Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r)
MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
Lebron- MUKS lol69
Co teraz będzie z rocznikiem 1992?
Hmn...? Teraz to się dopiero zacznie..
Nowy trener...? Może i dobrze...
Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r)
nie gra w żadnych meczach... jak to będzie dalej ??? Tego nikt niewie 
-
JORDAN LOL 69
-
Nieznajomy
Moje typowania sa zroznicowane na ten temat bo tak kazdy typuje wlasciwie kilka najlepszych zespolow w Polsce z zeszlych MP a moze do walki o ten niebywaly zaszczyt wlacza sie rowniesz inne kluby po ktorych sie nawet tego nie spodziewamy!!!!W koncu przez caly rok jak sie chce mozna duzo zdzialac!!!TRENING CZYNI MISTRZA!!!!! Pzdr.
-
Lebron-MUKS
Różnimy się i to dużo...
No więc tak... wszyscy myślą że 92 rocznik niczym sie nie różni od rocznika 91, a to nieprawda! MUKS 92- jest Mistrzem Polski Młodziczek 2006 i niepozwoli sobie na jaką kolwiek przegraną!
Dziewczyny 92 potrafią grać wspaniale, ale widze że niewszyscy o tym wiedzą!Dlatego za rok 92 pokaże wam co to znaczy BASKET!!!
Szykujcie sie na walkę, bo my nie damy za wygraną!!!!
MUKS POZNAŃ 92- THE BEST OF THE BEST

Dziewczyny 92 potrafią grać wspaniale, ale widze że niewszyscy o tym wiedzą!Dlatego za rok 92 pokaże wam co to znaczy BASKET!!!
MUKS POZNAŃ 92- THE BEST OF THE BEST
Re: Różnimy się i to dużo...
Lebron-MUKS pisze:No więc tak... wszyscy myślą że 92 rocznik niczym sie nie różni od rocznika 91, a to nieprawda! MUKS 92- jest Mistrzem Polski Młodziczek 2006 i niepozwoli sobie na jaką kolwiek przegraną!
MUKS POZNAŃ 92- THE BEST OF THE BEST![]()
![]()
![]()
No cóż za porażająca logika. Były mistrzem młodziczek, czyli muszą zostać mistrzem kadetek. No więc logicznie rzecz ujmując wiadomo z góry kto będzie w przyszłość mistrzem juniorek i seniorek - sprawa prosta.
-
Lebron_MUKS
MUKS (92), a nie (91)
Ogólnie nie chodzi mi o MUKS (91) tylko o MUKS (92).... naucz się czytać
niemusisz się tak wywyszać,że wiesz o wszystkich meczach, które MUKS przegrał...(wiadomo dlaczego)
Dobra, dobra zobaczymy jak to będzie za rok..
Niech dziwczyny(ŁKS-92) nie będa takie pewne wygranej.... pozdro dla wszystkich

-
pati_baloo
- Nowy na forum
OStrów Wielkopolski bez zadnych watpliwosci :)
W tym roku OSTÓW WIELKOPOLSKI będzie Mistrzem Polski
i Tyle ! nawet sie rymuje
nikt nam nie dorówna.... albo Kasprowiczanka-w której gram, ostatnio sie mocno zgrałysmy ze soba- albo Basket
Zawsze mozemy miec Mistrzostwo i vice mistrzostwo:)
pozdrawiam
pozdrawiam
#11 na zawsze
Ela Międzik rlz :p !
Ela Międzik rlz :p !
Re: MUKS (92), a nie (91)
Lebron_MUKS pisze:Ogólnie nie chodzi mi o MUKS (91) tylko o MUKS (92).... naucz się czytaćniemusisz się tak wywyszać,że wiesz o wszystkich meczach, które MUKS przegrał...(wiadomo dlaczego)
Dobra, dobra zobaczymy jak to będzie za rok..
Niech dziwczyny(ŁKS-92) nie będa takie pewne wygranej.... pozdro dla wszystkich
![]()
![]()
![]()
No to sie wpisz za rok
- Kaśka#4
- Żak
Anonymous pisze:Właściwie tych typów powinno być tyle,ile klubów startujących w rozgrywkach, więc proponuję, aby w tym temacie podawać wyniki meczów w poszczególnych grupach.
no to jak narazie Wisła Kraków wygrała 2 mecze:)
z Nowym Sączem i Nowym Targiem, różnicą ok.15pkt
i jak narazie zajmuje 2 miejsce w tabeli, zaraz za Koroną, z którą gra w sobote;]
Z Łodzi wyniki i tabela na bieżąco
http://lkskosz.blog.onet.pl/
http://lkskosz.blog.onet.pl/
-
pati_baloo
- Nowy na forum
-
Gość
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”