MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
ciekawski....
-
Gość
-
Gość
Re: hey,hey
Lebron-MUKS pisze:Ludzie niekłócic mi się tu!!!!! hehehehe... pozdro dla wszystkich !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LOL69
Popieram!!!<lol2>69
-
jordzi
-
basket fanka
www.alkd.ovh.org. Zobaczcie sobie tą stronkę. W Częstochowie też laski grają w basket. Może się wreszcie jakiś zespół z tego wykluje. 
-
LKP
Re: Co teraz będzie z rocznikiem 1992?
[quote="Lebron- MUKS lol69"]Hmn...? Teraz to się dopiero zacznie..
Nowy trener...? Może i dobrze...
Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r)
nie gra w żadnych meczach... jak to będzie dalej ??? Tego nikt niewie
Nowy trener,a już z obserwacji widzę,że jest zbyt"ostry"dla dziewczyn(rocz.92);traktuje je jakby miał do czynienia z dorosłymi,a w gruncie rzeczy to jeszcze dzieci...!Jednak cóż można było się spodziewać po trenerze,który zawsze miał dorosłych facetów do szkolenia!!!!!Czy nikt nie wziął tego pod uwagę!!!Zgadzam się z faktem,że większość dziewczyn 92r.nie jest wystawiana w ważnych meczach;nawet te,które były kiedyś najlepszymi zawodniczkami turniejów nie grają TO NIE FAIR PLAY trenerze!!!pozdro
Tylko mam nadzieje że Trenerka Jabłońska cos zmieni w Kadetkach , bo narazie większośc dziewczyn(92r)
-
Nieznajomy
-
Rodzyna<lol2>
-
jordzi...
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”