KIBICE
Moderator: qBK
-
stary fan
do kibiców
wszystko super fajnie, ale czego tak nie trzymacie do końca meczów. Skoro poraz kolejny zwyciężyliści w plebiscycie na najlepszych kibiców to podtrzymujcie a nie wyśmiewajcie się z końcówek meczów gdy dziewczyny nie mają już sił i czekacie tylko na to by był choćby 50 punkt i by się z tego wyśmiewać.
Dawniej tego nie było.
Dawniej tego nie było.
przyznam racje, mnie tez słowo spiewanie np. "stokrotki" na koncowce meczu kiedy dostajemy w dupę! Chcialbym zeby tego nie bylo! Ja bym proponował najlepiej nic nie spiewac gdy sie zdaza taka sytuacja ze dostajemy w dupe! Bo jesli przemilczymy(doslownie) to co sie dzieje na parkieci to napewno da do myslenia dziewczyna!
Ch>W>D>P śmierc kłurwom i frajerkom i cenzurze !!!
-
hanysek81
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Zapraszam na moją stronkę: http://www.szale.boo.pl
Na stronie są szaliki Odry i Stali Brzeg.
Szukam szalika Strzelinianki Strzelin, bo ponoć u Was jest kilka ich szali.
Wzamian oferuję pieniądze lub jakieś inne szaliki (koszykarskie i nie tylko)
Na stronie są szaliki Odry i Stali Brzeg.
Szukam szalika Strzelinianki Strzelin, bo ponoć u Was jest kilka ich szali.
Wzamian oferuję pieniądze lub jakieś inne szaliki (koszykarskie i nie tylko)
-
adagio
DO BOJU
to teraz rozjedziemy u siebie leszno hehe do boju dziewczyny ajjj , a widizeliscie moze ten klub kibica na tych fotach ?? whahaha sama dzieciarnia szkoda takich nawet bic ale no coz pewnie nawet nie przyjada bo po kiego
do bojju ODRA!! KOLEJNE ZWYCIESTWO JUZ W SRODE SPLAWIMY LESZNO HEHE
Hmm dzieciarnia z czego polowa ma 18 lat? ogarnij.Przychodizsz kibicowac Odrze czy sie bic? My napewno sie pojawimy.Ale po co ci bojki>? ODra wtedy bedzie jeszcze lepiej grala? Wiesz my mzoemy teraz przyjac po pysku od was ale na co wam to? Po co nam wojna? Chcecie aby za rok na meczach u nas was nie bylo? 
-
adagio
-
adagio
-
Don Igłata
- Młodzik
Re: DO BOJU
adagio pisze:to teraz rozjedziemy u siebie leszno hehe do boju dziewczyny ajjj , a widizeliscie moze ten klub kibica na tych fotach ?? whahaha sama dzieciarnia szkoda takich nawet bic ale no coz pewnie nawet nie przyjada bo po kiegodo bojju ODRA!! KOLEJNE ZWYCIESTWO JUZ W SRODE SPLAWIMY LESZNO HEHE
Na mecze mają prawo chodzić dzieci i dziadkowie. Ja byłem w Lesznie, siedziałem na widowni i ... nikt mnie nie bił. Jak kibice z Leszna chcą przyjechać do Brzegu, to zapraszamy. Jak będziecie w grupie "zorganizowanej" poniżej 20 osób, to nie kupujcie biletów, tylko zgłoście się po darmowe dla gości. W Lesznie wpuścili nas za darmo, to spodziewajcie się rewanżu u nas.
-
adagio
-
Ultra