Dlaczego nie lubicie... ?
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
Marco pisze: tatasiek chce powrotu w stare miejsce to z miłą chęcią zobaczę ich naprzeciwko młyna.))
trochę więcej szacunku ten człowiek chodził pewnie na mecze kiedy Ciebie jeszcze w planach nie było więc szanuj ludzi i myślisz ,że jak przekręcisz nick czegoś ci przybędzie
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
KIBIC pisze:Marco pisze: tatasiek chce powrotu w stare miejsce to z miłą chęcią zobaczę ich naprzeciwko młyna.))
trochę więcej szacunku ten człowiek chodził pewnie na mecze kiedy Ciebie jeszcze w planach nie było więc szanuj ludzi
no i co z tego ze chodził?? tylo daltego ze ja jestem mlodszy to jemu nalezy sie szacunek?? wolne zarty. a moze ja bede od niego dluzej chodzil i co wtedy??? to chyba normalne jak ktos sie urodzil wczesniej to wczesniej mogl zaczac kibicowac??
i gdzie tu widzisz brak szacunku???
(choc oczywiste ze nie szanuję falszywców i ubłudników, bufonów itp)
Na szacunek nalezy sobie zaslużyć, nie nabywa sie go z racji wieku.
Zastanow sie choć trochę zanim cos znowu napiszesz o szacunku.
i myślisz ,że jak przekręcisz nick czegoś ci przybędzie
uzylem zdrobnienia, lapiesz???
bo nie rozumiem co chciałes tym osiągnąc
chcialem podkreslic jego wielką opiekunczosc nad kibicami Lotosu cos w stylu Tata ->Tatuś-Tatusiek a ze ma ksywe Tatas to Tatasiek.
Wiecej chlopie dystansu bo cos przewrazliwiony jestes
PS: co on chce osiagnac swoim podpisem?? lecyz kompleksy?

WislaLive.pl
Marco pisze:PS: co on chce osiagnac swoim podpisem?? lecyz kompleksy?
Nie wiem nie mnie pytaj
A co mam zrobic żebys zaczął mnie szanować ? Bardzo mi na tym zależy
chce zasłużyć na Twój szacunek
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Miałem okazję poznać Tatasa osobiście. Sprawiał wrażenie osoby o wysokim poziomie kultury. Na szczęście dzięki postępowi techniki (patrz internet) i braku wyobraźni niektórych użytkowników Basketmanii - pozdrowienia Marcin
- mogłem zobaczyć a raczej przeczytać w jaki sposób o niektórych z nas wypowiadają się "prawdziwi kibice" w swoim jak im się wydawało zamkniętym gronie
Muszę przyznać, że byłem nawet w lekki szoku ale na szczęście dzięki temu pozbyłem się wszelkich resztek szacunku do osób które
Dlatego od tamtej pory traktuję ich tak samo jak kibiców przyjezdnych na meczach piłki nożne i nie ma znaczenia czy są to moi rówieśnicy czy podstarzali panowie.
chodził pewnie na mecze kiedy Ciebie jeszcze w planach nie było
Dlatego od tamtej pory traktuję ich tak samo jak kibiców przyjezdnych na meczach piłki nożne i nie ma znaczenia czy są to moi rówieśnicy czy podstarzali panowie.
Szymon pisze:Mikey pisze:Krótko:
- za prowokacje
- za obłudę
- za "jedynie słuszne koncepcje"
- za "tajne podforum" na basketmanii
- za deseczki![]()
Do tego co napisał Mikey dodałbym jeszcze
- za bufonadę
- za Krawczyka
- za ustawianie ligi pod Gdynie
- za sędziowanie pod Gdynię
- za ciągłe pyszczenie i prynżenie
- i za wiele innych jeszcze spraw
Do tych "wiele innych spraw" dodałbym, jesli chodzi o Olimpię...
- rzucenie puszki (pełnej) na parkiet z balkonu w czasie wizyty ich w Poznaniu dawno temu.
- za Hucińskiego i jego mądre inaczej wypowiedzi oraz naginanie prawa ("Warta mistrzem Rosji")
- za prymitywne zagłuszanie licznej grupy kibiców przyjezdnych syreną strażacką podczas finałów mistrzostw Polski juniorek (cyt. "bo w dopingu nie mamy z wami szans, to Was zagłuszymy w taki sposób przynajmniej")
- za klucz do kariery dla Kariny, czyli mecz finałowy tychże mistrzostw Polski
... i inne wspomniane (lub nie) pod którymi się możemy z całego serca podpisać:)
-
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
Seba pisze:- za klucz do kariery dla Kariny, czyli mecz finałowy tychże mistrzostw Polski
-
Nie prawda moje dziewczyny wygrały bo były lepsze
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:Seba pisze:- za klucz do kariery dla Kariny, czyli mecz finałowy tychże mistrzostw Polski
-
Nie prawda moje dziewczyny wygrały bo były lepszea po za tym to jedna wspaniała zawodniczka odeszła do Bydgoszczy i tam robi karierę
szkoda ,że nie u nas ale życzę jej jak najlepiej
Kibic czemu Ty się wypowiadasz na tematy o których NIE masz zielonego pojecia
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
Bo dotyczą drużyny , której kibicuje
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Kibic czemu Ty się wypowiadasz na tematy o których NIE masz zielonego pojecia
KIBIC pisze:Bo dotyczą drużyny , której kibicuje
... No to faktycznie jedna z celniejszych odpowiedzi jaką kiedykolwiek słyszałem...

- za robienie z siebie Dzwońca przez nie trenera ale trenera w meczu finałowym a właściwie po ,że nie rządził ławką choc nominalny trener(trenerka) przez cały mecz nic nie powiedział. (ten nie trener twierdził po meczu ,że to nie on rządził ławką)
- za udzielenie pomocy finansowej przez PZKosz podczas gdy Olimpia odpuściała sobie puchary z braku gotówki (Pan H. robił co mógł aby pomóc)
- za sytucję z Najmą tuż przed rozpoczęciem sezonu.
- za udawanie ,że początek zespołu nie zawdzięczali .......... Spójni Gdańsk.
- za udzielenie pomocy finansowej przez PZKosz podczas gdy Olimpia odpuściała sobie puchary z braku gotówki (Pan H. robił co mógł aby pomóc)
- za sytucję z Najmą tuż przed rozpoczęciem sezonu.
- za udawanie ,że początek zespołu nie zawdzięczali .......... Spójni Gdańsk.