Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)
Moderator: Moderatorzy
-
Katka#15
- Amator
- Kontaktowanie:
nie jestem skromna...
po prostu czuję jak gram, mogłoby być lepiej....
a co do Oli czyli naszego drużynowego Szałka, raz w meczyku podałam Ci niezłą piłeczke...nie dość że do tyłu to tak raczej nie byłaś przygotowana na to podanie
hehe ale poradziłaś sobie oczywiście
a dla mnie jednak głównym "gwoździem" meczu było sędziowanie naszego trenera Przemysława Bajera
i jego demonstrowanie kroków....

a co do Oli czyli naszego drużynowego Szałka, raz w meczyku podałam Ci niezłą piłeczke...nie dość że do tyłu to tak raczej nie byłaś przygotowana na to podanie
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."
- Edzia
- Junior
- Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P
Ola#4 pisze:A Edzie nie moze sobie wejsc na strone lzkosza:P i tam sprawdzic;):P
Nie może sobie wejść, bo ma stare nogi i nie zamierza ich nadaremno trudzić, bo na eŁZetKoszu takowej informacji nie ma
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"
No dziaj nasze junioreczki znowu były góra, tym razem zwycięstwo z "Chrupkami starfoods"
z Tomaszowa Zrobilismy prawdziwe piełko na trybunach, az sendziowi chcieli nas wyprosic
Ale tak to jest, jak sie słowa przekreca, my spiewaliśmy "kosza kosza kosza, rzuccie chrupkom kosza", neistety sendziowie odebrali to jako "rzuccie ku** kosza"
Zawodnicza z 4 w zespole chrupek, była bardzo niemiła dla nas kibiców 
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
FANATYK89 pisze:No dziaj nasze junioreczki znowu były góra, tym razem zwycięstwo z "Chrupkami starfoods"z Tomaszowa Zrobilismy prawdziwe piełko na trybunach, az sendziowi chcieli nas wyprosic
Ale tak to jest, jak sie słowa przekreca, my spiewaliśmy "kosza kosza kosza, rzuccie chrupkom kosza", neistety sendziowie odebrali to jako "rzuccie ku** kosza"
Zawodnicza z 4 w zespole chrupek, była bardzo niemiła dla nas kibiców
Jaki był wynik
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/