16 kolejka:Cukierki Odra Brzeg- Duda Tęcza Leszno 95-73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 24 stycznia 2007, 23:43

Chyba rozpędziliśmy się nie w tym temacie. Przepraszam. Już kończę. Co złego to nie ja... :)
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 24 stycznia 2007, 23:46

Eee tam my już w tym sezonie w Lesznie bylismy więc takze do nastepnego razu murko-barierka jest bezpieczna, ale jesli zjawimy się jeszcze kiedys w Lesznie to kolega EL na pewno ją wywiezie :lol: Zakochal sie w niej
Obrazek
Obrazek

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 24 stycznia 2007, 23:55

do mikeya nie oszukujmy sie sms to kandydad numer 1 nastepnie jest kilka druzyn ktore moga spasc nie mowie ze leszno jest 100% pewne swego bo powiedzialem tak jako kibic teczy ze jestem przekonany ze sie utrzymaja, pomimo wygranej zauwaz ze odra teraz tez bedzie grala z silnymi ekipami,torun,jelenia wciaz nie sa pewne swego rowniez poznan ostatnio cienko..pozyjemy zobaczymy
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 25 stycznia 2007, 07:21

MIREq pisze:Kurcze czytam coraz wiecej wypowiedzi Zbycha..no i dochodze do wniosku że mamy nowego kandydata na trenera...w przypadku niemocy Naszego K.K. Ziomus zawsze co ktos napisze nie zgadza sie z nim choc pisze prwie to samo! Ogólnie ciesze sie że ma swoje zdanie..ale smierdzi mi tu troszke cynizmem..jakby owy osobnik pozjadał wszystkie rozumy:)...pozdrowienia dla pana [przyszłego trenera] Zbycha!

Hmmm, czy możesz mnie oświecić, do której wypowiedzi pijesz :?: Jakiś cytacik czemu to niby zaprzeczam z czym jednak się zgadzam :? Może nie do końca rozumiesz co piszę :?:
MIREq pisze:zawsze co ktos napisze nie zgadza sie z nim choc pisze prwie to samo!

Streszczę Ci: odniosłem się do wypowiedzi redaktora Strzebińczyka z plkk, z którego wypowiedzi możnaby wywnioskować że Leszno jest zupełnie odmienioną drużyną po zatrudnieniu amerykanek (o przemianie Odry po zatrudnieniu Kim jakby zapomniał). Potem na ten sam temat prowadziłem dyskusję z Mozarthio, który potwierdzał, że przemiana Leszna z Nikitą jest większa niż przemiana Odry z Kim. Jemu też zaprzezyłem twierdząc że Odra zyskała więcej. Może gdzieś się w tym temacie pogubiłeś więc to streszczenie ma Ci pomóc w zrozumieniu sensu dyskusji (czuję się jakbym pisał 'bryki' dla uczniów :wink: ).

Co do nominacji trenerskich, dziękuję za uznanie :wink: , nie wiem skąd taki zaszczyt skoro o grze w meczu napisałem raptem 2 zdania (i nawet nikomu nie zaprzeczyłem) :? :wink: :lol:
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Awatar użytkownika
MIREq
Żak

Postautor: MIREq » 25 stycznia 2007, 14:11

i znów wywód na równym poziomie do poprzednich...no mi tam sie nie chce za bardzo z Toba rozmawiac tylko chciałem zwrócic uwage na ten fakt bo to nie tylko moje spostrzeżenia;)...i nigdzie sie nie pogubiłem..nie musisz sie o mnie martwic:D dziekuje za troske LoL!
\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 25 stycznia 2007, 16:26

Jasna sprawa. Padło konkretne pytanie o cytat na potwierdzenie tego co napisałeś i już pojawiły się problemy :lol: :lol: :lol: Ciężko coś znaleźć :lol: :lol: :lol: O mój poziom się nie martw, zacznij od swojego :lol: :lol: :lol:

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 25 stycznia 2007, 16:51

zbych ja powiem tak nic nei mam do twoich wypowiedzi dopoki to przebiega na zasadzie wymiany zdan w formie pokojowej jednak nie zrozumialem tego twojego posta odnosnie waszej amerykanki a naszej ..bo moim zdaniem kazda nowa zawodniczka ma duzy wplyw na druzyne zaostrza sie rywalizacja itp ale zostawmy te kwetsie jest jak jest Odra zdobyla 2 pkt a my dalismy ciala i to ostro ...
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 25 stycznia 2007, 17:24

Mozarthio pisze:zbych ja powiem tak nic nei mam do twoich wypowiedzi dopoki to przebiega na zasadzie wymiany zdan w formie pokojowej jednak nie zrozumialem tego twojego posta odnosnie waszej amerykanki a naszej ..bo moim zdaniem kazda nowa zawodniczka ma duzy wplyw na druzyne zaostrza sie rywalizacja itp ale zostawmy te kwetsie jest jak jest Odra zdobyla 2 pkt a my dalismy ciala i to ostro ...

Od samego początku chodziło mi o to że redaktor Strzebińczyk podkreślał, że Tęcza po transferach to zupełnie odmieniona ekipa, a o Odrze nie wspomniał, a przecież po tej kiepskiej drużynie z początku sezonu nie ma już śladu. I to mnie uderzyło. W moim mniemaniu Odra zyskała więcej na zakupie Kim niż Tęcza na zakupie Nikity. Ale ja widzę tylko jedną stronę - Ty jesteś bliżej swojej drużyny i możesz mieć inne zdanie (napewno masz). A po to jest to forum żeby takie właśnie opinie wymieniać.
Pozdrawiam

mozarthio.

Postautor: mozarthio. » 25 stycznia 2007, 18:20

tak rozumiem cie nasza druzyne tez dlugo pomijali w pllk niezauwazali ze pokonalismy poznan i łodz nas to tez denerwowalo..
coz wydaje mi sie ze jednak ta wasza kim jest dla was taka sama zawodniczka jak nikita dla nas tylko widzisz wy macie ogolnie jednak lepszy zespol na ten moment ,macie dobre wyrownane zawodniczki jak kim u was nie pociagnie wyniku to sa dobre polki babicka marczewska i jeszcze jedna niestety nazwiska nie pamietam sorki a u nas coz tylko zylczynska trzyma jako tako rowna forme siwczak to potencjal ale jej wykres formy wyglada jak zaostrzona sinusoida , a od edyty krysiewicz prawie 38 letniej zwodniczki zbyt wiele juz wymagac nie mozna chociaz i tak zdumiewa mnie swoja gra czasem ze jeszcze potrafi w tym wieku pokazac klase ze niejedna mlodziczka by chciala miec jej umiejetnosci... wiec jedynie nikita ciagnie gre

hmmm najgorsze jest to ze nasza druzyna jeszcze nigdy w tym sezonie nie zagrala w optymalnym skladzie byla budnik rivers nie bylo nikity ...przyszla nikita nie bylo budnik ,pozniej nikita ciagnela teraz doszla kern , ale jeszcze te 4 zawodniczki rivers budnik bell i kern razem nie zagraly :/

Krycha

Postautor: Krycha » 25 stycznia 2007, 20:45

Zbych pisze:
Mozarthio pisze:zbych ja powiem tak nic nei mam do twoich wypowiedzi dopoki to przebiega na zasadzie wymiany zdan w formie pokojowej jednak nie zrozumialem tego twojego posta odnosnie waszej amerykanki a naszej ..bo moim zdaniem kazda nowa zawodniczka ma duzy wplyw na druzyne zaostrza sie rywalizacja itp ale zostawmy te kwetsie jest jak jest Odra zdobyla 2 pkt a my dalismy ciala i to ostro ...

Od samego początku chodziło mi o to że redaktor Strzebińczyk podkreślał, że Tęcza po transferach to zupełnie odmieniona ekipa, a o Odrze nie wspomniał, a przecież po tej kiepskiej drużynie z początku sezonu nie ma już śladu. I to mnie uderzyło. W moim mniemaniu Odra zyskała więcej na zakupie Kim niż Tęcza na zakupie Nikity. Ale ja widzę tylko jedną stronę - Ty jesteś bliżej swojej drużyny i możesz mieć inne zdanie (napewno masz). A po to jest to forum żeby takie właśnie opinie wymieniać.
Pozdrawiam

Nikita gorsza od Kim?? Smieszne!

KaMiLeK OdRa BrZeG
Nowy na forum

Postautor: KaMiLeK OdRa BrZeG » 25 stycznia 2007, 21:02

Kim to Wsparcie dla naszych Cukiereczków :)) Wierze że bedą nie długo pierwsze w Tabeli !!!
ODRA BRZEG JA KOCHAM CIE I NA DOBRE I NA ZŁE !!!

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 25 stycznia 2007, 21:09

KaMiLeK OdRa BrZeG pisze:Kim to Wsparcie dla naszych Cukiereczków :)) Wierze że bedą nie długo pierwsze w Tabeli !!!
Tez tak myślę... ba, jestem przekonany :wink:
Obrazek

Obrazek

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 25 stycznia 2007, 21:15

Mikey pisze:
KaMiLeK OdRa BrZeG pisze:Kim to Wsparcie dla naszych Cukiereczków :)) Wierze że bedą nie długo pierwsze w Tabeli !!!
Tez tak myślę... ba, jestem przekonany :wink:

a to Cukiereczki jeszcze nie są pierwsze w tabeli :shock: kurcze, myslalem, że zaraz po przylocie Kim był awans na lidera ... ;) :lol:

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 25 stycznia 2007, 22:58

niektore komentarze sa wrecz zalosne i dziecinne.

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 25 stycznia 2007, 23:24

A może właśnie dziecko to pisze? Wy stare trepy! :wink: :wink: :wink:

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”