Przyspiewki
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
- polite boy
- Żak
-
proc-boy
- Nowy na forum
a mim zdaniem powinno być coś dla całej hali a nie tylko dla grubki!!!!
np.
ORZEŁ (klaskanie) klask klask klask x2
ORZEŁ POLKOWICE klask klask klask klask klask klask klask
miejcie na uwadze, że nowy klub kibica doszedł do hali na której większość chodzi od 2,3 sezonów i ciężko się przestawię z CCC na ORZEŁ choć ja to rozumiem i popieram!!! pamiętajcie o tym chłopaki a nie wyśmiewajcie się z hali gdy krzyczy ccc jak na meczu z Wisłą, bo jakbyście mieli im do zaoferowania coś do śpiewania napewno by to robil!!!
a poza tym zapraszam na mecz do hali w Głogowie na szczypiorniak zobaczycie jak 1500 ludzi dopinguje z klubem kibica a nie 30 osób na 1000!!! tylko nie wyskakujcie z animozjami bo tu chce pomóc!
np.
ORZEŁ (klaskanie) klask klask klask x2
ORZEŁ POLKOWICE klask klask klask klask klask klask klask
miejcie na uwadze, że nowy klub kibica doszedł do hali na której większość chodzi od 2,3 sezonów i ciężko się przestawię z CCC na ORZEŁ choć ja to rozumiem i popieram!!! pamiętajcie o tym chłopaki a nie wyśmiewajcie się z hali gdy krzyczy ccc jak na meczu z Wisłą, bo jakbyście mieli im do zaoferowania coś do śpiewania napewno by to robil!!!
a poza tym zapraszam na mecz do hali w Głogowie na szczypiorniak zobaczycie jak 1500 ludzi dopinguje z klubem kibica a nie 30 osób na 1000!!! tylko nie wyskakujcie z animozjami bo tu chce pomóc!
Dolny Śląsk moja ukochana kraina!!!
- polite boy
- Żak
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
proc-boy pisze: tylko nie wyskakujcie z animozjami bo tu chce pomóc!
polite boy pisze: dobra wez Ty ziomus wyluzuj kto ise smieje ten sie smiej Laughing hehe ale jak juz cala hala spiewa to chlopaki tez ise podlaczaja!! a co do szczypiornistow na bez komentarza!! i to nie jest forum pilki recznej!! wiec zbastuj Laughing
widze ze kolega polite boy zle odczytal zamiary jak i posta ...
-
proc-boy
- Nowy na forum
dzięki ccc. byłem na meczu z Wisłą i sam krzyczałem z całą salą CCC bo to co śpiewacie chłopaki jest spoko ale nie dla wszystkich od czasu do czasu można chyba pokrzyczeć Orzeł z całą halą?! a śmialiście się nie kłamcie bo widziałem na własne oczy!a oprawy jeszcze musicie się kk sporo nauczyć choćby od innych klubów koszykówki np.Śląska WKS
-
proc-boy
- Nowy na forum
ccc pisze:CCC jest na razie jedyna przyspiewka ktora spiewa cala hala wiec przyda sie troche w domy to pokrzyczec ... ale mam nadzieje ze z biegiem czasu ludzie sie przestawia
zgadzam się tylko trzeba od czasu do czasu śpiewać coś prostego dlatego forsuje Orzeł i klaskanie rytmicze. A M jak... K jak... podoba mi się ale to nie jest na całą hale na wyjazdy pasuje jak ulał. miom zdaniem trzeba ruszyć widownie i zamiast CCC krzyczeć Orzeł a ludzie szybko się przestawią.AHA jeszcze jedno planuje kk(klub kibica) jakieś flagi uszyć do oprawy? bo nie widziałem a to jest super sprawa!!!