MP kadetek...

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

jORDI LOL

MUKS, MUKS, MUKS

Postautor: jORDI LOL » 27 października 2006, 10:07

EHH... NAWETMISTRZ NIE MUSI ZAWSZE BYC NAJLEPSZY, I TO ŻE MUKS PRZEGRAŁ Z ŁKS-EM RAZ I TO TYLKO PUNKTAMI, TO NIE OZNACZA ODRAZU ŻE SIE POGORSZYŁY CZT COS W TYM STYLU, A POZA TYM POMIMO TEJ PRZEGRANEJ I TAK WYGRAŁY TURNIEJ, BO WYGRAŁY Z NIEMKAMI I OLIMPIA, AŁKS Z NIEMKAMI PRZEGRAŁ....

joRDZI..

NIEPOKONANI

Postautor: joRDZI.. » 27 października 2006, 10:12

:roll: :roll: :roll: :roll: tRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJŚĆ NIEPOKONANYM.... ALE TO CO <---- TU NAPISAŁAM TO NIE ZNACZY ŻE NA MUSK JUZ CZAS, I W TYM ROKU NIE OSIĄGNIE TEGO CO OSIĄGA JU LATA POD RZĄD, WIEC.... MUKS MISTRZEM MA SZANSE I TO NAJWIĘKSZE ZOSTAĆ I TERAZ.... :!: :!: :!: :!: :twisted:

joRDZI..

NIEPOKONANI

Postautor: joRDZI.. » 27 października 2006, 10:12

:roll: :roll: :roll: :roll: tRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJŚĆ NIEPOKONANYM.... ALE TO CO <---- TU NAPISAŁAM TO NIE ZNACZY ŻE NA MUSK JUZ CZAS, I W TYM ROKU NIE OSIĄGNIE TEGO CO OSIĄGA JU LATA POD RZĄD, WIEC.... MUKS MISTRZEM MA SZANSE I TO NAJWIĘKSZE ZOSTAĆ I TERAZ.... :!: :!: :!: :!: :twisted:

Waldi
Kadet

Re: NIEPOKONANI

Postautor: Waldi » 27 października 2006, 11:22

joRDZI.. pisze::roll: :roll: :roll: :roll: tRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJŚĆ NIEPOKONANYM.... ALE TO CO <---- TU NAPISAŁAM TO NIE ZNACZY ŻE NA MUSK JUZ CZAS, I W TYM ROKU NIE OSIĄGNIE TEGO CO OSIĄGA JU LATA POD RZĄD, WIEC.... MUKS MISTRZEM MA SZANSE I TO NAJWIĘKSZE ZOSTAĆ I TERAZ.... :!: :!: :!: :!: :twisted:

Nie krzycz tak. Wystarczy zwykła czcionka.

Nieznajomy

Postautor: Nieznajomy » 27 października 2006, 17:06

Waldi pisze:
joRDZI.. pisze::roll: :roll: :roll: :roll: tRZEBA WIEDZIEĆ KIEDY ZE SCENY ZEJŚĆ NIEPOKONANYM.... ALE TO CO <---- TU NAPISAŁAM TO NIE ZNACZY ŻE NA MUSK JUZ CZAS, I W TYM ROKU NIE OSIĄGNIE TEGO CO OSIĄGA JU LATA POD RZĄD, WIEC.... MUKS MISTRZEM MA SZANSE I TO NAJWIĘKSZE ZOSTAĆ I TERAZ.... :!: :!: :!: :!: :twisted:

o co ci chodzi kazdy ma prawo sie tu wypowiadac!!!!![jak chce]

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 17:14

Nieznajomy pisze:
Waldi pisze:

o co ci chodzi kazdy ma prawo sie tu wypowiadac!!!!![jak chce]

Właśnie, że nie... obowiązują zasady dotyczące WSZYSTKICH... grzecznosci (trudne słowo) forumowej... nawet jeśli ten ktoś jest z tak WSPANIAŁEGO (hehehehehehehe) klubu jak muks.

Jordzi

hmm....

Postautor: Jordzi » 27 października 2006, 18:44

JAK MNIE COS DENERWUJE TO ZAWSZE KRZYCZE, A POZA TYM LUBIE DUZĄ CZCIONKE... EHHH....W SOBOTE MUKS GRA Z LECZNEM O 14:30....A 11/12 LISTOPADA JEST KADRA STARTOWA W BOJANOWIE... PIERWSZE OBSERWACJE TRENERÓW... ZOBACZYMY Z JAKIEGO ZESPOŁU NAJWIĘCEJ DZIEWCZYN PÓJDZIE DALEJ, MUKSU? OLIMPII? A MOZE RAWICZA CZY KONINA??? :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 19:07

sluchaj Jordzi z Twoich wypowiedzi wynika ze jestes jeszcze mloda wiec jeszcze duzo nie wiesz, ale posluchaj jednego...mozesz sobie lubic krzyczec ale nie ma forum publicznym, bo inaczej przypominasz prezesa Jablonskiego na ostatnim turnieju...to forum nie jest od wyladowywania emocji tylko od wyrazania wlasnego zdania, wyzyc to Ty sie mozesz na treningu...

JORDZI...

Postautor: JORDZI... » 27 października 2006, 20:07

TAK... LUBIE KRZYCZAĆ, TRENER MOZE I TEZ, ALE MA WYNIKI....INNI MÓWIA I NIC NIE MAJA, ON KRZYCZY I MA MISTRZA :lol:

Lebron-MUKS

hehehe....

Postautor: Lebron-MUKS » 27 października 2006, 20:21

Hey Jordi! Popieram Twoją wymowa na tym forum... Jabłoński the best! hehehe...buźka 4 all! LOL69

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 20:34

Tee mała ale bez przesady to ze jestes z MUKSu to nie znaczy ze nie obowiazuja Cie zadne zasady

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 20:58

A gdzie jest moderator????!!!! Muks robi burdel w temacie pisząc od rzeczy i bałaganiąc na forum a tu zero reakcji :( Cała dyskusja zupelnie nie związana z tematem...

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 27 października 2006, 21:01

a ja zmienie temat :P

jutro najważniejszy mecz Wisły Kraków w lidze.
Gra z Koroną, która jak narazie zajmuje 1miejsce w tabeli ;)

zobaczymy jak to się potoczy.

Gość

Re: hmm....

Postautor: Gość » 27 października 2006, 21:43

Jordzi pisze:JAK MNIE COS DENERWUJE TO ZAWSZE KRZYCZE, A POZA TYM LUBIE DUZĄ CZCIONKE... EHHH....W SOBOTE MUKS GRA Z LECZNEM O 14:30....A 11/12 LISTOPADA JEST KADRA STARTOWA W BOJANOWIE... PIERWSZE OBSERWACJE TRENERÓW... ZOBACZYMY Z JAKIEGO ZESPOŁU NAJWIĘCEJ DZIEWCZYN PÓJDZIE DALEJ, MUKSU? OLIMPII? A MOZE RAWICZA CZY KONINA??? :twisted: :evil: :twisted: :evil:

Przy okazji tematu turnieju w Polkowicach ktoś napisał o bardzo ważnej,moim zdaniem najważniejszej, rzeczy- przyjaźni między zawodniczkami. Ty starasz się, nie wiedzieć dlaczego, ze wszystkich sił to zburzyć. Wyraźnie brakuje Ci jakichkolwiek argumentów, więc uderzasz w szowinistyczne gadki. Piszesz o kadrze w Bojanowie, więc jesteś z rocznika 92 i jestem pewien, że nie należysz do najlepszych zawodniczek MUKS. Weź się za trening i lepiej może rób brzuszki, zamiast siedzieć przed komputerem i pisać bzdury. Zachowujesz się jak zakompleksiona idiotka i jeżeli nie potrafisz tego zmienić, to zmień dyscyplinę sportu, a na razie załóż sobie temat " Żale zawodniczek" i tam wypisuj swoje dyrdymały, bo to co piszesz nijak się ma do Mistrzostw Polski kadetek. I jeszcze jedno- sukcesy MUKS to ciężka praca Jabłońskiej i dziewczyn, a nie Jabłońskiego.

Gość

Postautor: Gość » 27 października 2006, 21:58

Anonymous pisze:A gdzie jest moderator????!!!! Muks robi burdel w temacie pisząc od rzeczy i bałaganiąc na forum a tu zero reakcji :( Cała dyskusja zupelnie nie związana z tematem...

Małe sprostowanie-to nie MUKS robi burdel tylko jedna lub dwie jego zawodniczki.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”