Grupa dolnoslaska
Moderator: Moderatorzy
-
seba_wro
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
WTK ŚLĘZA Siechnice - MKS MDK Karkonosze Jelenia Góra 77:56 (14:13, 23:15, 13:8, 27:20 )
Ślęza: Maciąg 18 (1 x 3), Borowiec 14, Smektała 9 (2 x 3), Hołtyn 8, Dudkiewicz 8 (1 zx3), Ring 7, Walichiewicz 4 (1 x 3), Halama 4, Sklepowicz 3, Zatorska 2.
zdjęcia z meczu: http://www.sebafoto.com/322/sleza-siechnice-karkonosze-jelenia-gora/

Ślęza: Maciąg 18 (1 x 3), Borowiec 14, Smektała 9 (2 x 3), Hołtyn 8, Dudkiewicz 8 (1 zx3), Ring 7, Walichiewicz 4 (1 x 3), Halama 4, Sklepowicz 3, Zatorska 2.
zdjęcia z meczu: http://www.sebafoto.com/322/sleza-siechnice-karkonosze-jelenia-gora/

-
Rafał Szeremeta
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
-
Rafał Szeremeta
WTK ŚLĘZA Siechnice - MKS Strzelce Opolskie 64:45 (19:12, 18:9, 14:10, 13:14)
Punkty dla Ślęzy:
Borowiec 20, Hołtyn 8, Sklepowicz 8, Gargasz 7, Dudkiewicz 5, Ring 5, Zatorska 4, Smektała 4, Maciąg 2, Halama 1, Walichiewicz 0, Włodarczyk 0.
Kolejne, bezproblemowe zwycięstwo naszego zespołu. W tym meczu trenowaliśmy różne ustawienia, a nasza pani trener często rotowała składem. Dzisiejszy mecz był debiutem Kasi Gargasz w naszym zespole. Zdobyła 7 punktów, zaliczyła kilka asyst. W sumie na parkiecie przebywała dość krótko.
Mecz tradycyjnie toczył się przy głośnym dopingu kibiców Ślęzy.
Przed nami teraz dwa bardzo ważne mecze, kolejno z MOS Wrocław na wyjeżdzie i za 2 tygodnie we własnej hali z niepokonanym w tym sezonie zespołem polkowickiego Orła (rezerwy ekstraklasowego CCC).
Punkty dla Ślęzy:
Borowiec 20, Hołtyn 8, Sklepowicz 8, Gargasz 7, Dudkiewicz 5, Ring 5, Zatorska 4, Smektała 4, Maciąg 2, Halama 1, Walichiewicz 0, Włodarczyk 0.
Kolejne, bezproblemowe zwycięstwo naszego zespołu. W tym meczu trenowaliśmy różne ustawienia, a nasza pani trener często rotowała składem. Dzisiejszy mecz był debiutem Kasi Gargasz w naszym zespole. Zdobyła 7 punktów, zaliczyła kilka asyst. W sumie na parkiecie przebywała dość krótko.
Mecz tradycyjnie toczył się przy głośnym dopingu kibiców Ślęzy.
Przed nami teraz dwa bardzo ważne mecze, kolejno z MOS Wrocław na wyjeżdzie i za 2 tygodnie we własnej hali z niepokonanym w tym sezonie zespołem polkowickiego Orła (rezerwy ekstraklasowego CCC).
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Rafał Szeremeta
-
Rafał Szeremeta
paździoch-osanka pisze:Rafał Szeremeta pisze:(...) i za 2 tygodnie we własnej hali z niepokonanym w tym sezonie zespołem polkowickiego Orła (rezerwy ekstraklasowego CCC).
Hehehe glebokie rezerwy...
Ja bym Ciebie Pażdzioszku oraz siostry Pietrzak wpuszczał w ekstraklasie częściej na parkiet...ale ja nie nazywam się Nowakowski
Pozdrowienia.
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie: