Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 14 stycznia 2007, 22:06

zawodniczka pisze:zdaje mi sie ze większość dziewczyn grala z roczniku 92,91
Jak to większość? Tzn co, zespoły były wymieszane? Który rocznik Włókniarza grał? Wiem ze ze strony ŁKS grała druzyna trenera Kedzierskiego czyli rocznik 92, bo Daiva ma rocznik 91.
Obrazek
Obrazek

Katka#15
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Katka#15 » 15 stycznia 2007, 08:06

my grałyśmy głównie rocznikiem '89 i '90 poza jednym wyjątkiem '92 :lol:
"na każdego zwycięzce przypada jeden przegrany...."

boczek
Nowy na forum

Postautor: boczek » 15 stycznia 2007, 09:45

Gratuluje kolejnej wygranej :twisted:. Jeszcze niedawno nie moglem sie Was doprosic 100 punktow w meczu a teraz prosze jak an zawolanie :lol:
Ewelina i Katarzyna, to co robilyscie w tym meczu to po prostu az... mi slow brakuje - wspanialy mecz w waszym wykonaniu :P
=P=O=Z=D=R=O=W=I=E=N=I=A= D=O =W=I=E=Z=I=E=N=I=A=
Obrazek
=P=O=Z=D=R=O=W=I=E=N=I=A= D=O =W=I=E=Z=I=E=N=I=A=

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 15 stycznia 2007, 10:29

Dziewczyny, jak Anita sie czuje?, z noga wszystko wporzodku :?:

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2007, 11:13

Już tłumaczę jak to jest u nas w tym sezonie:

- Z Widzewem grała drużyna juniorek, w której znajdują się dziewczyny z roczników '91 i '92, zaś trenerem jest Daiva.

- Z Pabianicami grała drużyna juniorek, w której znajdują się (inne) dziewczyny z roczników '91 i '92 prowadzone przez Gołaszewskiego.

Po prostu, w lidze juniorek (równolegle do kadetek) są dwa zespoły ŁKS, grające tymi samymi dziewczynami. Są one wymieszane. Czyli tak:

- Najlepsze od Daivy + najlepsze od Kędzierskiego(te grały z Widzewem) oraz

- ...trochę słabsze od Daivy + trochę słabsze od Kędzierskiego(te grały z Pabianicami), a trenuje je w juniorkach Gołaszewski.

W lidze kadetek naturalnie też mamy dwa zespoły i są to już "właściwe" (nie wymieszane) zespoły Daivy i Kędzierskiego - w odpowiednich dla siebie rocznikach.

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 15 stycznia 2007, 14:56

No cóz troche to tłumaczy taką klęskę, choc mimo to nie przystoi tak przegrywać. Czy wobec tego tzw. grupa silniejsza naszych juniorek też grała bądź grac bedzie z Pabianicami?
Obrazek

Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 15 stycznia 2007, 15:21

Ale szczerze mowiąc pabiancie maja silne juniorki, co odzwiedla długotrwała dominacja w lidze juniorek. Dopiero w MP okaze sie tak naprawde jaki mocne sa nasze Włókniareczki :) Dla mnie to sa najlepsze w swiecie 8)

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 15 stycznia 2007, 15:24

simon pisze:Już tłumaczę jak to jest u nas w tym sezonie:

- Z Widzewem grała drużyna juniorek, w której znajdują się dziewczyny z roczników '91 i '92, zaś trenerem jest Daiva.

- Z Pabianicami grała drużyna juniorek, w której znajdują się (inne) dziewczyny z roczników '91 i '92 prowadzone przez Gołaszewskiego.

Po prostu, w lidze juniorek (równolegle do kadetek) są dwa zespoły ŁKS, grające tymi samymi dziewczynami. Są one wymieszane. Czyli tak:

- Najlepsze od Daivy + najlepsze od Kędzierskiego(te grały z Widzewem) oraz

- ...trochę słabsze od Daivy + trochę słabsze od Kędzierskiego(te grały z
Pabianicami), a trenuje je w juniorkach Gołaszewski.

W lidze kadetek naturalnie też mamy dwa zespoły i są to już "właściwe" (nie wymieszane) zespoły Daivy i Kędzierskiego - w odpowiednich dla siebie rocznikach.

nie rozumiem, taktyki ŁKSu w tym momendzie, przeciez pabianicke juniorki sa lesze niz dziewczyny z Widzewa, to dlaczeog te lepsze grały z Widzewem, a te gorsze z Włókniarzem??

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 15 stycznia 2007, 17:01

Ostatnio jak bylam na meczu to widzialam wiekszosc dziewczyn z mojej szkoły(kadetki Ełksy) a teraz nie wiem jak bylo.Fanatyk tylko spojrz ze Pabianice maja w juniorkach 3 dziewczyny ktore graja w ekstraklasie

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 15 stycznia 2007, 17:46

Ale my nie przykładamy wagi w tej chwili do rozgrywek juniorek i nie o to nam chodzi. Sukcesy mają być teraz w kadetkach (91) - i za rok w kadetkach (92). Jakakolwiek walka w juniorkach nie jest aktualnie możliwa. Prawdopodobnie do wieku juniorskiego z tych składów zrobi się już jeden, silny - i wtedy "będzie nam chodziło".

Za to teraz wszystkie grają i nie ma tak, że od którejś nic nie zależy bo jest 9 do wyjścia na parkiet - jak się rozwinie (albo nie) to efekty będą...

A że silniejsze grały ze słabszym rywalem - po prostu, teraz była ich kolej... :wink: :lol:
Ostatnio zmieniony 15 stycznia 2007, 17:52 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Edzia
Junior
Lokalizacja: cztery domy, dwie ulice to są właśnie PABIANICE :-P

Postautor: Edzia » 15 stycznia 2007, 17:51

ŁKS I - MTK 22:108 (4:29; 8:25; 10:21; 0:33) – juniorki

Grały: Gala 32 (1x3), Hylewska 24, Szymańska 14 (2x3), Pokorska 13, Szałecka A. 10, Szałecka J. 6 (2x3), Raś 4, Szemraj 3 (1x3) oraz Boik 2.
"Oto jest miłość.
Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się, że czekali na siebie całe życie"

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 15 stycznia 2007, 18:39

Super,brawo.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 15 stycznia 2007, 19:41

FANATYK89 pisze:nie rozumiem, taktyki ŁKSu w tym momendzie, przeciez pabianicke juniorki sa lesze niz dziewczyny z Widzewa, to dlaczeog te lepsze grały z Widzewem, a te gorsze z Włókniarzem??

Pewnie dziewczyny same wymogły to na trenerach, bo jeśli mieliście okazję obejrzeć też mecz ŁKS z Widzewem, to widzieliście, że to nie był "normalny" pojedynek. :wink: W ich żyłach już płynie biało - czerwono - biała krew. :wink:

A tak poważnie, to też nie wiem. Tak, czy siak, w lidze juniorek jeszcze szans nie mamy i służy ona przede wszystkim ograniu i nabyciu doświadczenia przez te dziewczynki. Sportowego, oczywiście. 8) :wink:
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 15 stycznia 2007, 20:42

jak my wchodzilismy na hale, to byla koncowka meczu Łks Widzew, ale nie ogladalismy jeje, ja rozgrzewałem sie razem z dziewczynami po drugiej stronie hali( gdzie jest takie boisko) :wink:

No wy ogrywacie kadetki w juniorkach, dlaczego, nie lepiej, by grały przeciwko rownym sobie? Wysokie porazki moga szybko zniechecic młode dziewczyny do trenowania koszykowki.

zawodniczka
Żak

Postautor: zawodniczka » 15 stycznia 2007, 22:06

ale jakbys nie zauwazyl dziewczyny graja w kadetkach i wygrywaja z ................Pabianicami no popatrz jaka odwrotnosc :wink:

Wróć do „Archiwum”