Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Młode koszykarki po zaciętym meczu pokonały łódzki Widzew i po pięciu kolejkach otwierają tabelę juniorek z kompletem punktów. Teraz mają dwa tygodnie przerwy. Następny mecz grają dopiero 19. listopada. Wtedy to podejmować będą Lidera z Tomaszowa Mazowieckiego, który zajmuje 4. miejsce w tabeli.
MUKS Widzew Łódź – MTK Pabianice 80:92 (22:24; 15:28; 25:15; 18:25)
Punkty: Marta Hałęza 33, Ewelina Gala 22, Marta Hylewska 16, Karolina Przybylska 10, Aleksandra Szałecka 8 oraz Barbara Raś 3.
Najgorzej w ten weekend spisały się kadetki MTK. Po bardzo słabym pojedynku uległy ŁKS II na ich parkiecie. Pabianiczanki na półmetku rozgrywek zajmują trzecie miejsce w tabeli, mając trzy wygrane i jedną porażkę na swoim koncie. Kolejny mecz dopiero 18. listopada, kiedy to gramy w Kutnie z tamtejszym MKS.
ŁKS II Łódź – MTK Pabianice 63:38 (18:14;16:8;17:7;12:9)
Punkty: Angelika Wróbel 15, Joanna Szałecka 9, Marika Sukiennik 6, Julita Helbik, Ewa Osieja, Ewa Dranc oraz Marta Olejnik po 2.
MUKS Widzew Łódź – MTK Pabianice 80:92 (22:24; 15:28; 25:15; 18:25)
Punkty: Marta Hałęza 33, Ewelina Gala 22, Marta Hylewska 16, Karolina Przybylska 10, Aleksandra Szałecka 8 oraz Barbara Raś 3.
Najgorzej w ten weekend spisały się kadetki MTK. Po bardzo słabym pojedynku uległy ŁKS II na ich parkiecie. Pabianiczanki na półmetku rozgrywek zajmują trzecie miejsce w tabeli, mając trzy wygrane i jedną porażkę na swoim koncie. Kolejny mecz dopiero 18. listopada, kiedy to gramy w Kutnie z tamtejszym MKS.
ŁKS II Łódź – MTK Pabianice 63:38 (18:14;16:8;17:7;12:9)
Punkty: Angelika Wróbel 15, Joanna Szałecka 9, Marika Sukiennik 6, Julita Helbik, Ewa Osieja, Ewa Dranc oraz Marta Olejnik po 2.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
80-49 o ile się nie myle
dla Polfy (kroki sędziego miodzio
)
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
No i zawlokłem się na ten sparing i ....... jestem wręcz oczarowany grą jednej z naszych zawodniczek
Normalnie byłem zdumiony gdy widziałem WIELKIE zaangażowanie tej zawodniczki, przemyślane akcje czy wreszcie ogólnie mówiąc "technikę koszykarską" na zaawansowanym poziomie
Brawo!!! Zawodniczka ta zostawiła dziś na parkiecie DUŻO SERCA grając do tego niemal cały czas z uśmiechem na buzi i to mi się bardzo podoba!!!
Oby tak dalej

Normalnie byłem zdumiony gdy widziałem WIELKIE zaangażowanie tej zawodniczki, przemyślane akcje czy wreszcie ogólnie mówiąc "technikę koszykarską" na zaawansowanym poziomie
Oby tak dalej
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

-
zawodniczka
- Żak
Szymon pisze:No i zawlokłem się na ten sparing i ....... jestem wręcz oczarowany grą jednej z naszych zawodniczek![]()
Normalnie byłem zdumiony gdy widziałem WIELKIE zaangażowanie tej zawodniczki, przemyślane akcje czy wreszcie ogólnie mówiąc "technikę koszykarską" na zaawansowanym poziomieBrawo!!! Zawodniczka ta zostawiła dziś na parkiecie DUŻO SERCA grając do tego niemal cały czas z uśmiechem na buzi i to mi się bardzo podoba!!!
Oby tak dalej![]()
![]()
Szymon to ktora zawodniczka cie tak oczarowala
To był pierwszy pięcio-kwartowy meczyk, który widziałem
A co do gry Kasi, to imponowały mi niektóre zagrania, przemyślane rozwiązania, udane zakończenia akcji a przede wszystkim skuteczne i bardzo efektowne bloki, którymi nas pozytywnie Kasia zaskoczyła
A co do gry Kasi, to imponowały mi niektóre zagrania, przemyślane rozwiązania, udane zakończenia akcji a przede wszystkim skuteczne i bardzo efektowne bloki, którymi nas pozytywnie Kasia zaskoczyła