17 kolejka:AZS PWSZ Gorzów Wlkp.-Cukierki Odra Brzeg 78-79

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 27 stycznia 2007, 19:56

Kolejny cytat z klasyki - po gorzowsku :D Yes, yes, yes :!: :D Ale masakra! I znowu Lena nam wygrała w Gorzowie :!:

Gratulacje dla dziewczyn za mecz i za walkę w okrojonym składzie w końcówce! Cholernie ważne punkty :) I znów wygrał zespół - równomiernie rozłożone punkty, 5 zawodniczek powyżej 10.

Oby powrót Agi nie okazał się zgubny dla AZS-u - żeby nie zaczęły z powrotem grać tylko na nią, bo nieźle sobie radziły bez niej.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2007, 19:57 przez qBK, łącznie zmieniany 1 raz.

KOSZMAR
Amator

Postautor: KOSZMAR » 27 stycznia 2007, 19:57

Ale tyle fauli mnei torche zaskoczyło ale co tam grąły hardcorowo ihihi i bardzo dobrze nie ważne jak ważne że skutecznie oby tak dalej Q!!!!!!!

Awatar użytkownika
orzel11
Nowy na forum

Postautor: orzel11 » 27 stycznia 2007, 19:58

jeeest udało sie do końca wierzyłem że sie uda BRAWO ODRA :!: gratulacje dla Gorzowa za walke i obydwu zespołom za piękny mecz i emocje do końca Brawo ODERKA :P
ODRA BRZEG!!!

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 stycznia 2007, 20:05

{Mikro pisze:lena bohaterka :P 5x3 nawet sedziowie nie pomogli :) no chyba ze byla taka ostra walka ale zaraz bede wiedzial z pierwszej reki czy takie gwizdanie czy ostra gra :)

Mikro napisz szybko co wiesz, bo wiem, że masz wiadomości z pierwszej ręki!!!! Co z sędziowaniem? Tyle zejść! To rzadkość!

Maćko
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Maćko » 27 stycznia 2007, 20:11

LENA JEST WIELKA!!! GRATKI DLA ODRY!!! TERAZ TRZYMCIE ZA NAS KCIUKI W POZNANIU!!!
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce
Obrazek

Awatar użytkownika
Kuba1992
Amator

Postautor: Kuba1992 » 27 stycznia 2007, 20:13

Wygralismy!!!!!!!!
Wielkie brawa dla obu druzyn za stworzenie wspanialego widowiska.
Wielkie brawa dla Leny, ktora po raz kolejny doprowadza do zwyciestwa brzeskiej druzyny.

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 27 stycznia 2007, 20:14

Maćko pisze:LENA JEST WIELKA!!! GRATKI DLA ODRY!!! TERAZ TRZYMCIE ZA NAS KCIUKI W POZNANIU!!!

o mój boże :!: :!: :!: :shock: :shock: z choinki sie urwałeś? Z całym szacunkiem dla brzeżan, ale kciuków za nasz zespół to oni nigdy trzymać nie będą :lol: nie, żeby mi to jakos przeszkadzało, ale Maciuś - troszku wieś robisz ;-)

Awatar użytkownika
WYSOKI
Młodzik

Postautor: WYSOKI » 27 stycznia 2007, 20:14

GRATULACJE

Awatar użytkownika
orzel11
Nowy na forum

Postautor: orzel11 » 27 stycznia 2007, 20:16

miejmy nadzieje że ten mecz był meczem po którym Lena odbuduje sie na stałe i bedzie grała jak na początku sezonu
ODRA BRZEG!!!

Maćko
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Maćko » 27 stycznia 2007, 20:17

Kuba pisze:
Maćko pisze:LENA JEST WIELKA!!! GRATKI DLA ODRY!!! TERAZ TRZYMCIE ZA NAS KCIUKI W POZNANIU!!!

o mój boże :!: :!: :!: :shock: :shock: z choinki sie urwałeś? Z całym szacunkiem dla brzeżan, ale kciuków za nasz zespół to oni nigdy trzymać nie będą :lol: nie, żeby mi to jakos przeszkadzało, ale Maciuś - troszku wieś robisz ;-)

Bynajmniej nie z choinki, a tobie Kubuś przydałoby się troche pokory bo twoje komenty zachodzą na kozacką ścieżke
Dumny po zwycięstwie, wierny po porażce

Obrazek

Awatar użytkownika
orzel11
Nowy na forum

Postautor: orzel11 » 27 stycznia 2007, 20:17

dzięki Wysoki za gratulacje i nawzajem :P
ODRA BRZEG!!!

Awatar użytkownika
orzel11
Nowy na forum

Postautor: orzel11 » 27 stycznia 2007, 20:18

TERAZ WYGRAMY Z JELENIĄ I Z SMS-EM I BEDZIE BYĆ MOŻE PIĄTE MIEJSCE OBY TAK BYŁO :twisted:
ODRA BRZEG!!!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 27 stycznia 2007, 20:22

No nie spodziewałem się aż takich emocji.Prawie dostałem zawału.Jeszcze sie ktoś walnął na plkk i przez chwile wyglądało jakby Gorzów wygrał.Nie widziałem meczu wiec sie nie wypowiem która drużyna była lepsza.Ważne są 2 pkt i to że Odra trzyma formę.Kim trochę słąbiej niż zwykle ale za to reszta dziewczyn udowodniła na co je stać.Lena zrobiła powrót w wielkim stylu.Pcheła jak zwykle świetnie i wogóle co tu dużo gadać wszystkie zagrały świetnie.Cieszę sie z wygranej bo punkty potrzebne nam były.Teraz mecz z sms-em i mam nadzieje że nie zlekceważą przeciwnika i będzie pewne zwycięstwo.

Widze że królową meczu była Aga Szott.Widze powrót do zespołu w znakomitym stylu :) Gratulacje dla oby drużyn. A teraz ide opić zwycięstwo :)

Odra to jest potęga,Odra najlepsza jest.... :D
Ja go znam to jest ten no...:)

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 27 stycznia 2007, 20:22

Kuba pisze:

Nie wiesz co piszesz! Jakbyś zanalizował tabelę z punktu widzenia brzeskiego byłbyś zaskoczony - nie ma nigdy!

Awatar użytkownika
Brodacz
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Brodacz » 27 stycznia 2007, 20:26

Kuba pisze:

Mysle że wasza wygrana będzie nam na rękę.Więc wole żeby CCC wygrało ten mecz.Chociaz nie ukrywam że jeśli przegracie to nie będę specjalnie smutny :twisted: Bez niepotrzebnych napinek oczywiście.
Ja go znam to jest ten no...:)

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”