16 kolejka:Cukierki Odra Brzeg- Duda Tęcza Leszno 95-73

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

MuFa
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: MuFa » 25 stycznia 2007, 23:29

Don Igłata pisze:A może właśnie dziecko to pisze? Wy stare trepy! :wink: :wink: :wink:

a moze i masz Donie racje :lol:

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 26 stycznia 2007, 01:46

Byłem osobiscie w Lesznie i potwierdzam ze atmosfera tam nie jest dobra ..Ale ogolnie bylo spoko przy najmniej mozna bylo cos sie napic i moj kolega skorzystal i kupil tam buty:D:D:D:D:D 8) :lol: :lol: :lol:
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Zbych
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Zbych » 26 stycznia 2007, 06:10

Krycha pisze:Nikita gorsza od Kim?? Smieszne!

Nie padło z moich ust (klawiszy :wink: ) takie stwierdzenie. Proszę, przeczytaj od początku. Chodziło, która z drużyn przeszła większą przemianę - czy Tęcza po 'zakupie' Nikity, czy Odra po 'zakupie' Kim. Największym błędem jest w tym momencie patrzenie tylko na wyniki tylko danej koszykarki.
"Bo w życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym" - Oscar Wilde

Mozarthio
Kadet

Postautor: Mozarthio » 26 stycznia 2007, 07:47

TyLkO AzS KKJG pisze:Byłem osobiscie w Lesznie i potwierdzam ze atmosfera tam nie jest dobra ..Ale ogolnie bylo spoko przy najmniej mozna bylo cos sie napic i moj kolega skorzystal i kupil tam buty:D:D:D:D:D 8) :lol: :lol: :lol:

wyjasnij co masz na mysli ze nie jest dobra atmosfera??
Życiowe bitwy nie zawsze wygrywają silni i szybsi, lecz prędzej czy później TYM, który wygrywa, jest TEN, który nieustannie myśli, że może wygrać.

Z po za Leszna

Postautor: Z po za Leszna » 26 stycznia 2007, 11:11

Dla kibiców gości którzy przegrywają, z reguły atmosfera nie jest dobra:) chyba lekko przesadzasz i sie rozczuliłeś nad swoją druzyną i wasza atmosfera pikniku sie popsuła...W Lesznie jest tak jak wszedzie, są kibice i KIBICE......nic dodać nic ująć (wiem bo byłem )Pozdrawiam :D

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 27 stycznia 2007, 21:20

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”