coz pewnie nawet nie przyjada bo po kiego :P do bojju ODRA!! KOLEJNE ZWYCIESTWO JUZ W SRODE SPLAWIMY LESZNO HEHE

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 stycznia 2007, 16:17

Hmm dzieciarnia z czego polowa ma 18 lat? ogarnij.Przychodizsz kibicowac Odrze czy sie bic? My napewno sie pojawimy.Ale po co ci bojki>? ODra wtedy bedzie jeszcze lepiej grala? Wiesz my mzoemy teraz przyjac po pysku od was ale na co wam to? Po co nam wojna? Chcecie aby za rok na meczach u nas was nie bylo? :roll:

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 21 stycznia 2007, 18:04

Nie ma Cie co sie bac,no chyba ze Gwaranta hehe.
IDŹ SWOJĄ DROGĄ NIE DAJ SATYSFAKCJI WROGOM

adagio

Postautor: adagio » 21 stycznia 2007, 18:04

Czlowieku widziale te foty co wrzucil nijaki patrese na te forum hehe same dzieci wstyd se robicie na ekstralidze , 18 lat to zaden tam nie ma a po pysku nie zamierzam ci dawac ale zrobimy na was niezła nagonke wymiekniecie ,

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 stycznia 2007, 18:15

Zaden nie ma 18? hahahaha
chlopie nie kozacz bo u siebie kazdy madry.na co ci to?
do leszna pewnie za rok nie przyjedziesz co? u siebie mocny :|

Awatar użytkownika
czuken
Młodzik

Postautor: czuken » 21 stycznia 2007, 18:17

Dlazcego wstyd?? nie widziales naszego dopingu wiec sie nie wypowiadaj cwaniaku.
kozak u siebie a na wyjazdach cie nie widac co?;]

adagio

Postautor: adagio » 21 stycznia 2007, 18:17

czuken heh chlopcze? my z kumpalmi mamy powyzej 20 stki i przyjedziemy nie boj zaby zobaczymy co tam w lesznie za syf jest o ile sie utrzymacie hah

Don Igłata
Młodzik

Re: DO BOJU

Postautor: Don Igłata » 21 stycznia 2007, 18:44

adagio pisze:to teraz rozjedziemy u siebie leszno hehe do boju dziewczyny ajjj , a widizeliscie moze ten klub kibica na tych fotach ?? whahaha sama dzieciarnia szkoda takich nawet bic ale no coz pewnie nawet nie przyjada bo po kiego :P do bojju ODRA!! KOLEJNE ZWYCIESTWO JUZ W SRODE SPLAWIMY LESZNO HEHE

Na mecze mają prawo chodzić dzieci i dziadkowie. Ja byłem w Lesznie, siedziałem na widowni i ... nikt mnie nie bił. Jak kibice z Leszna chcą przyjechać do Brzegu, to zapraszamy. Jak będziecie w grupie "zorganizowanej" poniżej 20 osób, to nie kupujcie biletów, tylko zgłoście się po darmowe dla gości. W Lesznie wpuścili nas za darmo, to spodziewajcie się rewanżu u nas. :D Nie spodziewajcie się też, że pozwolimy by Was jacyś kibice od nas zaatakowali. Ja rozumiem, że od nas są to żartobliwe napinki - tylko. :evil:

adagio

Postautor: adagio » 21 stycznia 2007, 18:56

no ej koles zepsules mi zart:P ja tu mlodych chialem wystraszyc heheh ale luz nie bojcie sie liczy sie sportowy duch walki ;)

Ultra

Postautor: Ultra » 21 stycznia 2007, 19:23

adagio pisze:no ej koles zepsules mi zart:P ja tu mlodych chialem wystraszyc heheh ale luz nie bojcie sie liczy sie sportowy duch walki ;)

Tak czytam te twoje żarty i wnioskuje że ty chyba jednak masz z 15 lat !

Awatar użytkownika
bartas
Żak

Postautor: bartas » 21 stycznia 2007, 19:53

adagio pisze: liczy sie sportowy duch walki ;)

dokladnie tak!
mam nadzieje ze oba zespoly stworza dobre i emocjonujace widowisko w kulturalnej i sportowej atmosferze a wygra..lepszy

pozdrawiam

Wróć do „KS Odra Brzeg”