15 kolejka:Włókniarz Pabianice- CCC Polkowice 80-73
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Zapowiada się ciekawy meczyk. mam nadzieję, że Włókniarki, wspierane dopingiem kibiców, w końcu zwyciężą. ostatnie mecze pokazały, że możemy grac dobrze i na to liczę dzisiaj.
Niestety nie mogę być na meczu ale sercem cały czas jestem z drużyną.
DO BOJU WŁÓKNIARZ
Niestety nie mogę być na meczu ale sercem cały czas jestem z drużyną.
DO BOJU WŁÓKNIARZ
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
-
malkontent
- Żak
Wielkie gratulacje dla Wlokniarza

Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
80:73
Aga Palka SUPERSTAR! gratulacje dla Wlokniarza, a dla naszych za walke, bo gonily praktycznie caly mecz. nie udalo sie - trudno, trzeba walczyc o punkty gdzie indziej.
po statystykach widac ze ostra rywalizacja toczyla sie rowniez na obwodzie; Vera i Krupa solidarnie po 9 asyst!
ŁKS tez przegral wiec nic zlego sie nie dzieje jesli chodzi o tabele.
czekamy na relacje naocznych swiadkow
Aga Palka SUPERSTAR! gratulacje dla Wlokniarza, a dla naszych za walke, bo gonily praktycznie caly mecz. nie udalo sie - trudno, trzeba walczyc o punkty gdzie indziej.
po statystykach widac ze ostra rywalizacja toczyla sie rowniez na obwodzie; Vera i Krupa solidarnie po 9 asyst!
ŁKS tez przegral wiec nic zlego sie nie dzieje jesli chodzi o tabele.
czekamy na relacje naocznych swiadkow
- Belfer
- Żak
Wreszcie!!!
Pałeczka zagrała cudownie, piękna czapa na tej olbrzymiej amerykance odebrała jej ochotę do gry. Prawie wszystko jej wychodziło. Co do Serbki to raczej słaba (30 kilo mniej i możemy pogadać) ale jej krótkie zmiany spowodowały że Pałeczka mogła chwilę odpocząć. Jak mówią starzy rasiści "Nasza B.." (czytaj Aya Traore) znów bardzo dobrze, świetny zakup, jeśli w meczach z najlepszymi drużynami uzyskuje się średnią 18 punktów to nic więcej nie trzeba dodawać. Aż miło było patrzeć, choć chwilami niepotrzebne przestoje i Polkowice doskakiwały na 1 - 2 punkty.
Doping na hali nawet fajny, z jednej i drugiej strony, choć najlepiej wychodziło wspólne "Kto nie skacze ten z ...
"
Teraz wszystko wygrywamy do końca...
Pałeczka zagrała cudownie, piękna czapa na tej olbrzymiej amerykance odebrała jej ochotę do gry. Prawie wszystko jej wychodziło. Co do Serbki to raczej słaba (30 kilo mniej i możemy pogadać) ale jej krótkie zmiany spowodowały że Pałeczka mogła chwilę odpocząć. Jak mówią starzy rasiści "Nasza B.." (czytaj Aya Traore) znów bardzo dobrze, świetny zakup, jeśli w meczach z najlepszymi drużynami uzyskuje się średnią 18 punktów to nic więcej nie trzeba dodawać. Aż miło było patrzeć, choć chwilami niepotrzebne przestoje i Polkowice doskakiwały na 1 - 2 punkty.
Doping na hali nawet fajny, z jednej i drugiej strony, choć najlepiej wychodziło wspólne "Kto nie skacze ten z ...
Teraz wszystko wygrywamy do końca...
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska
-
above_the_rim
- Amator
-
Gość
no naprwde mecz był swietny walczyly jak mogły i w końcu sie udało.Aga zajebiście!!!ta czaba na Baby Shaq....poezja...
Aya tez super w 1 kwarcie za 2 za 3 2 3 i tak wkolko tez poezja:P..................
Lamparska to nie byl jej najlepszy mecz ale nie bylo zle tak samo Renia troche sie zamotała ale bywa.Tyszkiewicz jak zawsze bardzo dobrze wielka jej mobilizacja dla zespołu, Marija no słabo te podania mnie zalamaly mysle ze jednak nie takiej zawodniczki potrzebujemy , Mirella super wybiegana szybka i do rzutu i do wyprowadzania i do zbiorki w stylu Kasi Polakovej:)a co do CCC hmm co tu duzo mowic Bortelova tez dobrze ale Ania Pietrzak miala pare akcji
Ale najbardziej mnie wkurza Jeziorna boze!!!! chyba ze 1000 razy lezala ona sfaulowala lezy ja sfaulowali lezy nikt nikogo nie faulowal tez lezy!!!!!!!!i udaje faul na niej masakra!!!!!!!!!
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
- ziutek_pabianice
- Kadet
- Kontaktowanie:
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”