Twoja ulubienica ci sie nawinęła
Koszykarki, a kibice
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Dla jasności ostrzeżenie otzrymujesz za slownictwo pod adresem Seneki.oprawca pisze:ty SENEKA czy cos takiego. Obarazasz je oraz ich rodziny twierdzac ze z domu nie wyniosły kultury. Wiec śmieciu j... obrazasz i mnie! A tak na prawde to gówienko wiesz. A ta dyskusja na pewno nie wpłynie pozytywnie na problem kibicowania na meczach w gorzowie. Krzyczy szesc osób + brat trenera i paru działaczy. Działaczem zapewne nie jestes, bratem trenera tez nie, wiec kim ty w ogole k... jestes ze masz czelnosc tak mówic?? Ale pogadamy o tym na nastepnym meczu. A jesli uwazasz dziewczyny za prostaczki to juz mozesz starac sie o wizę na wjazd na halę.

-
Pabianice
-
Gość
Anonymous pisze:za taki doping dziekowac????????]
jasne...
w polkowicach dziekowaly...
ale to byl doping....
trzeba było być w Toruniu a nie cwaniakujesz na forum .. już takich moralizatorów i znawców dopingu na forum było dużo a przyjdź i sam dopinguj .. piknikować każdy umie ale jak dochodzi co do czego to cwaniaki chowają się za piknikami by po meczu komentować ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
cholinex pisze:sluchajcie ja mam pomyslek sluchajcie mozna by zorganizowac spotkanie z dziewczynami jak kiedys ostatnio bylo co wy na to??
żeś teraz walnął jak łysy warkoczem o kant kuli
co to ma wspólnego z tematem meczu jak i kibicowania
i co spotkanie z dziewczynie zmieni
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
:)
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Cesare o co ci teraz chodzi bo cie nie rozumiem. ?????
W dobrym temacie napisal Cholinex swoj post a co do spotkania z koszykarkami to jestem za... i dochodzily mnie sluchy ze duzo osob chcialo by ponownie spotkac... Jednak nie wiem do jakiego celu mialo by to spotkanie dazyc... Jednak porozmawiac zawsze mozna
W dobrym temacie napisal Cholinex swoj post a co do spotkania z koszykarkami to jestem za... i dochodzily mnie sluchy ze duzo osob chcialo by ponownie spotkac... Jednak nie wiem do jakiego celu mialo by to spotkanie dazyc... Jednak porozmawiac zawsze mozna
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”