Taleesha Hardy w Pabianicach?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 28 listopada 2006, 16:48

Żyjecie w świecie FANTAZJI
Ten zespoł prowadzi TOMASZ HERKT

Tu nie ma alternatywy
Taleesha Hardy albo MŁODA POLKA

tu jest alternatywa

Taleesha Hardy albo węższy skład

A wy piszecie taj jakby ta amerykanka zabierała komuś miejsce na boisku.
więc sprowadzenie amerykanki jest logicznym rozwiązaniem.A zresztą amerykanki dodają uroku lidze i wcale nie wykluczją grania młodymi Polkami (jak ktoś potrafi)
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 28 listopada 2006, 17:22

Ech niestety do Herkta nie docierają żadne argumenty - gdyby nie fantastyczny talent Biby, nigdy by się nie przedarła do podstawowego skladu Lotosu. I to w zasadzie cała prawda o nim - jesli nei masz nieziemskiego wrecz talentu nie masz na co liczyć - zawodniczka moze się u nieog uczyc do 30 roku życia bo ma czas.

Niestety jak Tomek rypie Krupę po 40 minut w meczu i inne zawodniczki takze, to nie ma co liczyc, ze w dalszej czesci sezonu będzie lepiej. jedyna alternatywa jest sciaganie "kulawych" Amerykanek. Rowneiz nei mam nic przeciwko nim z tymze jezeli juz sprowadzac to lepsze niz przecietne, a nie np slabą Octavie Blue. Gdyby Herkt upatrzyl sobie jedna mloda zawodniczke i na nia konsekwentnie stawial - moze by cos z tego bylo, niestety nie przekonamy sie na wlasnej skorze :?

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 28 listopada 2006, 17:30

[quote="Saletra"]Ech niestety do Herkta nie docierają żadne argumenty - gdyby nie fantastyczny talent Biby, nigdy by się nie przedarła do podstawowego skladu Lotosu. quote]

?????????????????????????????????A reszta niech pozostanie będzie milczeniem.

Choć ogólnie tekst logiczny.
Obrazek

Awatar użytkownika
Saletra
Junior

Postautor: Saletra » 29 listopada 2006, 14:00

Hehhehe spokojnie, nie byłem tak zaznajomiony z roszadami trenerskimi w Gdyni - wydawało mi się, że Biba załapała się na jedne sezon z Herktem nim przyszedł Ziemiński - zapewne 5 lat temu bym to pamietal, ale czas leci i nie zasmiecalem sobie pamieci kto gdzie kiedy, tzn pamietam tylko kto i gdzie :D . Co nie zmeiniai faktu, ze utwierdzilem się w przekonaniu, ze Herkt i Biba wspolpracowali ze soba w Gdyni - popieprzyło mi się w kontekscie wspolpracy reprezentacyjnej. No coz podejrzewam jednak, ze gdyby Herkt miał młodziutką Bibę wprowadzić do ówczesnego Lotosu również bylyby z tym olbrzymie problemy - no ale coż to w tym miejscu jedynie spekulacje
:D

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 30 listopada 2006, 16:13

Saletra pisze:Hehhehe spokojnie, nie byłem tak zaznajomiony z roszadami trenerskimi w Gdyni - wydawało mi się, że Biba załapała się na jedne sezon z Herktem nim przyszedł Ziemiński - zapewne 5 lat temu bym to pamietal, ale czas leci i nie zasmiecalem sobie pamieci kto gdzie kiedy, tzn pamietam tylko kto i gdzie :D . Co nie zmeiniai faktu, ze utwierdzilem się w przekonaniu, ze Herkt i Biba wspolpracowali ze soba w Gdyni - popieprzyło mi się w kontekscie wspolpracy reprezentacyjnej. No coz podejrzewam jednak, ze gdyby Herkt miał młodziutką Bibę wprowadzić do ówczesnego Lotosu również bylyby z tym olbrzymie problemy - no ale coż to w tym miejscu jedynie spekulacje
:D

ME Biba już czołaow(chyba najlepszy strzelec ekstraklasy) zawodniczka ale jeszcze nie tak znana.U Herkta zgrała w sumie z wszystkich meczach-kilka minut.MASZ ODPOWIEDZ.
Ziemiński?????????- to ja już go ledwo pamiętam
Aby cie już nie męczyć.
Biba wprowadził do składu Koziorowicz (pojawiła się u Aleksandrowicza-ale on prowadził tylko kilka meczów Lotosu)
Obrazek

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”